تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

اسیلاتور و اندیکارتورها با منطق کلاسیک تکنیکال چارت خوبی را برای سیمین نشان می دهند
RSI - تقاطع 50 به بالا

اگر سیمین بتونه همین موقعیت که داره را حفظ کنه و موج صعودی کوتاه مدتی اش را تا 15 دقیقه دیگه تثبیت بده احتمالا بتونه اینبار در تلاش سومش سقف کانال نزولی اش بشکنه احتمالا

نماد کالا امروز منفی خورد اما خب من نفروختم دلیلم هم این بود هم تو صف فروش خوب حمایت شد و هم دقیقا روی پولبکه
فردا رو بهش وقت میدم

صندوق های طلا خروج پول درشت حدود 400 میلیارد

سفارس هم همینطور بعد از رشد خوبی که داشت من نفروختم
دلیلم این بود صف فروش سنگینی تشکیل نداد و خیلی خوب حمایت شد

جالبه که چارت کالا و سفارس بسیار شبیه به هم هستند !
کالا خروج پول عمده ای نداشت اما سفارس خروج پول داشت اما مشکوک به کد به کد
Bollinger Band - برخورد به سقف باند و کندل قرمز این را چارت سفارس نشان می دهد !
البته هر دو سهم حجم مشکوک 288 کندلی دو برابر زده اند …!

ورود پول خرد به عیار 200 میلیارد
خروج از سیمین حدود 2 میلیارد

درسیلور دیروز تایمهای پایین انقدر نوسانات انجام داد که درتایمهای بالاتر کراسینگ صورت بگیرد
امروز این کراسینگ صورت گرفت بنابراین جای دارد در اراس ای بالای 50 سیلور در اسیلاتورها به سقف بچسبند

سلام و صبح بخیر ، دوستان سیمین بنظرتون ترند نزولی را خیلی سوسکی شکسته !؟

و در مقیاس دیلی بنظرم سیمین هنوز کار داره ولی دامنه 10 درصدی اش شاید کمک کنه زودتر به نتیجه برسیم

ارزش مسکن هم احتمالا ترند نزولی اش شکسته

عیار هم باید امروز ببینیم میتونه سقف کانال نزولی اش را بشکنه یا اینکه برگشتش میده پایین که برای موقعیت ورود بهینه اگر برگشتش بده پایین خیلی بهتره :thinking:

فزر هم داره وارد محدوده سقف کانالش میشه اینجاها دیگه احتیاط داره

سیمانو این محدوده رسید حواستون بهش باشه احتمالا بتونه یک بالایی بزنه ولی اینها همیشه مثل قبلشون حرکت نمیکنند موجهاشون متفاوته نباید انتظار داشت چون سری قبل شارپ زدن این موج هم شارپ بزنه ولی مثل دارویی ها و غذایی ها صندوقهای خوبی هستن

سینرژی هم موج منفی روش تثبیت داده احتمالا تا کف پیوت احتمالی اش بیاردش ، چون دیتایی نداره شکل کانالش احتمالا اشتباه باشه ولی کف پیوتش احتمالا همین محدوه اس

فارمانی هم اگر دقت کنید ترند صعودیش شکسته شاید یک کف بده هر چند کف پیوتش در 1360 دارم در تایم یکساعته چون دیتایی نداره احتمالا کف پیوت دیلی اش باید پایین تر باشه :face_with_monocle:

صندوق زعفران نهال هم در این محدوده در نظر داشته باشید

آلیاژ یکی از خوبای جدید و بدون دیتای بازار بود ، کف پیوت اینهم مثل سیمانو باید به دست بیارم ، واقعا حیفه تمام این جدیدا دیتایی ندارن حالا شاید در 5 سال آینده بشه کفهای خوبی براشون محاسبه کرد ولی الان فقط با آزمون و خطا میشه کار کرد

دارونو هم مثل فارمانی در سقفش ترند صعودی شکسته

برای صندوق غذایی بخشی مزه هم اگر بیاد این کف کانالش میتونم بررسی اش کنم مگر نه اینجا آخر ریسکه