تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

احتمالا نهال هم اینبار بیاد و کف پیوتش ببینه

تا این لحظه 5.1 همت پول وارد بازار شده است و پول درشت به 670 میلیارد رسید
دارویی ها بیشترین خروج پول درشت را داشته اند تا این لحظه 303 میلیارد خروج پول درشت

دوستان تایم 15 دقیق برای عیار همچین کانالی رسم کنید هر زمان ترند نزولی و سقف کانال نزولی اش شکست میشه گفت احتمالا پولبکش تمام شده و میتونید وارد بشید احتمالا

سلام وقت بخیر.

به نظرتون شاخص تا کجا میتونه بالا بره ؟

هر چند همه چیز شده خبر محور ولی شما چی فکر میکنید؟

احتمالا تا 51360 بتونه اخرین بالا را بزنه و پولبک به سقفش کامل کنه

صندوق های طلا 53 میلیارد خروج پول در مجموع
صندوق های نقره حدود 40 میلیارد ورود پول در مجموع
اما صندوق های طلا 350 میلیارد خروج پول درشت داشته اند !

حدود 160 میلیارد ورود پول به صندوق های طلا

نقره ای ها فعلا در حال نوسان دادن هستند.

کف سازی در صندوق های نقره. اگه نوسانات روزانه اذیتتون نمیکنه همین محدوده میتونید خرد خرد خرید کنید و به دید بلندمدت نگه دارید.

امروز بازار کاملا مثبت بود اما عرضه هم کم نداشتیم خیلی از صف ها عرضه شد که به نظرم 3 دلیل داره
1- عدم اعتماد سرمایه گذاران به توافقات و شایعات مذاکرات
2- شاخص به مقاومت به شدت مهم خودش یعنی 5 میلیون واحد رسیده و طبیعتا خیلی ها ریسک نکردن و خارج شدن
3- اصلاح خوب دلار که طلا رو به زیر 18 میلیون و نقره رو به پایین تر از 400 هزار تومن رسید که خیلی ها ارزشمند میدونن این قیمت هارو

به نظرم اگه 3تا اتفاق با هم بیفته میتونیم بگیم که موج بعدی بازار سهام شروع شده

1- شاخص کل بتونه از مقاومت 5 میلیون خودش عبور کنه و رفتار مناسبی بالای این عدد داشته باشه. اما یه نکته وجود داره اینکه نماد فملی برای مجمع بسته هستش و احتمالا فردا بازگشایی بشه و مثبت خوبی بخوره و با توجه به اینکه با ارزش ترین سهم بازار ایران میتونه به تنهایی شاخص رو مثبت و بالای 5 میلیون بیاره پس به تنهایی کافی نیست
2- شاخص هم وزن مقاومت تاریخی رو رد کنه و رفتار مناسبی بالای این سطح داشته باشه
3- ارزش صف های خرید در زمان شکست دو سطح بالا، بالای 15 همت باشه

در این حالت میتونیم بگیم موج بعدی صعودی شده

نکته: یادمون نره که سهام بازار به شذت پر پریسک و اخبار به راحتی میتونه روند بازار رو برگردونه

«سوخت بنیادی» بورس تامین شد؛ P/E بازار به کمتر از ۶ رسید! :chart_decreasing::bar_chart:

دکتر یوسف رضایی، مدیرعامل کارگزاری بانک رفاه:

گزارش‌های سه‌ماهه بهار ۱۴۰۵ ثابت کرد بورس نه با هیجان، بلکه با رشد واقعی سودآوری در حال حرکت است.

:white_check_mark: نکات کلیدی تحلیل:

:small_orange_diamond: رشد سودآوری: شرکت‌های بورسی در بهار امسال، سودسازی نزدیک به ۲ برابر مدت مشابه سال قبل ثبت کردند.

:small_orange_diamond: اصلاح نسبت P/E: با انعکاس سودهای جدید، نسبت قیمت به سود بازار از ۸ به ۶ واحد رسیده که نشان‌دهنده جذابیت دوباره قیمت‌هاست.

:small_orange_diamond: خلق ارزش: بسیاری از شرکت‌ها موفق شدند فراتر از تورم عمومی اقتصاد رشد کنند.

:warning: نکته : اگرچه ریسک‌های ژئوپلیتیک همچنان بر فضای بازار سایه انداخته، اما ارزندگی بنیادی سهم‌ها، موقعیت را برای «صبر هوشمندانه» و تمرکز تحلیل‌محور آماده کرده است.

:link: مشروح تحلیل را در لینک زیر بخوانید:

bourse24.ir/news/362117

راز چرخش پرقدرت بازار سهام؛ بورس برای جهش آماده شد؟

بورسان با مهدی طحانی

:white_medium_small_square:همزمان با افزایش بهای نفت به محدوده ۱۰۰ دلار، بار دیگر نشانه‌هایی از کاهش تنش میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی مشاهده شد؛ الگویی که به اعتقاد محمد جمالی، مدیرعامل سبدگردان اعتبار، در مقاطع گذشته نیز تکرار شده است. از نگاه او، مهم‌ترین متغیر تعیین‌کننده چشم‌انداز اقتصاد و بازارهای مالی، نه صرفاً شاخص‌های پولی، بلکه مسیر تحولات سیاسی و سطح تنش‌های ژئوپلیتیک است.

:white_medium_small_square:جمالی سناریوی پایه خود را بر کاهش تدریجی تنش‌ها و حرکت به سمت یک توافق پایدار بنا کرده است. در این چارچوب، پیش‌بینی می‌کند سقف نرخ سود صندوق‌های درآمد ثابت تا پایان سال به حدود ۴۴ درصد برسد. با این حال، او معتقد است مشکلات ساختاری اقتصاد، از جمله کسری بودجه مزمن دولت و تداوم رشد نقدینگی، همچنان پابرجاست و به همین دلیل نرخ تورم پایان سال را بیش از ۷۰ درصد برآورد می‌کند.

:white_medium_small_square:با وجود این، وی بر این باور است که افزایش نقدینگی الزاماً به رشد متناسب نرخ ارز منجر نخواهد شد. از نگاه او، کاهش انتظارات تورمی در صورت تداوم روند تنش‌زدایی می‌تواند سرعت رشد ارز را مهار کند؛ به‌گونه‌ای که سقف نرخ دلار در بازار آزاد تا پایان سال حدود ۲۲۰ هزار تومان باشد. همچنین انتظار دارد شکاف میان نرخ ارز رسمی و بازار آزاد که اکنون حدود ۲۶ درصد است، به تدریج کاهش یابد.

:white_medium_small_square:بر همین مبنا، جمالی بیشترین وزن سبد سرمایه‌گذاری را به بازار سهام اختصاص می‌دهد و برای افق سه‌ماهه، ترکیب ۶۰ درصد سهام، ۲۵ درصد صندوق‌های درآمد ثابت و ۱۵ درصد طلا را پیشنهاد می‌کند. او در شرایط فعلی از استفاده از اعتبار معاملاتی خودداری کرده و تصمیم‌گیری در این زمینه را به روشن‌تر شدن چشم‌انداز احیای تفاهم اسلام‌آباد موکول می‌کند.

:white_medium_small_square:به اعتقاد وی، در محیطی که نرخ سود بدون ریسک در سطوح بالایی قرار دارد، تنها سهامی از جذابیت کافی برخوردارند که نسبت قیمت به سود (P/E) آینده‌نگر آنها کمتر از ۴ واحد باشد؛ زیرا این دسته از شرکت‌ها همچنان ظرفیت ایجاد بازدهی فراتر از سود بدون ریسک را خواهند داشت.

راستش رو بخواهید من خیلی ناامید شدم . و احساس میکنم از رشد بازار جا موندم . از طرفی هم میترسم بخرم و از فردا بره اصلاح . کلا اعتماد به نفسم رو از دست دادم . هرچی معامله میکنم میخوره تو در و دیوار . کاش واقعا میدونستم قراره چه اتفاقی بیوفته😕

هیچکسی جز خدا از آینده خبر نداره ، ولی به شخصه اینجاها را اصلا برای ورود به بورس سهامی مناسب نمیدونم البته شاید هم دارم اشتباه میکنم ولی کلا صبر میکنم تا بازار به کف برسه اون زمان اصل سرمایه را از کالایی ها به صندوقهای بورسی ها منتقل میکنم ، همیشه سعی کنیدبا چند نفر مشورت کنید تا خدای نکرده باعث جاماندگی نشه

به نظرم این حرف درست نیست الان گذشته بازارو می دونیم . ما ریسک نکردیم و صندوق هارو انتخاب کردیم که سرمایمون قفل نشه .

من هنوزم روی نظر خودم هستم که نباید به ناصر نوسان اطمینان کرد . اون قصد داره پولهای مردمو بکشونه توی بورس و بسوزونه تا اینطوری تورم رو کنترل کنه. سهامی که یا قفل صف خریده یا صف فروش یعنی اختیارش دست سهامدار نیست .الان بوقچی ها شروع به تبلغات کردند که فروش و سود شرکتها چند برابر شده این سود آیا ناشی از فروش بیشتره یا قیمت بالاتر . قیمتها ده برابر شده و همین سود شرکتها رو بیشتر نشون می ده .مخصوصا غذایی ها و دارویی ها.

معلومه که دنبال کشوندن سرمایه مردم بیچاره به بورس هستند.توی روزهای آرام و شرایط عادی اینقدر با فروش آبشاری و کدبه کد به خودی ها قیمت سهام رو پایین آوردن و مفت مال مردم رو چپاول کردند و جالبه الان درشرایط جنگی که هر آن امکان نابودی شرکتها وجود داره بازارو سبز کردند . به نظر من با استراتژی آقا احسان پیش بریم خیلی بهتره .

در اینکه آقا احسان همیشه کم ریسک و با حوصله کار کردن شکی نیست. ایشون میخوان بهترین نقاط رو با بیشترین حجم وارد شیم و تا الان هم اینطور بوده. البته شاید من کمی اون صبر کافی رو نداشتم وگرنه ورود در کف ها و تحمل چندماه کمترین ریسک و بیشترین بازدهی رو میده.

ما همچنان صبوری میکنیم.

البته‌ که حرف شما هم درسته. پشت هم گزارشات مثبت میاد و از خوب بودن وضع شرکتا میگن ولی نمیبینن که همین دارویی ها و غذایی ها چند برابر شده و این گزارشات به نظرم منم واسه خالی کردن کدهای اصلی هست که قبل از جنگ وارد شدن و الان بالای ۲۰۰ درصد تو سودن

لیست شرکت های آسیب دیده در جنگ بجز چندتایی که آسیب شدید دیدند بقیه بازند وصف خرید . پتروشیمی جم الان کف قیمته و میشه خرید . کی جرات داره ؟ بخره

سلام احسان جان خوبی برادر ؟

ببخشید من چندوقتیه درگیر فروش خونه و خرید خونه ی جدید هستم و برای همین زیاد نتونستم انلاین بشم ولی بازم دورادور شما دوستان عزیزو دنبال میکنم و نظراتو میخونم و استفاده میکنم💗

احسان جان نظرت در مورد روند کوتاه مدت اونس طلا چیه؟

آیا به پایان اصلاح نزدیک شدیم؟

انس بنظرم در حال رنج نزولی هست ، با برخوردش به سقف دیلی و برگشتش پایین و دوباره رفتنش به بالا و تاچ سقف پایین تر و ریزش احتمال میدم که بخواد مجدد کف جدید بزنه احتمالا باید وقتی برگشت زد پایین ببینیم تا چه عمقی میخواد به حمایت هفتگیش نفوذ کنه