تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

سیمانو مثل آهو فرار کرد،سیمین و نقرین سوسکی :sweat_smile:

4 لایک کرده

سلام احسان جان واقعا سیمانو ازون ماهی هایی هست که منم خیلی دوس دارم شکارش کنم😍

3 لایک کرده

معاملاتش بیشتر بشه حرکاتش بهتر میشه پیش بینی کرد

3 لایک کرده

آفرین مبارکه ان شالله:folded_hands::folded_hands:

2 لایک کرده

آخ گفتی بخدا :joy::grin::rofl:

1 لایک کرده

سیمین برگشت خیلی خوبی داره روی موج های صعودی میزنه ، اگر اون موج آخر هم تغییر فاز میداد خیلی خوب میشد

4 لایک کرده

یه نکته وجود داره دوستان. اینطور نیس که نقره ها مثبت بالا بخورن و طلا منفی. بنابراین من فکر میکنم باتوجه به اینکه جفتشون دلارمحور و یکسو هستن و جهانی هاشون هم اغلب در یک مسیره، باید چارتشون باهم بخونه. اگه فکر میکنید طلا قراره اصلاح بیشتری داشته باشه پس نقره نمیتونه از اینجا بالا بره. اگه فکر میکنید نقره روندشو از اینجا شروع میکنه پس ممکنه طلا هم کفش اینجا باشه. من نظرم اینه

5 لایک کرده

پربرکت باشه انشالله واستون🤲

2 لایک کرده

اره این هم میتونه نظر درستی باشه :thinking: چون عیار هم به کف اولش خورده و واکنش داده هر چند موج منفی داره یعنی بنظرتون اینبار هم قرار نیست بیاد کف دومش در قیمت 4286 ؟

3 لایک کرده

ببینید واسم این ناحیه حمایتی هس. از بالا هم یه موج نزولی روشه. بنابرین هرزمانی که موج نزولی شکسته بشه و این شکست ازون ناحیه حمایتی شکل بگیره، برای من تاییدیه صادر میشه. ممکنه هم ریز ریز تا 43000 بیاد ولی من ملاکم همون موج نزولی میذارم و تریگر میگیرم. فک کنم چشممون بهش باشه میتونیم نقره ها رو هم براساس اون تاییدیه بگیریم کما اینکه نقره چارت زیادی نداره و ممکنه در تایم پایین اشتباه پیش بیاد. نظر منه البته. و خب کانال 46000 عیار رو به شدت میپسندم.

3 لایک کرده

دوستان نظرتون در مورد صندوق لیان چیست ؟
فقط در ساعت حدود 13 - ده کد حقیقی هر کدام 3 میلیارد خرید کرده اند!!!

1 لایک کرده

اگر اینگونه باشد با تحلیل چارت طلا دیگر نیازی به تحلیل چارت نقره نیست و بالعکس ! اما چارت طلا و نقره نشان می دهد ه چنین هم ارزی و همگرایی را ندارند گرچه دلار محور و انس محورند اما رفتار خاص خود را دارند و چارتشان هر کدام شخصیت خود را داراست . این نظر بنده است که نظری شخصی و نسبی و غیر قطعی است .

2 لایک کرده

خوبه سیمین آخرین موجش هم تغییر فاز صعودی داده ، ان شاءالله اگر خدا بخواد باید حرکتشو شروع کنه

3 لایک کرده

درود آقا رضا

باهاتون موافقم که نقره و طلا هر دو دلار محور هستن ولی موافق این نیستم که باهم همگرایی داشته باشن ..

انس نقره به دلیل مصارف اقتصادی و صنعتی نوسان میکنه و انس طلا بیشتر بدلیل تنشها و جنگها و خرید و فروش بانک های جهانی نوسان میکنه ..

اینم باهاتون موافقم که طلا و نقره ی داخل تقریبا الان در محدوده های کف هستن ..حالا ممکنه چنددرصد پایینترم برن که فقط فرصت خریده🌹

3 لایک کرده

احسان جان خیییییلی بعیده عیار کف دومش در 42000 تومن رو ببینه ..

2 لایک کرده

یادت باشه در این بازار هیچی بعید نیست ، البته باید ببینیم که این امواج نزولی که دارن به عیار فشار میارن کجا تغییر فاز صعودی میدن ، نظرت روی حمایت 4563 چیه ؟ و مرحله بعدش 4286 و حالا جالبه 3053 :joy:

2 لایک کرده

اگر سیمین تحت حمایت این موجهای صعودی بتونه مقاومت بشکنه در قیمت 1400 هم یک مقاومت قوی داره که احتمالا ازش عبور کنه هدف دیگه اون سقف قبلی اش در 1940 هست . از حالا باید دنبال کف دومش بگردیم اون هست که مهمه

5 لایک کرده

دوستان این کانال کشی هم در مورد سیمین در نظر بگیرید که امکان داره هنوز در کانال نزولی اش باشیم و 1400 در واقع سقف کانال نزولی اش هست و اگر بشکنش میتونه تا سقف کانال صعودیش در 2550 برسه و اگر نشکنش میتونه تا 11550 اصلاح کنه !!! چون دیتا نداره و کانالهای معتبرش هنوز نمیشناسیم باید همه احتمالات در نظر گرفت :face_with_monocle:

4 لایک کرده

ارزش مسکن این دو نقطه حمایت داره ، البته اون کف پیوت و کانال نزولی خیلی چشمگیره ، ارزش مسکن دوتا عیب داره اولیش اینه که زمان جنگ بسته میشه و دومیش دامنه نوسانش هست که خیلی کمه ولی حسنش اینه که پروژه بگیره خوب بالا میره :wink:

2 لایک کرده

سیمانو احتمالا فردا به مقاومت سقف کانال صعودیش برخورد میکنه اگر میومد کف کانال انواع تله ها را براش تدارک دیدم به شرطی که سقف کانالش نشکنه بزنه بره بالاتر :grin:

2 لایک کرده