نه دیگه قر نیا ![]()
من نظرم به حمایت 45000 تومنه..
خوشحال میشم 42000 هم ببینه ولی خیلی خوشبینانه هست اونم تو این شرایط جنگی و تنش و خساراتی که کشور دیده و کسری بودجه و تورمی که میبینید ..
باور کنید دلار همینجاها بین 165 تا 175 کف امسالشه..
نه دیگه قر نیا ![]()
من نظرم به حمایت 45000 تومنه..
خوشحال میشم 42000 هم ببینه ولی خیلی خوشبینانه هست اونم تو این شرایط جنگی و تنش و خساراتی که کشور دیده و کسری بودجه و تورمی که میبینید ..
باور کنید دلار همینجاها بین 165 تا 175 کف امسالشه..
ریسک به ریوارد خوبی داره👌
کف 1155 و سقف 2550 ![]()
بنظرم هرکی میخواست میانمدتی بخره همینجاها بین 1250 تا 1300 عالی بود برای خرید و خیلی هم فرصت داد ولی بقول شما هیچ قطعیتی و اطمینانی در بازار مالی وجود نداره و ما باید همیشه آمادگیه و نقدینگی خرید در پیوتهای پایینترم داشته باشیم😁
من جات باشم با دامنه 3 درصدی وقتمو برای این تلف نمیکنم😜
آپدیت انس طلا و داو جونز : طلا بعد از برخوردش به یک مقاومت معمولی مجددا شروع به اصلاح کوچیکی کرده روی حمایت رسیده ببینیم کی میتونه موج صعودی ایجاد کنه ، همچنان احتمال میدم هدف اون سقف پیوتش باشه ، داو جونز هم نوسانی نزدیک سقف جدیدش داره حرکت میکنه هدف همون جا هست حالا هر بازی که میخواد ادامه بده
آپدیت انس طلا و داوجونز : طلا دقیقا از روی حمایتی که براش قرار داده بودم برگشته صبر میکنم تا موجهای صعودیش بیان هدف هم مشخصه سقف پیوت مقاومتی ، داو جونز هم همینطور از روی حمایتش برگشته و هدفش هم اون سقف جدیدش هست ، هر فریبی و حقه ای بکار ببرن اون هدف نباید از یاد برد ! به مرور شکل کانالهاشون هم داره مشخص تر میشه
سلام، قبلا تحلیل هات خوب بود اما جدیدا حتی کانال کشیدنتم صحیح نیست! کانال نزولی باید کف و سقف مشخص باشه، این موج ۵ و هنوز ادامه داره باید منتظر تایید نزول بود تا براش کانال کشید! تحلیل ها تناقض دارن، چطور طلا اونهمه باید ریزش کنه و سهام هم ریزش کنه! متاسفانه اصلا موارد بنیادی رو نظر نمیگیری تا وقتی که حجم معاملات بالاست+ ورود پول داریم این یعنی روند صعودی. نقره رو کانال میکشی اما به حباب مثبت ۱۹ درصد گواهی های سپرده نقره توجه نمیکنی! بری بازار بخری باز حباب مثبت ۶ بهتر از ۱۹ درصده! ارزش واقعی سیمین ۱۰۵۰ تومنه نه بیشتر، اگر نقره برات مهمه خوب تو bitpin صندوق نقره بدون حباب بخر.
سلام آقای نادری عزیز ، با تمام حرفها و تذکراتت موافقم ! چون اصلا با این کانالهای اشتباه و خطوط روند مسخره که کار نمیکنم ! اگر قرار بود با اینها کار کنم تا الان نابود شده بودم ، اینها را میکشم تا دید کلی از ماجرا داشته باشیم ، اگر زحمتی نیست لطفا تحلیل خودتونو از بازار با چارت برامون بگید تا اشتباهاتمان را تصحیح کنیم ، حقیقتش منتظر کسی بودم که بیاد و اشتباهاتمان را گوشزد کنه ![]()
سلام دوستان عزیز ساعت 03:20 بامداد هست و آتیش بازی شروع شده:grin:![]()
آمریکا به نفتکش ایرانی حمله کرد بعد ایران به کشتی کانتینر بر آمریکا حمله کرد
بعد آمریکا به سواحل قشم حمله کرد که ایران دیگه قاطی کرد و به پایگاهای آمریکا در کویت و امارات و بحرین و ظاهرا عراق و عربستان هم حمله موشکی پهپادی کرده..
تو این منطقه واقعا آتیش زیر خاکستره و اینم از حقیر داشته باشید این جنگ بدون غرق شدن چندتا ناو آمریکایی تمام نخواهد شد👌
ترامپ توافق و تنگه ی باز و نفت ارزون میخواد ولی حتی حاضر نیس پولهای بلوکه شده ی خودمونو پس بده ![]()
تنها راه باقی مونده جنگه ..
تدامپ باید خوب کتک بخوره تا امتیاز لازمو بده😁
خواهیم دید چه خواهد شد😂
آپدیت انس طلا و داو جونز : فشار موجهای نزولی اش اینقدر زیاده که نذاشته به مقاومت پیوت سقفش برسه از اولین پیوت مقاومتی اش شروع به برگشت کرده حالا دیگه اطمینان ندارم که به سقفش برسه و ریزش بزرگ شروع کنه بنظر میاد از اولین مقاومت ریزش بزرگ شروع کرده تا اون کف جدیدش ! داو جونز هم هدفش مشخصه اکثرا تا بهش برسه بازی زیاد درمیاره بهترین نقاط ورود همون سقف و کف تاریخی اش هستن
کانال صعودی بازار دوباره کشیدم ، تا این ترند صعودی نشکنه وضعیت کانال نزولی اش مشخص نمیشه ، البته با اون موج صعودی قبلی سودمان را از بازار گرفتیم و خارج شدیم ، اینجای بازار با توجه به شرایط جنگی دیگه واقعا نمیشد با اصل سرمایه وارد شد ، ورود باید در کف پیوت شاخص باشه ، اینجاهای بازار و این موج صعودی که از میدلاینش شروع میکنه ،که حتی احتمال داره سقف قبلی رد کنه را فقط میشه بعنوان دستگرمی نوسانگیری با سرمایه کم کار کرد . دوستان اگر فکر میکنید دارم اشتباه میکنم لطفا بگید تا تحلیل تصحیح کنیم ، معمولا از آینده کسی خبر نداره به مرور زمان که بازار حرکت میکنه میشه کانالهاشو به دست اورد همون اول کار واقعا نمیشه اینکارو کرد ![]()
دوستان در کف وارد شدن هست که سود بهتون میده و ازتون پس نمیگیره ، مگر نه در میدلاینها اگر وارد بشید حتما بازار سودی که داده را از تون پس میگیره و رازش هم اینه که در سقفها از بازار جدا بشید مگر اینکه خیلی بلند مدتی کار کنید که واقعا کار سختیه چون انسان بهرحال به سرمایه اش نیاز پیدا میکنه ، این هم الگوی ورود های من هست همگی در کف بوده چون سیستمم اجازه نوع ورود دیگه ای نمیده
من زیاد چارت نمیکشم، فاندامنتال خرید و فروش میکنم، اکثر پرتفو صندوق ها میدونم چیه و در حباب های منفی میخرم و در مثبت خارج میشم. تو طلا و نقره هم در رهاورد حباب گواهی ها رو میبینم و خرید و فروش میکنم. من به سود کم قانع ام، طمع ادم و متضرر میکنه و از بازارها جا میزاره. البته رفتار حقوقی و بازارگردان صندوق ها هم خیلی مهمه.
عالیه ، اگر دوست داشتید اطلاعات فاندی خودتونو درباره صندوقها به اشتراک بذارید تا با اطلاعات تکنیکالی ترکیب کنیم جلوی خیلی از اشتباهات گرفته میشه