عیار هم همینطور کم کم در کف کانالهایی که میزنه جمع میکنم ببینیم کی میتونه حرکت اصلیش شروع کنه هر چند نمیم نگاهی هم به 45800 دارم
انشاالله که همه در سود برن و خوشحال بشن ![]()
با نگاهی به چارت سیمین این نکته پیداست که از اول تیرماه رنج شده تا الان.
وفکر می کنم این یعنی اینکه درحال جمع کردن سهام در کف کانال نزولی هستند و در این چهل روز هنوز به ظرفیت لازم نرسیده تا رشدش بدن
سلام خدمت همه عزیزان
امروز ارزش معاملات 19.2 همت بود
ورود پول به بازار عالی بود حدود 4.5 همت
ورود پول درشت حدود 2.1 همت
ارزش صف های خرید در پایان بازار حدود 18 همت .
خروج پول از صندوق های طلا 177 میلیارد
و از صندوق های نقره فعلا 1 میلیار خروج پول
شما لطف دارید آقا احسان ! بنده دستم خالی است به هر روی هر سهم یا صندوقی را که توان تحلیل داشته باشم به دوستان تقدیم می کنم ! البته تحلیل روزانه و توجه به اسمارت مانی یا پول هوشمند که همواره نقطه ی عطف تمامی مارکت ها و بازارها بوده است هر کجا که ردی از پول هوشمند مشاهده شود باید نظرها معطوف به آن گردد .
ممنونم برادر بزرگوار ، ان شاءالله با همکاری هم بتونیم کمک حال دوستان باشیم ، واقعا یک روش نمیتونه جوابگو این بازار باشه بهتره چندین روش با هم کار کنند ![]()
متشکرم دوست گرامی . دقیقا همین طوره همواره کار جمعی خروجی و برونداد بهتری داشته است امیدوارم همه ی دوستان نظرات خود را به اشتراک بگذارند صندوق و سهام معرفی نمایند و به شکل تیمی همگان نظر بدهند و تحلیل کنند و شما هم به همه ی ما و دوستان کمک کنید با تحلیل های ناب و تعیین کف و سقف های بسیار دقیق و حساب شده برای ورود و خروج بهنگام . ![]()
آقا احسان نظرتون در مورد صندوق ارزش مسکن چیست !؟ بنظرم می شود یک گام ورود کرد . دوستان عزیز هم نظر بدهند .
فکر کنم دوهفته پیش بود که کف حمایتی ارزش مسکن حدودای 28612 به دوستان معرفی کردم که خوشبختانه واکنش هم داده ، هر چند روند کلی اش بنظرم رنج شده شاید کمی بالاتر بیاد با برخورد به 33755 مجدد اصلاح کنه تا کف محدوده 2300 تا 2100 احتمالا
اینجا محدوده حمایت کف کانالش مشخص کرده بودم
امیدوارم سود خوبی بده
امروزم خوب بود وضعیتش
سهم بعدی که من مد نظر دارم بعد از سفارس و کالا و فملی وبملت هست
البته که ریسک این صنعت در تنش ها جز بیشترین هاست
اما بنیاد به شدت قوی این شرکت که تونست بعد از دو گزارش نسبتا ضعیف، با گزارش اخرش دوباره به روند سودآوری عالیش برگرده و سود 4 برابری نسبت به مشابه سال قبل بسازه و p/e رو به 2/5 برسونه
یه گزینه جذابه برای خرید واسه من
تکنیکالی هم جای پر ریسکی نیست
البته من همیشه وقتی قصد خرید وبملت رو که دارم مقداریش رو دارایکم میگیرم که سهم اصلی صندوقش همین بانک ملته