تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

نمی دونم این چارت رو آقا احسان تایید می کنند !؟

حداقل مورد نیاز یعنی دوتا سقف و کف را هم داریم :grin:

منکه منتظر اون کف هستم :wink:

خیلی جرات میخواد خیلی زیاددددد :cold_face:

سلام اقا احسان خیلی از بازار جا موندیم

سلام دوستان، صندوق های ضمان و هوشیار به فروش رسیدن. صندوق های الکان ،صنم، کاشانه اضافه شدن. ۶۰ درصد پرتفو صندوق زمرد. هدفم تک سهم شدن رو کاشانه است اگر بیاد پایین اضافه میکنم. دلیل: همه پولش تو درامد ثابته و تو مجمع تقسیم سود میکنه.

پرش ۱۰ تا ۱۵ درصد

دیدگاه منه و شاید اشتباه باشه

این سیمین گیر کرده توی کنج مثلث و نمی دونه بالا بره یا پایین :smiley:

چقدر خوبه که همه خرید و فروش هاشون را براساس برنامه ای که دارن اعلام می کنن،بسیارعالی :clap:

رشد شاخص تقریبا هماهنگ با رشد فملیه و بیشتر صندوق های اهرمی فملی دارن مخصوصااهرم و موج. واین فاصله ای که توی نمودارش بواسطه تقسیم سود ایجاد شده حتما طی خواهد کرد. هرچند که من ندارمش و سیمین دارم.

دیروز من توی صف فروش تلیسه با اجازه ی احسان جان خرید کردم.دیدم بازارگردانش هی صف فروشش می کرد و هی جمعش می کرد .سهم خوبی هم هست و حدود 28 درصد از سقفش اصلاح کرده. البته بدون در نظر گرفتن سودی که تقسیم کرده.

باحد ضرر677 خرید شد.

سلام وقت بخیر. دوست عزیزم .استاد احسان . میشه لطفا یه تحلیل واضح و شفاف طوری که من هم سر در بیارم از اهرم بزارید . ممنونم:green_heart::folded_hands:

احسان جان نظرت در مورد این نمودار اهرم چیه؟؟؟

اصلا نمودارم درسته؟

فکر نمی کنین فردا اگه سقف کانال نزولی را بشکنه ،بتونه از سقف قبلی عبور کنه؟

منم تقریبا اینطوری کشیده بودم .ولی خط روند می افتاد محدوده ی ۴۳۴۳ . شب یه خبر میدن . صبح یه خبر دیگه . آدم نمیدونه چیکار کنه.

اهرم چیزی حدود12 درصد سبدش فملیه

آقا رضوی عزیز فقط یک نصفه موج صعودی نگرفتیم اونم بخاطر شرایط خاص بود ان شاءالله این سری پایین اومدن براشون برنامه داریم جبران میشه فعلا تمرکزم روی نقره و طلا هست با اینها میتونیم نصفه موج صعودی که نگرفتیم جبران کنم

اختیار دارید آقا سعید لطفا دوستان را هم در مورد سهم ها راهنمایی کنید ممنونم

خدا شاهده اینجا شخصی بنام استاد احسان نداریم :joy: همگی سهامداریم با هزاران اشکال و خطا ! چشم در مورد اهرم احتمال میدم در این کانال نزولی اش که به مرور که معاملاتش بیشتر میشه شکل درستش هم مشخص تر میشه داره حرکت میکنه ، اگر سقف کانال نزولی اش بشکنه واقعا نمیدونم ماجراش چی هست شاید تا اون سقف دوم بالا بره ولی اگر ترند صعودی کوچیک اصلاحی در کانال نزولی بشکنه احتمالا بیادش کف پیوتش

ممنون آقا دانش عزیز کارت درسته :clap:

عالیه ! بعله هر احتمالی را باید داد