تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

سهم های با p/e زیر 5 و به ترتیب بیشترین eps

سپاسگزارم از محبتتون خیلی لطف کردید :green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart:

سلام احسان جان خوبی؟

لطف میکنی یه تحلیل از سینرژی بدی؟

امروز فکر کنم منفیه خوبی بخوره..بنظرت میشه یه نوسان ریسکی ازش گرفت؟:grin:

اولین حمایتش 45740 و دومیش 43200 و 38730 و کف پیوت احتمالیش میتونه 36440 باشه

سینرژی به نظر میاد نمودارش عین پرچمه.

ظاهرا دوست نداره زیاد اصلاح کنه

اره دیتای زیادی نداره که بشه گفت چه کانالی داره میزنه

ریسک به ریوارد خیلی خودمونی:

«برای اینکه چقدر ممکنه ضرر کنم، چقدر سودِ احتمالی گیرم میاد؟»

مثلاً سهمی را می‌خری:

• حد ضررت: ۱۰۰ تومان پایین‌تر از خرید
  • هدف سودت: ۲۰۰ تومان بالاتر از خرید

یعنی حاضری ۱۰۰ تومان ریسک کنی تا احتمالاً ۲۰۰ تومان سود بگیری؛ پس ریسک‌به‌ریواردت می‌شود:

1:2 1:2 1:2

یعنی «یک واحد ضرر احتمالی، در برابر دو واحد سود احتمالی».

به زبان معامله‌گری خودمونی:

«اگر قرار باشد استاپ بخورم، در عوضِ این ریسک، ارزش دارد چقدر سود بگیرم؟»

هرچه عدد ریوارد نسبت به ریسک بالاتر باشد، معامله از نظر نسبت سود/ضرر جذاب‌تر است—البته فقط اگر احتمال رسیدن به هدف هم منطقی باشد.

مثلاً ریسک‌به‌ریوارد ۱ به ۱.۵ یعنی به ازای هر ۱ تومان ریسک، دنبال حداقل ۱.۵ تومان سودی.

احسان جان نمودار فملی را لطف می کنین تحلیل کنین :folded_hands:

احسان جان با توجه به کندل سبزی که امروز اهرم در خارج از کانال نزولی زد نظرتون چیه؟

می تونه اهرم تا سقف کانال صعودی رشد کنه؟؟؟؟؟

دوستان شاخص کل هفتگی ، دوباره برگشته به سقف قبلی اش ، نقاطی که میتونه در آینده واکنش بده مشخص کردم بنظرتون در چه موقعیتی میشه وارد بازار شد ؟! برای من هیچ جایی مناسب نیست مگر اینکه بیاد کف پیوتش چون این موقعیتها همگی 50 50 هستن ولی موقعیت کف پیوتش 80 درصد هست

احسان جان با توجه به اینکه بورس همش احتمالاته و با توجه به تورم موجود و ذهنیت اکثر سهامداران به صعود من احتمال می دم بازار بیشتر روند صعود ی را درپیش بگیره تا نزول.

شایدم اشتباه می کنم

آقا دانش عزیز فملی مجدد میره که سقف تاریخی اش تاچ کنه احتمالا ، ورود در این موقعیتها واقعا ریسک بالایی داره حالا نمیدونم سقفش میشکنه یا نه ولی در هر صورت باید فقط در کفهای کانالها وارد شد و نه در سقفهاشون

با این کندلی که خارج کانال نزولی زد کلا اون کانال فیل شد حالا واقعا اینجای کار را نمیدونم میخواد چیکار کنه و اینجور مواقع اصلا بهش توجهی نمیکنم باید زمانی وارد پوزیشن شد که تا حدودی بازار را بفهمی که اکثرا در کفهای پیوت به این شکل هست ، حالا یا یکمی که بالا رفت بی دلیل یکمرتبه ریزش میکنه یا اینکه میره سقف سه قلو میزنه یا اینکه سقف میشکنه ! کلا اینجاها فقط میشه یک کاری انجام داد البته اگر در میدلاین وارد شده باشید اینه که با رسیدن به 100 درصد بازده اصل سرمایه ای که در میدلاین وارد شده که بعید میدونم کسی همچین ریسکی کرده باشه را خارج کنید ! حالا از اینجا هر 50 درصدی که رشد کنه باید 50 درصد سود خارج کرد مگر نه اینجاها کیفیت ورود خوبی نداره

هر احتمالی را باید داد هر چند امروز شاخص بعد از اون اسپایک صعودی و ریزش وارد کانال شده بود امروز سقف کانال تاچ کرده حالا روز 4 شنبه مهمه که اگر سقف کانالش بشکنه میشه گفت احتمالا به صعودش ادامه میده که باید دنبال موقعیت ورود در میدلاینهاش باشیم و اگر هم برگشت بزنه احتمال زیاد کف پیوتش میبینه و بازار وارد یک روند نزولی بلند مدتی میشه

معمولا در میدلاینها با نصف سودی که از اون موج صعودی اصلی به دست اوردیم میشد وارد شد ونه با اصل سرمایه یا کل سود قبلی ، که بخاطر شرایط ویژه از خیر این میدلاینش گذشتیم واقعا ریسکش خیلی بالا بود ! ورود به میدلاین در مسیر برگشت ریسک بالایی داره حالا شرایط ویژه هم بهش اضافه کنید ، این پوزیشنها 50 50 هست که دوستان اکثرا دنبال موقعیتهای شانسی نیستن

این شپنا را هم واقعا نمیفهممش ! :joy: اون کف پیوتش که دوسال پیش به دوستان در سهامیاب گفتم وارد بشن تا الان پایین نیامده البته بالاخره میادش ولی طول میکشه ! مثلا در کف کانال صعودیش میشه وارد شد ولی نمیشه اصل سرمایه را وارد کرد مجبوری با یک چهارم یا یک پنجم وارد بشی برای همینه که وقتی به سقف کانالشون میرسن سود زیادی نمیدن ! اصل سرمایه و حجم زیاد را فقط میشه در کفهای پیوتهای اینها وارد کرد و با رسیدن به 100 درصد بازدهی باید اصل سرمایه را خارج کرد و سود نگه داشت

الان چارت شیراز نگاه کنید ! ورود در کف این کانالهای صعودی هر چند مقداری سود میتونه بده ولی ریسک کار بالاس و کیفیت ورود در کف پیوت نداره و همینطور اصل سرمایه را نمیشه وارد کرد مجبوری برای 10 تا 15 درصد سود پرریسک مقدار زیادی حجم بکار ببری که با عقل و منطق جور درنمیاد !

برای همینه که بازاری که در سقفهاش داره حرکت میکنه را کلا کنار میذارم و تمرکز میذارم روی بازاری که داره در کفهاش حرکت میکنه ، نمیگم که حتما اینکارم درسته شاید هم دارم اشتباه میکنم ولی چون ریسک کار معقوله پس همینو ادامه میدم سیمین در کفهایی که میاد کم کم جمع میکنم همینطور عیار ، ان شاءالله همین سودی که سهامی ها پرریسک دادن را در کالایی ها کم ریسک به دست میارم

سیمین ، کم کم در کف کانالش جمع میکنم دیروز هم احتمالا یک پولبک به سقف کانال نزولی شکسته شده اش زده باید ببینیم امروز میتونه برگرده بالا یا نه تحلیل فیل میشه