تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

یکی از بهترین صندوق ها،صندوق فارمانیه که بعد از سهام دارویی،بیشترین درصد سبدش سهام بانکی کرده،مخصوصا وبملت

سلام به همگی عزیزان

روزتون بخیر

ببینید رفقا من فقط نظرمو میگم شاید اشتباه باشه و بقول آقا احسان فیفتی فیفتی هست😂

کاری به تکنیکال ندارم چون سوادشو ندارم ولی از لحاظ بنیاد و فاندامنتال و ورود پول به سهام و همینطور سودسازیه اکثر صنایع بورسی از جمله پالایشی و فولادی و دارویی و غذایی و سیمانی و …شما میبینید در حالیکه وسط جنگ سختی هستیم و هرلحظه ممکنه پالایشگاه ها و نیروگاهها و …بمبارون بشه ولی برعکس این چندسال ببینید چجوری پالایشی ها خریده میشه و پنج و ده درصد پایینتر سهام چه خریداری داره👌

بعضی تحلیلگران بدرد بخور دارن میگن الان وارد روند بلند مدتیه صعودیه بازار سهام شدیم و امسال رو با سال 96 و 97 مقایسه میکنن ..

منظورم اینه گوشه ذهنتون ارزندگی و مفت بودن قیمت سهام رو در مقایسه با قیمت دلار مدنظر داشته باشید و اینکه دولت ایران همین الان هزار همت کسری بودجه داره و مخارج و خسارت های جنگ رو ببینید و تورم و چاپ پول رو که در نظر بگیری و اینکه کف دلار حدود 180 تومن هست که خیلی بعیده 180 هم ببینه و همه میدونیم که با این وضعیت تا آخرسال دلار 240 به بالا رو خواهیم دید و خب همین موتور محرک جدیه بورس خواهد بود..

من فکر میکنم خیلی بعیده شاخص کل بخواد اون کف پیوتها رو ببینه فقط درصورتی کف پیوت دیده میشه که جنگ زیرساختی بشه که همونم فقط آفر و موقعیت خرید عالی برای سهام پدر مادر دار خواهد بود..

اینهمه سرتونو درد آوردم که بگم این سناریوی شروع روند قدرتمند صعودیه بازار رو هم گوشه ذهنتون داشته باشید که غافلگیر و جا مانده نشید🤠

و در آخر همه چیز فیفتی فیفتی هست و همیشه مقداری نقدینگی داشته باشید که بتونید از موقعیتهای عالی که بازار میده استفاده کنید💗

سلام دوستان

خروجی فیلتر ها بیشترین ورود نقدینگی - ورود پول هوشمند (سبز کم رنگ ) ، حجم مشکوک(رنگ زرد) و خرید گروهی (سبز تیره ) تکرار (تعداد تکرار سهم در فیلترها)

معمولا اگر قیمت سهم درکف باشه سیگنال وروده و اگر قیمت در سقف باشه سیگنال خروجه احتمالا !

در 9 روز گذشته فقط ورود پول به بازار داشتیم

لطفن با بررسی بیشتر و مسئولیت شخصی معامله بفرمایید .

وتوکا عرضه و تقاضا و اردر بلاک ناحیه عرضه OB

حفاری سقف کانال نزولی است !

انس نقره را ببینین چه کاپ قشنگی درrsi شکل گرفته

1. کاپ در RSI عملاً شکل گرفته.
  2. هندل هم خیلی کم‌عمق بوده و این معمولاً نشانه قدرت است.
  3. عبور RSI از ناحیه 50 خودش یک تأیید مهم است

تا این انس نقره تکون نخوره، هیچ کدوم از صندوق های نقره حرکتی نمی کنن

کم کم دارم وسوسه میشم سیمین رو با مسگون عوض کنم😁

با اینکه نقره تو کف قیمته ولی حس میکنم مس رشد خیلی قویتری داشته باشه..

نظرت چیه پویا جان؟:cowboy_hat_face:

قبل از صف شدنش گفتم

با این پرچمی که فملی ایجاد کرده،همه ی بورس را باخودش حرکت می ده،مخصوصا مسگون که هم خانوادن

این هم انس نقره که از کنج مثلث به سمت بالا زد بیرون.:heart_eyes:

سلام خدمت دوستان عزیز
ارزش معاملات بازار تا این لحظه حدود 15 همت
845 نماد مثبت 18 نماد منفی
ورود پول به بازار حدود 5 همت
ورود پول درشت حدود 1.5 همت
ارزش صف های خرید حدود 30 همت
اعداد و ارقام نشان می دهند که وضع بازار بسیار خوب است و گویی که قصد ندارد تن به اصلاح بدهد و بنظر می رسد باید سقف ها و کف های جدید تعریف کرد … احتمالا
:rose:

ارزش مسکن جهت بررسی !

صندوق سلام هم فکر می کنم مقاومت داینامیکش رو پودر کنه ! ورود پول خوبی داشته !

صندوق های طلا 200 میلیارد خروج پول
صندوق های نقره 40 میلیارد ورود پول حدودا

گواهش شمش طلا حباب ۳.۸ درصدی داره، صندوقی مثل زمرد که حباب منفی ۱.۸ درصدی داره یعنی ذاتا ۵.۵ درصد حباب منفی.