تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

سلام و صبح بخیر ، دوستان عزیز به چارت سیمین 15 دقیقه دقت کنید ، چطوری داره خودشو به سقف کانال نزولی نزدیک میکنه و هر بار یک ضربه ای بهش میزنه و همینطور داره کف های بالاتری هم ایجاد میکنه ! درسته خسته کرده ولی احتمال میدم بعد از شکست ترند نزولی ومقاومت مثل سری قبلی شاید بتونه شارپ خوبی بزنه البته احتماله و از اون طرف قضیه هم باید در نظر گرفت که نتونه مقاومت بشکنه و ریزش کنه بهرحال این موقعیتی که هست بنظرم کم ریسکه و برای بلند مدت با وجود احتمال ریزش بازم کم ریسکه حالا شاید هم اشتباه میکنم بهرحال بازاره و به دلخواه کسی نیست ولی موقعیتهای بلقوه ای هستن که شاید بلفعل بشن روی اونها باید ریسک کنیم

نقرین آقا سعید هم همینطور در یک کانال صعودی کوچیک داره حرکت میکنه ببینیم کی میتونه سقف این کانال صعودی بشکنه حرکتش احتمالا شارپتر میشه

عیار هم اگر میشد در این محدوده مثلثی نفوذ کنه برای ورود موقعیت خوبی میداد و یا اینکه سقف کانال نزولی بشکنه

بنظر میاد ارزش مسکن ترند نزولی اش شکسته

سلام صبح بخیر آقا احسان عزیز و دوستان
:rose:

سلام آقا احسان. یعنی در حال حاضر شما ارزش مسکن و سیمین را برای ورود مناسب می دونید؟

حمایتهای ورودی سیمین و ارزش مسکن که روزهای قبل گفته بودم الان دارم ادامه مسیر احتمال میدم ، حمایتهای سیمانو و اهرمی ها را برای نوسانگیری پرریسک هم گفته بودم حالا نمیدونم دوستان تونستن بگیرن یا نه البته فقط موقعیتهایی که احتمال داره 50 50 واکنش بدن را تحلیل میکنم مگر نه دیگه با خود دوستان هست که بررسی کنند که در اون موقعیتها ارزش داره ریسک کنند یا نه

حمایت نوسانی سیمانو را فکر کنم چند روز پیش گفته بودم اگر یادتون باشه ، که البته خدا را شکر واکنش هم داد امروز هم به یک مقاومت خورده که احتمالا باعث بشه برگشتش بده به کف پیوتش در محدوده مشخص شده احتمالا

گرچه دیروز بازار بالای 5 همت ورود پول داشت اما امروز تا این لحظه حدود 900 میلیارد خروج پول داشته است

با این موج صعودی کوتاهی که بازار در شروع روند نزولی اش زد ، باعث شده کف های پیوت بالاتر بیان ، کلا هر حرکتی که بازار انجام میده دلیلی داره اگر این بالای اخرو نمیزد کف های پیوت در موقعیت قبلی شون مونده بودن که واقعا منطقی نبود بازار بعد از این حرکت صعودی از میدلاینش مجدد برگرده به همان کف پیوت قبلی که حرکتش شروع کرده بود

روی سینرژی در سقف پیوتش یک موج منفی تثبیت داده اگر بتونه بیاردش در کف پیوت احتمالی اش حدودای 3575 واقعا عالی میشد

همسنگ هم شاخصی کلاسیک خوبی هست ، این سری میدلاینهای بازار شدن بلای جونمون ! هر بار این بازار یکجوری هست بعضی وقتها اصلا محلی به این میدلاینها نمیذاره انگار که وجود ندارن بعضی وقتها هم اینقدر دقیق بهشون واکنش میده که انگار کفهای پیوت هستن !!! بهرحال سری بعدی اینها هم در نظر میگیریم هر چند میدونم سری بعدی اصلا به رسمیت بشناسشون :grin:

گویی که بازار بشدت در مقابل اصلاح مقاومت می کند ! خروج پول از بازار کمتر شده …!

خروج پول از بازار 550 میلیارد …!

سومین حمله سیمین به سقف کانال نزولی ! بشکنش دیگه کار داریم :joy:

عیار هم ببینیم میتونه سقف کانال نزولی کوتاه مدتی اش بشکنه یا نه

اگر عیار نتونه این سقف کانال نزولی اش بشکنه و اصلاح کنه تا محدوده مثلث قیمت ورود 4526 که بالاتر از کف پیوتش هست واقعا یک موقعیت عالی میده

سیمین توی گوشه ی مثلث گیر کرده. یاباید بره بالا یا بره پایین

سیمین تکنیکال و چارت خوبی داره …
میانگین متحرک - تقاطع EMA 20 و قیمت به بالا

صندوق های طلا 80 میلیارد ورود پول
صندوق های نقره 15 میلیارد ورود پول