دوستان اگر در این محدوده موجهای صعودی تثبیت دادن نقطه خروج ماها اون سقفه اگر پوزیشن تا هدفش نگه نداریم کلا تریدمون بیفایده اس حتما باید نگهداری بشه تا اون سودی که به دست میارید تاثیر گذار باشه و اینکه لازم نیست هر روز بهش سرکشی کنید و وقتتون بگیره میشه در اون موقعیت بالا یک اردر هم حجم این اردر پایینی بذاریدو برید دنبال کارو زندگیتون
انس طلا یک پیوت حمایتی اینجا ساخته ببینیم در ادامه چیکار میکنه شاید یک برگشتی به شدوش بزنه و تستش کنه و برگرده بالا ولی اصل کار ما برای ورود تثبیت موجهای صعودی هست
دوستان کل مسیر انس طلا که از اون ریزشش بزرگ شروع شد تا الان و حرکات احتمالی به این شکل بوده و احتمالا خواهد بود ، اون موج نزولی آخر خیلی مهمه که امیدوارم بتونیم بگیریمش ![]()
انس طلا احتمالا الان داره میاد تا طول شدو را تست کنه ، این زمان خیلی مهمه هنوز امواج نزولی دارن به قیمت فشار میارن فکر کنم کندل بعدی بتونه وضعیت بیشتر روشن کنه
آپدیت انس : خوبه هنوز پیوت حفظ کرده در ادامه ببینیم میتونه موجهای نزولی را تغییر فاز صعودی بده یا نه
حتما در ۳۳۰ خواهم فروخت حتی اگر بعدش ماهها صف خرید هم باشه افسوس نخوا هم خورد ترجیح میدم در سهمی باشم که خیالم از آینده اون راحت باشه
متاسفانه با تبلیغات شخصی به نام محمد صالح سهرابی در سهامیاب بدون شناخت قبلی خریدم البته که مقصر خودم رو میدونم سریع اعتماد کردم ،چشم حتما در۵۶۰ میفروشم
آپدیت داو جونز : روند صعودی : نزدیک سقف جدید : احتمالی که برای حرکت آینده داو جونز میدم به شکل زیر هست ! کل این موج نزولی را ان شاءالله میگیرم یک چیزی حدود 10 هزار پیپه ![]()
بازم با دیگران مشورت کن شاید دارم اشتباه میکنم
واااای محمد صالح سهرابی😑
این طرف کیه ؟ فعال بورسه ؟
وای از آقای سهرابی فعال که چه عرض کنم خانه برانداز بورس از قرار معلوم صابون به تن خیلیها خورده
آره تو سهامیابه ![]()
از فعال و ابن حرفا به رده😁
خانوم حیدری صابونش به تن من نخورده ولی میشناسمش حرفاشو دیدم خیلی خطرناکه..
من قبلا تو بورس خیلی ضرر کردم تا خیلی چیزارو یاد گرفتم ولی هیچوقت با حرف کسی سهمی نخریدم..
هرچی خریدم با تحلیل خودم بوده ..
ولی این آقای سهرابی معلومه خیلیارو بدبخت کرده..
آپدیت انس طلا : پیوت اول با وجود پرتاب خوب قیمت به بالا نتونست موج صعودی را ایجاد و تثبیت کنه ، موج نزولی دقیقا قیمت برگشت داده به پیوت دوم و واکنش داده حالا ببینیم این یکی میتونه تغییر فاز صعودی ایجاد کنه یا نه ؟! تا وقتی موج صعودی نساخته نمیشه پر حجم وارد شد
آپدیت انس طلا : پیوت پایینی همچنان قیمت نگه داشته باید صبر کنیم ببینیم کی میتونه موجهای نزولی تغییر فاز صعودی بده ، اینکه پیوت حمایتی بالایی شکست کمی در شروع روند صعودی تردید ایجاد کرده چون اون پیوت معمولا تغییر فاز ایجاد میکرد حالا احتمالات دیگه هم در نظر میگیریم اینکه دیگه قیمت تا اون حد بالا نره و اگر هم رشد کنه تا وسطهای روند بالا بره چون بهرحال هدفش اون پیوتهای پایینی میتونه باشه ، صبر میکنیم ببینم کی موج صعودی میسازه ، این موج نزولی هم نگرفتیم چون اینترنت قطع بود و در واواسط شروع موج اینترنت وصل شد و کلا جای پرریسکی برای گرفتن پوزیشن سل بود
آپدیت : این پیوت پایینی تونست در تایم یکساعته اولین موج صعودی را تثبیت بده حالا احتمالا با برگشتی که به پایین میزنه در موقعیت مناسبی میشه وارد پوزیشن خرید تا سقفش شد به شرطی که موج صعودی 4 ساعته هم بیاد و همچنین اون پیوت یکی مونده به سقف شکسته بشه ، اگر بتونه به سقفش برسه موج ریزشی بعدی که میسازه احتمالا سود خیلی خوبی تا کف جدید انس میده احتمالا