آقا احسان عزیز لطف می کنید ارزش مسکن را مجددا آپدیت کنید !؟
سرانه ی خرید صندوق های طلا 60 میلیون و سرانه ی فروش 111 میلیون تومان !
سرانه ی خرید صندوق های نقره 84 میلیون و سرانه ی فروش 89 میلیون تومان …
بازار کلا از تحلیل و المانهای کنترلی خارج شده ، مشخص کرده که دیگه براش میدلاینها معتبرتر هستن چون شدت و قدرت موج صعودی بالاس ! اینجور مواقع کیفیت ورود خوبی نمیشه با اصل سرمایه از بازار گرفت ، مجبوریم بصورت نوسانگیری در هر میدلاینی وارد بشیم الان کسانی که میدلاین بعد از شرایط ویژه وارد بازار شدن به صد در صد سود که در اهرمی ها برسند اصل سرمایه را خارج میکنند و با بالا رفتن سودشون شروع به خروج مرحله ای سود میکنند در این شرایط ورود با اصل سرمایه اصلا کار درستی نیست حالا هر چقدر هم بخواد بازار رشد کنه ولی در میدلاینهای اصلاحی که میان مثل اون حمایت اهرمی ها و سیمانو میشه یک نوسانی گرفت ولی مجبوریم سریعا با 15 تا 20 درصد سود خارج بشیم چون واقعا اینجای بازار که شاخص رسیده آخر ریسکه البته اگر یک پایین خوبی حتی تا میدلاینش بزنه میشه نصف سود قبلی وارد کرد مگر نه فعلا درر حمایتهایی که میرسه فقط باید نوسانگیری کرد هر لحظه ممکنه با یک کندل قوی منفی همه را وارد ضرر کنه جز اونهایی که در حال خروج مرحله ای سودشون بودن ، همیشه میشه در موقعیتهای خوبی وارد بازار شد و اصلا فکر نکنید جاماندید فقط یادتون باشه هیچوقت در سقفها وارد بازار نشید صبر کنید در اصلاحات وارد بشید با توجه به موقعیتش ، البته خودم به شخصه فعلا تا کف نیاد دیگه کاری به بازار بورس ندارم شاید جاهایی نوسانی بگیرم ولی این وضعیت و این موقعیت محاله اصل سرمایه را وارد ریسک کنم حالا هر چند ماهی بخواد طول بکشه
اهرمی هم هم امروز همگی از سقف های داینامیک شون عبور کردن و صعودی شدن.بین شون هم دوایکس و نارنج اهرم از مقاومت تاریخی عبور کردن
با توجه به حباب بالای 20 درصد منفی
بازه نوسان و کارمزد خیلی کمتر
و صف های خرید سنگینی هم که دارن
در صورت ادامه رشد بازار بیشتری بازدهی رو به نظرم در موج بعدی خواهند داشت
الیته فراموش نکنیم یه توییت کافیه که تمام این صف های خرید شکسته و تبدیل به صف فروش بشه
درود احسان جان
و اگه الان تازه در شروع روند صعودیه بازار باشیم چی؟
احتمالشو که میشه داد ..
حالا شما چون در بازار طلای جهانی هم فعالی و نوسانتو میگیری شاید برات مهم نباشه که از رشد سهام جا بمونی ولی اون دوستی که مدتهاست نقد مونده و طبق راهنماییهای شما منتظره شاخص کل و صندوقها به کف پیوت برسن چی؟
خدای نکرده این حرفم اصلا به معنیه زیر سوال بردن شما نیستا😂 فقط میخوام خواهش کنم این سناریو رو هم داشته باشیم و از یه زاویه دیگه هم به قضیه نگاه کنیم ..
این روش ورود در کف پیوت شما در بازار نوسانی و رنج این چندساله واقعا عالی جواب داده ولی اگه الان در شروع یه روند قدرتمند صعودی باشیم چی؟
منظورم از طرح این بحث مشارکت شما و همه عزیزان و رسیدن به همفکری و پلن B هست ![]()
سلام . دوست من …
همه سناریوها روی میز باید باشه…
اگر شروع روند صعودی باشه و تمام مقاومت های پیش رو شکسته بشه و تثبیت بشه باید در اصلاح قیمتی ورود زد .
به هر حال بازار به حرف ما گوش نمیده و ما باید اماده باشیم به سازش خوب برقصیم ![]()
![]()
آقا احسان روی میدلاین شاخص حوالی ۴۸۰۰ گفتن که میشه نوسان گرفت و اهرمی ها رو پیشنهاد داد. هرکسی هم اونجا خریده، راحت ۴۰ درصد تو سوده.
یادمون نره وقتی همه دنبال جنگ و ریزش بودن از کف شاخص وارد اهرمی ها شدیم و حداقل ۲۰۰ درصد گرفتیم.
صبور باشید و خواهید دید ورود در کف با اصل سرمایه چه سودهای عجیبی به شما میده…
همین عیاری که همه رو کلافه کرده، تا پایان سال سودی به شما میده که حتی این جاماندگی از شاخص رو هم میشوره میبره.
حرف اخر اینکه حفظ سرمایه از سودآوری مهم تره.
در روند صعودی هم اون بالاتر ، کف پیوت میده ، کف پیوت همیشه در روند رنج نیست ! مهم اینه که جایی اصل سرمایه وارد بازار بشه که قیمت پشت سرمون نره ! حالا اگر موقعیت خوبی بوجود اومد اطلاع میدم ، البته میدلاینها را برای ریسکی ها و کف پیوتها برای کم ریسکها
اره آفرین دقیقا
![]()
انس طلا و انس نقره چقدر خوب دان مثبت می خورن دلار م که این خوشبینی های توافق که تموم بشه دوباره صعودی میشه اینجا اگه از سود بورس هم تو این موج جابمونیم جای خوبی نقره وطلا خریدیم یه سودمعقول ومطمئن میگیریم بعدش تو اصلاح بعدی بورس وارد صندوق های اهرمی میشیم نمیدونم درست دارم تحلیل میکنم به عبارتی استراتژی خوبیه؟
ماشالله انس سقف شکست
عالی ، بهترین استراتژی ![]()
سلام دوستان
خروجی فیلتر ها بیشترین ورود نقدینگی - ورود پول هوشمند (سبز کم رنگ ) ، حجم مشکوک(رنگ زرد) و خرید گروهی (سبز تیره ) تکرار (تعداد تکرار سهم در فیلترها)
معمولا اگر قیمت سهم درکف باشه سیگنال وروده و اگر قیمت در سقف باشه سیگنال خروجه احتمالا !
لطفن با بررسی بیشتر و مسئولیت شخصی معامله بفرمایید . 1405/05/14
علی رغم ورود پول ، صف سنگین خرید ، تمامی سهام داخل لیست واگرایی منفی دارند . احتیاط شرط عقل است
لطفا شما هم نظر بدید .
هم اونس بالا رفته هم طلا در قیمت خوبی هست ، تمام این معاملات کنترل میشه و شاهد سرکوب قیمت با عرضه حقوقی بودیم ، هیچ دلیلی دیروز برای منفی بودن عیار نداشت.
احسان جان یه تحلیل از پتروفارس می ذارین.
به نظرم الگوی پرچم زیبایی تشکیل داده
احسان جان یه تحلیل از پتروفارس می ذارین.
به نظرم الگوی پرچم زیبایی تشکیل داده