واقعا منم منتظرم از منفی در بیام این دوتا سهموبفروشم بره باقی پولم رو هم با راهنمایی آقا احسان درصندوق افران گذاشتم وبیشتر از چندین ماه هست دیگه طرف هیچ سهمی نرفتم مخصوصا واسه منی که هیچی از بورس نمیدونم واز سال ۹۹ فقط وارد بورس شدم سهام بجز ضرر چیزی واسم نداشت
بله منتظر اعلام ورود آقا احسان هستم وهمینطور هم دعا گوی ایشون و باقی کسایی که بی منت وقت می گذارند وراهنمایی میکنند
ان شاءالله داداش به زودی به زودی ![]()
اختیار دارید وظیفه اس ان شاءالله موقعیت خوبی ایجاد شد حتما اطلاع میدم فقط لازمه اش صبره که شما نشون دادید دارید
هم اینکه سرمایه تون قفل نشد و هم اینکه بهش ضرر نخورد و هم اینکه در 3 ماه گذشته عیار و سینرژی ونهال در سقف بودن و نقره هم در حال ایجاد اولین پولبکش حالا باید بذاریم این سه تا بیان کف بزنند و نقره هم پولبکش کامل کنه و بعدش هم اگر شرایط کشور عادی بود در کف دو ایکس بتونیم وارد بشیم بیشتر سرمایه را باید برای این بکار ببریم ، پس سعی کنید از الان یک تقسیم بندی در نظر بگیرید که در هرکدام چقدر سرمایه باید بکار ببرید و همه را خرج یک صندوق نکنید و همچنین مقدار ریسکی که میخواید بکار ببرید
آقا سعید مقداری راهنمایی کردن که ممنونیم ، تحلیل کاملترش امروز براتون میذارم فقط قیمتهای ورود لطف کنید بگید ببینم چه موقعیتی وارد شدید بنظر میاد مثل اون دوستمون میانه روند نبوده همین پایین ها وارد شدید که جای شکرش باقیه
چشم حتما ،چون پس اندازمه وفعلا بهش نیازی ندارم سعی میکنم با شما پیش برم موقع خرید حتما ازتون راهنمایی میگیرم که باید چیکار کنم بهتون اطمینان دارم مطمعنم بی گدار به آب نمیزنید
سپاس فراوااااان
تواین چهار پنج سالی که خودمو وارد بورس کردم چند تاچیز یاد گرفتم یکیش این بود که کل مبلغ رو یهو خرید نکنم ودر چند مرحله در منفی ها که منم با دو سه بار میانگین کم کردم قیمت سربه سرم درتشتاد۵۳۶تومنه
درکساپا سر به سرم۳۱۳ تومنه
آپدیت انس : روند رنج : دوستان طلا با شکست حمایت قبلی داره میاد که به حمایت جدیدش برسه فکر نکنم از این یکی قسر در بره ، از این حمایت وارد میشم تا اون مقاومت جدید بالایی البته بهتره صبر کنیم بعد از برخوردش به حمایت موجهای نزولی که دارن به قیمت فشار میارن تغییر فاز صعودی بدن
اپدیت داو جونز : روند صعودی : نزدیک سقف : با این عقبگردی که کرده احتمالا از این دو سطح حمله خودشو به سقف جدیدش شروع میکنه و بعدش احتمالا یک ریزش خوب داریم
باشه ان شاءالله بعد از ظهر کامل این دوتا را با قیمتهای ورودتون بررسی میکنیم ببینیم باید چیکار کنیم و چجوری میشه ازشون فرار کرد ![]()
ممنونم ،انشالله به مراد دلتون برسید.
الان دارم چارتهای فارکس بین بروکرم و آپهای ایرانی دیگه چک میکنم میبینم چقدر بروکر دقیق تره ! الان باید تمام اطلاعات و محاسبات 3 ماه قطعی اینترنت را مجدد تنظیم کنم ، کاشکی این اینترنت هیچوقت قطع نکنند اینجوری باعث زحمت میشن
به همچنین ، ناراحت اینها نباشید ان شاءالله درستش میکنیم ، فقط لازمه کار اینه که صبر داشته باشید و در صورت خروج با سود کمی از اینها دور سهم برای همیشه خط بکشید تمرکز بذارید روی فقط صندوقها
اوه اوه اوه انس طلا داره به حمایت پیوتش نزدیک میشه ببینیم بعد از برخورد چه واکنش نشون میده و چه زمانی این موجهای نزولی را تغییر فاز صعودی میده
تحلیل کساپا موجودی عجیب الخلقه !!! اگر به چارتش توجه کنید کلا در یک کانال نزولی داره ریزش میکنه اگر کانالهاشو درست کشیده باشم که احتمال اشتباه هم هست ، این حتی اگر هم به سقف کانال نزولیش برسه احتمالا ریزش ادامه میده بهترین کار اینه که در 330 تومن رسید با سود کمی ازش جدا بشید . البته شاید اشتباه میکنم با افراد دیگه هم مشورت کنید ببینید چی میگن ، نقاط ورود پرریسک به این سهمهای نزولی در کف کانالشون هست البته اصلا سهم با کانال نزولی را توصیه نمیکنم حتی برای نوسانگیری
این تشتاد هم دیگه از اون کساپا داغون تره !!! اینها را چجوری انتخاب کردید ؟!؟ بنظرم تا رسید به قیمت 560 تومن با سود کمی ازش خارج بشید .
انس واکنش خوبی به محدوده کف حمایتی نشون داد ، خوشبختانه تردینگ ویو هم باز شده واز این بعد تحلیل ها را از اونجا میذارم
انس طلا چه واکنش خوب ودقیقی به محدوده پیوت کف جدید نشون داد باید ببینیم میتونه موجهای نزولی را تغییر فاز صعودی بده یا نه
اگر این پیوت انس طلا نتونه باعث تغییر فاز موجها بشه یکی دیگه هم پایین ترش هست اونم میشه در نظر گرفت ، بهرحال باید صبر کرد و دید کی این موجهای نزولی تغییر فاز صعودی میدن ! در نظر هم بگیرید که داریم در انتهای یک اسپایک قوی ریزشی پوزیشن صعودی میگیریم خخخخ که البته برای هیجانش بد نیست ولی بهتره اینکارو انجام ندید چون هر اسپایک نزولی اینجوری خوش رفتار نیست !