تشتاد RSI - تقاطع 50 به بالا
چارت روزانه ی هر دو خوب است
حالا رمز کار ما اینه که در سقف موج صعودی خروج میزنیم بنابراین ضرر موج نزولی را متحمل نمیشویم ، اشکال کار اغلب دوستان اینه که به یک سهم میچسبند و در پیوت سقف موج ازش خارج نمیشن
دوستان عزیز ، برای اینکه با سهم ها کلا خداحافظی کنید دیگه هیچ تحلیلی روی سهم انجام نمیدم ، آخه وقتی این صندوقهای با کانالهای همیشه صعودی هستن ، این موجودات ناقص الخلقه عجیب غریب چیه وارد میشید !؟!!؟؟! نگاه چارتشون کنید حالتون بهم میخوره ! میخواید در این بازار دوام بیارید ؟ دور خرید سهم خط بکشید ![]()
احسان جان درود بر شرفت:heart_eyes:![]()
بخدا من از وقتی با شما آشنا شدم (حدودا دوساله) تازه فهمیدم چه اشتباهاتی داشتم و تفاوت صندوق با سهام تفاوت از زمین تا آسمونه👌
یکی دوتا از سرطانهارو پارسال فروختم و با شما موج و دوایکس و ..خریدم و ضرر اونا جبران شد
همیشه هم خداروشاکرم و دعاگوی برکت و سلامتیت هستم که منو ازین عذاب نجات دادی:folded_hands:![]()
![]()
خدا را شکر کاشکی همه مثل شما بودن و تعصب روی سهمی نداشتن
اگر مدیریت سازمان بورس داشتم به کسانی که زیر 5 سال سابقه دارن اجازه فقط معاملات صندوقهای مختلط ، با سابقه 10 سال معاملات صندوقهای کلاسیک و بخشی و شاخصی و کالایی و به بالای 10 سال معاملات صندوقهای اهرمی میدادم و به هیچ وجه اجازه معاملات سهم را نمیدادم ولی بنظر میاد سیاست اینها بیشتر خالی کردن جیب سهامدارن بی نواس ، برید گفتگوی سهامداران در سهامیاب یا ره اورد ببینید واقعا افسردگی میگیرید ! از بس آه وناله و نفرین و گریه و زاری میکنند البته حق هم دارن بعضی هاشون 5 ساله گرفتار ضرر هستن ! طرف اومده در این محدوده کساپا که از سقفش 90 درصد ریزش کرده ، وارد شده به امید اینکه بهترین نقطه بوده و همه گفتن از همین جا 1000 درصد بالا میره و همینطور وارد ضرر شده تا الان که 75 درصد در ضرره !!! از آخرای سال 1402 تا الان ، میگه میشه راهنمایی کنید !!! از این موارد زیاده ! دوستان وجدانا سرمایه به کنار به روح و روانتون رحم کنید ، این 90 درصد ریزش سهم و نابودی سرمایه میدونید یعنی چی ؟! اونم با این وضعیت نابود اقتصادی ؟! هر چقدر میگم ولی کو گوش شنوا
آخه این چیه ؟!؟!؟! چارته !؟ چه سمیه این ؟!؟!؟ نابود کننده خانواده هاس ! از سال 99 تا الان با 80 درصد ریزش حالا جالبه کف های پایین تری هم داره !!! فقط باید گفت پناه بر خدا
نقرین بنظرتون موذی بازی درنمیاره ؟ چراغ خاموش داره یک کارهایی میکنه ، روی سیستمم ندارمش احتمال داره حرکت سیمین بعد از شکست سقف کانال نزولیشو بزنه ؟ البته من منتظر موجهای صعودی سیمین میمونم اینم چون دیتایی نداره احتمال خطا در تحلیلش بالاس
آپدیت داوجونز : روند صعودی : بنظر میاد سطح مقاومتی تونسته روی قیمت تاثیر بذاره ، اگر تا حد مشخص شده عقبگرد کنه میتونه برگرده و مقاومت قبل از سقف پودر کنه و از اون بالا میشه ریزشش گرفت
اپدیت انس : روند رنج : سطح مقاومتی قیمت برگشت داده به سطح حمایتی البته چون موج نزولی روش فعاله انتظار داشتم کمی پایین تر از این پیوت بره وبهرحال باید منتظر ایجاد موج صعودی موند تا بتونه این مقاومت رد کنه و به مقاومت بالایی برسونش نقشه راه احتمالا همینی هست که کشیدم باید ببینیم در ادامه درست درمیاد یا فیل میشه
دور ازجونتون ..دور از جونتون من به اینا میگم : سرطان!!
سهم خوبش مثل وبملت و فولادم سودی ندادن چه برسه به این آشغالا..
هرکسی اینجا هست و این پیامو میبینه و ازین بیماریهای لاعلاج داره من بهش میگم دوست من در اولین فرصت برو جراحی کن و خودتو از دست این غده سرطانی نجات بده و بیا با ما صندوقهای پدر مادر دار مثل طلا و نقره و اهرمی رو در نزدیکای کف بخر و در نزدیکای سقف بفروش و اول روح و روانتو نجات بده و بعدشم ضررت کم کم جبران میشه و به سود میرسی و هروقت سود کردی برای آقا احسان و هرکی راهنماییت کرده دعای خیر و سلامتی بکن:folded_hands:![]()
![]()
احسان جان فکر نکنم نقرین خلاف جهت بقیه نقره ایها حرکتی بتونه بزنه..
من شخصا معاملات سیمینو خیلی بهتر میبینم
حبابشم کمتره
حجمشم عالیه
یه خورده داره برای رسیدن به کف پیوتش مقاومت میکنه ولی بنظرم اوایل هفته ی دیگه به اونجایی که ما میخوایم میرسه:grinning_face:![]()
اره احتمالا همینه که میگید ![]()
من شاگردی میکنم برادر ![]()
فقط چون خودتون گفتید نظر بدید ؛ من نظرمو میگم..
احتمال زیادی داره نظرم اشتباه باشه😂
اینجا نظر دادن آزاده با اجازه کسی نیست ، همگی نظراتتون چه موافق چه مخالف لطفا بگید ![]()
دوستان تبریک نت بین الملل برای سیمکارتها هم فعال شد ان شاءالله میریم برای یک ترید خفن ![]()
مبارکه😍
ان شالله دیگه هیچوقت قطع نشه🙏
موفق و پرسود باشید همگی ![]()
احسان جان و بقیه دوستان عزیز
اگه پروکسی برای متصل شدن به تلگرام داری اینجا لینکشو بگذارید لطفا:folded_hands:![]()
از ماهم تبریک احسان جان
انتظار تموم شد …دهن بازارو قرار سرویس کنی
ممنون از وقتی که گذاشتید شرمنده میشه ساده تر واسه من مبتدی توضیح بدید