آپدیت انس طلا : بالاخره در این کف موجهای صعودی تثبیت دادن حالا اگر پایینی بزنه میشه وارد شد به هدف اون مقاومت بالایی ! خیلی مسخره شده رنج بین حمایت مقاومت 4 ساعته !!!
دروود احسان جان🤠
آدینه همگی عزیزان بخیر و نیکی
من موقعیت خرید جالبی فعلا در بازار نمیبینم فقط سیمین اگه یه پایین زیر 1200 تومن بزنه ممکنه یه پله بردارم🌹
جالبه کلا ۳۰ میلیون سهامش بیرونه که از اونم مقداری دست حقوقی!
گواهی صندوق های نقره رسید به ۲۹ درصد، یعنی سیمین الان با ۳۰.۵ درصد حباب مثبت معامله میشه! خوب ادم میره تو bitpin هر کالایی که خواست نفت،نقره،مس و …رو بدون حباب خرید میکنه و ۲۴ ساعته!
سلام،وقتتون بخیر
نظرشما در مورد هوشیار چیه؟؟؟؟؟
آپدیت انس طلا : طلا مقداری که بالا رفت با برخورد به اولین مقاومت سرراهش شروع به ریزش کرد که متاسفانه جایی بودم نتونستم ریزشش بگیرم ولی در اون کف یک نقطه زنی کردم حالا اگر بیاد بالا احتمالا به مقاومتی که مشخص کردم برخورد کنه ادامه مسیر ریزش داریم تا کف جدیدش همانطور که متوجه شدید هر بار داره مقاومتهاشو پایین تر میاره
آپدیت داو جونز : تا نزدیک سقف جدیدش رفت و قبل از تاچش شروع به اصلاح کرد ! حالا باید ببیینیم کی راضی میشه بره سقفشو تاچ کنه
اره خودم هم به حرکاتش شک کردم ، فکر کنم حداکثر بتونه تا 1400 بالا بره باید ببینیم تکلیف این موجهای صعودیش چی میشه و تا کجا میتونند صعودش بدن
سلام، یه پله خرید کن. من همیشه تو حباب های منفی میخرم و سود خوبی میگیرم. خرید یه پله برای تنوع پرتفو خوبه.
ممنون و سپاسگزارم ![]()
اپدیت انس : این کف حمایتی که الان رسیده خیلی مهمه ، اگر شکسته بشه احتمالا تصمیمش گرفته که خودشو به کف جدیدش برسونه مگر نه با یک بالایی که میزنه تا مقاومت حدودای 4458 مجدد حرکتشو برای تاچ کف جدیدش شروع میکنه
سلام آقا احسان به نظرتون باتوجه به ریزش انس نقره امکان داره فردا سیمین مثبت بشه
میانگین۱۳۰۵۰خرید زدم فکر کنم باید سبک کنم ومنتظر۱۲۰۰۰ بشم خواستم از شما راهنمایی بگیرم ممنون از لطفتون
با این موجهای صعودی که دارن ساپورتش میکنند احتمالا تا 1400 بالا بره بعدش باید ببینیم چیکار میکنه کمی به حرکاتش شک کردم چون سه شنبه باید حرکت خوبی میزد بنظرم وارد سود شدی سبکش کن ، نقره ایران ضریب دلار هم داره با انس نقره نمیشه هم چارتش کرد . کمی نظرم روی 1150 چرخیده ، اینها دیتایی ندارن مجبوریم همینطوری آزمون و خطا باهاشون کار کنیم ، فعلا حجم بالا کار نکنید
من یه سوال دارم ،الان گواهی شمش نقره طبق رهاورد،پنل داشبورد اختصاصی، ۳۰.۴ درصد حباب مثبت داره. از طرفی با خود حباب صندوق ها بالای ۳۲ درصد حباب مثبت دارن. چطور حساب کردی که تا ۱۴۰۰میرن؟ ارزش واقعی سیمین زیر ۱۰۰۰تومنه! اینجاست که اختلاف نظر داریم از نظر فاندامتال این قیمت هیجانی بالاست و ارزش خرید نداره. البته تا فردا صبح باید منتظر موند تا حباب آپدیت شه اما قطعا حباب ها بالای ۳۵ درصده!
اینکه میگید بهتره بجای صندوق حباب دار ، گواهی خرید بشه بهتره حرف درستیه اکثرا هم همینو میگن ، منتها بارها دیدم که مدیر صندوق در بلند مدت حباب را مدیریت میکنه ، این صندوقها تازه اومدن و دیتایی ندارن مجبوریم که با آزمون و خطا باهاشون کار کنیم ، اینکه چرا گیر دادیم به اینها ؟ چون مورد دیگه ای در بازار جلب توجه نکرده که چارتش از نظر تکنیکالی مثل صندوقهای نقره باشه ، اگر هیجان بازار در نظر بگیریم بنظرم تا 1400 بتونه بالا بره چون سقف پیوت کانال نزولیش هست باید فردا ببینیم چی میشه اگر 1400 بشکنه ادامه میدیم و اگر برگرده خارج میشیم در 1150 وارد میشیم ، چون به شخصه اطلاعی دز مورد فاند ندارم لطفا هر موردی بود به اطلاع برسونید تا جلوی اشتباهات گرفته بشه ممنونم
من نگفتم گواهی شمش نقره بگیریم! چرا باید ۳۰ درصد گرونتر خرید کنیم! حالا گواهی ۳۰ درصد گرونه، سیمین ۳۲ درصد گرونتر! من بخوام بخرم میرم تو bitpin صندوق نقره بدون حباب میخرم. زمانی گواهی شمش نقره رو باید خرید که حباب منفیش کمتر از صندوق باشه اما الان هر دو حباب مثبت بالایی دارن. اصلا عاقلانه نیست حتی بیست درصد پایینترم خرید کرد، سیمین زیر ۱۰۰۰تومن ارزش خریدشه.
شما تو رهاورد از سه خط راست، تو داشبور اختصاصی نقره،حباب گواهی شمش نقره رو ببین، اون قیمتیه که صندوق ها خریدن+ حباب خود صندوق ها یعنی بالای ۳۵ درصد گرونتر از ارزش ذاتیش داری پول پرداخت میکنی.
قیمت شمش نقره باید ۳۸۱۰۰۰تومن باشه اما شما الان گواهی شمش به قیمت ۴۹۷۰۰۰تومن دارید خرید میکنید!
اوکی ممنون که اطلاع دادید البته نقره فیزیکی از بورس کالا خرید بشه بهتر نیست تا نقره دیجیتالی از بیت پین ؟