باید صبر کرد تا مقاومت بشکنه چون اگر نتونه عبور کنه احتمال داره بخواد اون کف کانال پایینی ببینه احتمالا
احسان جان سپاسگزارم از لطفتون،مثل همیشه عالی ![]()
دوستان اگر به چارت شاخص کل ماهانه دقت کنید متوجه میشید که داره از کف کانال بلند مدتیش با یک کانال صعودی فاصله میگیره ، همین ماجرا را در اوایل سال 97 تا 98 داشتم ، که وقتی دیدم داره شتابش بیشتر میشه در کف پیوتی که در صندوق سرو داد فکر کنم آخرای سال 98 بود وارد صندوق سرو شدم که بعدش دیدیم چی شد البته در این مسیر صعودی که رفت همیشه فرصت ورود میداد که بهترینش فکر کنم اردیبهشت ماه 99 بود که اونجا میشد حجم بالا برد ، الان هم چون بصورت واقعی داریم کار میکنیم و نه نظری مجبور بودیم که صبر کنیم تا شکل کانالش مشخص بشه الان هم بنظرم با برگشتی که به کف کانال نزد شاید بخواد سققف کانال رد کنه که اون زمان میگم بهترین موقعیت ورودش تا مرحله اول صعودش تا میدلاینش حدودای 10 میلیون کجا میشه اصلا عجله نکنید به مرور بهترین نقطه ورود به دست میاریم
نگاه کنید دوستان ، شاخص در روند صعودی هم که داشته باشه همیشه موقعیت ورود میده ولی بهترین جای ورودش در کفهای پیوت اصلی اش هست که اینها را باید نگهداری کرد چون اکثرا برگشتی دیگه بهشون نداره ولی در روند صعودی قوی هم موقعیتهایی هست که پیوت میده ، به مرور که روند صعودی و خروج از رنجش که برامون مشخص شد این موقعیتها را تعیین میکنیم و با ریسک کمی وارد میشیم ، چون نمیشه همینجوری بی گدار به آب زد فالورهایی داریم که بیماری قلبی دارن ، بعضی ها معلولیت دارن و بعضی ها هم تمام سرمایه یک عمرشون حتی خونه و ماشین را وارد این ماجرا کردن بنابراین قضیه شوخی بردار نیست و اینکه اینقدر حساسیت بخرج میدیم دلیل داره و همه را مثل خودتون ندونید ! باید هوای همه را داشته باشیم و در واقع نقطه ای پوزیشن بگیریم تا دوستان فشار روحی زیادی را تحمل نکنند .
در صورتیکه روند صعودی بازار برامون مسجل بشه دیگه باید با کف پیوت روندی میدلاینی کار کنیم و نه کف پیوت اصلی کف کانالی ، و اینکه کمی از روند بازار کمی عقب میمونیم فقط بخاطر اینه که مثل بعضی ها که با عالم ملکوت و غیب ارتباط دارن متاسفانه شایسته همچین ارتباطی نیستم و مجبورم با واقعیات بازار کار کنم که عملا باعث میشه کمی دیرتر واکنش بدیم ![]()
صندوق کلاسیک آساس و آگاس و کاریس و سرو را اگر در سهامیاب یادتون باشه این کفهای پیوت اصلی شونو در موج صعودی قبلی همراه با اهرمی ها واقعا نقطه زنی کردیم این کفهای پیوت اصلی خیلی مهم هستن و بنظرم اگر سری بعدی وارد پوزیشنشون در لولهای بالاتر شدیم دیگه خارج نشیم یادمه هر سال دارم اینرا میگم ولی بازم اینقدر فشار دوستان برای اعلام نقطه خروج زیاده که مجبورم خروج از اینها را مرحله بندی کنم مگر نه اگر در دو ایکس یا نارنج یا موج مونده بودیم بجای 300 درصد تا الان بالای 400 درصد سود بودیم ، درسته شرایط ویژه بود و بازار مدتی بسته شد ولی در کل بنظر میاد که در طول این سالها همیشه این شرایط بوده و واقعا باید مقاوم تر از اینحرفها بشیم ![]()
این هم تحلیل پارسال صندوق اگاس ، واقعا این کفها وارد شدیم بلند مدتی نگه داریم ، چه نقطه زنی هم کرده بودیم ! حالا جالبه در سهامیاب هر صفحه تحلیلی که در صندوقها وارد میشیم اکثرا فقط خودم هستم و خودم خخخخخ ! عجیبه که دوستان دیگه اینقدر در صندوقهای سودده عالی غیرفعالن ! حالا برید سهم دی و بازار پایه ای ها رانگاه کنید از بس جمعیت موج میزنه و همگی در ضرر و دارن از اون مدیریت تا اون بازار ساز سهمشونو دعا میکنند ![]()
عالیه. این مطالب ارزش بارها خوندن رو داره.![]()
احسان جان ممنون از تحلیل و دقتت.. یه سوال :: پس با وضعیت شاخص کل کسی که سهام داره بهتره فعلا نگهداری کنه ؟ البته سهام با پدر و مادر منظورمه …
بنظرم اره نگهداری کنید بهتره چون این کندل هفتگی که مقاومت شکست و این کندل ماهانه که ضعف نشون نداد این احتمال بهم میده که احتمالا شاخص میخواد یک روند صعودی جدید احتمالا در مرحله اول تا میدلاین ماهانه اش 10 میلیون شروع کنه حالا باید روی کندلهای هفتگی و ماهانه شاخص بیشتر تمرکز کنیم اگر به قطعیت رسیدیم که میخواد یک روند صعودی شروع کنه باید دیگه در پیوتهای دینامیک در میدلاینها وارد اهرمی ها و کلاسیکها و بخشی ها بشیم هر جایی موقعیت پیوت روندی داد باید وارد پوزیشن خرید بشیم البته حجم معامله نمیتونه اندازه اون کف پیوتی های طلایی باشه ولی میشه درهر پیوتی پله ای حجم بالا برد ، البته صندوقهای نقره و طلا را هم کار میکنیم اینها را در کف پله ای وارد میشیم و سهامی را در طول روند صعودی که تثبیت داد وارد میشیم ، یادتون هم باشه که اینها همه اش احتمالاته و باید همیشه حد ضرر را در نظر گرفت
عالی … هر چی که خیره ![]()
![]()
سلام پویا جان
درسته اونس رشد کرده ولی دلار و تتر افت کرده..
بیشترین اثر روی طلای داخل از دلار هست..
آها حالا این شد احسان جان😁
خودمو کشتم که توجهتونو به روند جدید و عجیب شاخص کل جلب کنم..
خبر خیلی خوبیه که احسان عزیز اسلحه ی دوربین دارشو برداشته و داره آماده ش میکنه برای یه شکار عالی😍
هر جور نگاه میکنم از لحاظ بنیادی و پی بر ای 6 بازار و ورود پول هوشمند و شکستن سقف شاخص کل و حجم و ارزش بالای معاملات داره میگه داریم وارد یه روند صعودیه قدرتمند میشیم مثل سالهای 97 و 98 …
البته که بقول خودت احتمال هرچیزی رو باید داد و حتی باید احتمال جنگ زیر ساختی و حتی بسته شدن بازار رو هم داد ولی حتی اگه جنگ زیرساختی هم در بگیره فقط یه موقعیت خرید عالی هست و لاغیر و البته هرکسی باید طبق پلن استراتژیه خودش سبد بچینه و طبق سطح ریسک پذیریه خودش معامله شو انجام بده و پولی که یکماه یا دوماه آینده بهش احتیاج داره وارد بازار خطرناک و زیبای بورس نکنه🤠