تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

شگل استاپ هانت خرید

4 لایک کرده

اپال
عرضه و تقاضا و اردر بلاک - ناحیه تقاضا - OB

3 لایک کرده

غالبر
عرضه و تقاضا و اردر بلاک - ناحیه عرضه - OB

3 لایک کرده

امروز ببینیم سیمین میتونه تجت حمایت موجهای صعودیش سقف کانال نزولیش بشکنه یا نه ؟! البته اول کار شاید یک بک بزنه به 12910 شاید و بعدش حرکت کنه برای 1400

5 لایک کرده

صف فروش فردای ارزش مسکن میرسه به یک حمایت ولی بهترین موقعیت ورودش اون کف پیوته

2 لایک کرده

دیروز ضمان خریدم تو حباب منفی ۱۱، امروز تو حباب منفی ۶ فروختم. امروز تمشک رو حباب منفی ۱.۷ خریدم و به دلیل اینکه پرتفو کم ریسکی داره. تا شاخص سقف و نشکنه صندوق سهامی نمیخرم. تو این مدتم صندوق ثروین با ۷۵ درصد درامد ثابت، ضمان ریسک کمتر و هوشیار حباب منفی ۱۲ درصد زیر نظرمن. الان جای طمع کردن نیست، نزدیک سقفه،اخبارم جالب نیست.

2 لایک کرده

امروز سیمین به صورت چارت بالا در نظر بگیریم ، اگر تحت حمایت موجهای صعودیش 1400 رد کنه میشه بگیم کانال نزولی شکسته مگر نه احتمالا باید 1150 را در نظر داشته باشیم

3 لایک کرده

سایت فاندبیس حبابهای لحظه ای صندوقها را مرتب آپدیت میکنه ، کار با صندوقها خیلی خوبه البته من نوسانگیری نمیکنم بلند مدتی کار میکنم

2 لایک کرده

امروز سیمانو به سقف کانالش رسید ، شنبه ببینیم ترند صعودی میشکنه و میاد تا کف پیوتش یا نه

3 لایک کرده

امروز صندوقهای شاخصی مثل کاردان و فیروزه و وبازار و آوا که به سقفشون برخورد کردن یک برگشتی پایین زدن همینطور کلاسیکها مثل کاریس و سرو و آساس و اگاس شاخص هم به یک مقاومت رسیده البته اگر بخواد سقفشو رد کنه هنوز جای رشد داره ولی با برگشتی که شاخصی ها زدن میشه احتمال برگشت بازار به روند نزولی داد البته اول باید شاخص ترند صعودیش بشکنه

3 لایک کرده

اهرم هم امروز به یک مقاومت خوبی رسیده که واکنش هم داده حالا باید منتظر شکست این ترند صعودی باشیم ، ورود هم فقط در کف پیوت

3 لایک کرده

دلم نیومد یک پله هوشیار و بذر نخرم با این حباب منفی جذابشون، از طرفی تنوع در پرتفو جزو اصولیه که باید رعایت کرد‌.

2 لایک کرده

بذر جزو قدیمی های بازاره ، اگر بتونه سقف کانال نزولیش بشکنه میتونه تا سقفش ادامه بده ، هوشیار بنظر میاد از جدیدا هست ولی کف های خوبی داره

3 لایک کرده

آپدیت انس طلا : چارت قبلی دیگه خیلی شلوغ شده بود ، خلوتش کردم و دیگه براساس حمایت مقاومتهای فعال و امواج میکشم . موج نزولی هم الان فعاله ولی نزدیک محدوده حمایتی شده در صورتیکه امواجش تغییر فاز دادن روی چارت اعمالش میکنم ، پوزیشن بالایی هم به سادگی به هدفش رسید و بسته شده :money_mouth_face:

4 لایک کرده

آپدیت داو جونز : احتمالا از سطوح پایینی بتونه حمایت بشه و حمله آخر را به سقف جدیدش شروع کنه

3 لایک کرده

آپدیت انس طلا : همچنان با این موج نزولی هستیم که با برخوردش به سطوح حمایتی داره واکنش میده باید ببینیم کدام سطح میتونه در این موجها تغییر فاز ایجاد کنه

1 لایک کرده

اپدیت داو جونز : همچنان از ملاقات با سقف جدیدش داره فرار میکنه ولی آخرش مجبوره که تسلیم بشه ، هدف همچنان ان سقف پیوت جدیده

2 لایک کرده

درود برشما شکل کندلهای چارت طلای شما با بروکر اوندا فرق داره ، دلیلش چیه؟

2 لایک کرده

کندلهای اوندا با بروکر من فرق دارن ، والبته در تردینگ از این بروکر فارکس دات کام استفاده میکنم که با کندلهای بروکر من یکسانه ، فکر کنم بخاطر تایم بروکرها و دیتا فیدشون هم باشه

2 لایک کرده

میشه بفرمایید با کدام بروکر کار می کنید؟