تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

آقا سعید

فیلترهای من ورود پول به طلا رو نشون میده

کاارگزاری مفید هم تا الآن ورود 68 میلیار تومان پول به صندوق عیار رو نشون می ده

شما از چه فیلتری استفاده می کنید؟

آقا محمود عزیز
تا این لحظه صندوق های طلا 78 میلیارد ورود پول خرد و 2 همت خروج پول درشت داشته اند!!!
نسبت خریدار به فروشنده به خوبی نشانده ی ورود و خروج پول خرد و درشت است .

من تحلیلم این بود که امروز اولین گام نقره رو بخرم در قیمت 395 هزار تومان.
من انتخابم برای نقره، گواهی سپرده نقره هستش ( درسته که نسبت به فیزیکی و پلتفرم ها حباب مثبت داره اما خوبی هاش برای من میصرفه)
3 گام خرید میکنم
گام اول که فعال شد
گام دوم 370 تومن
گام سوم 350 تومن
اگه گام دوم و سوم تاچ نشد در صورت شکست مقاومت جدید تشکیل داده یعنی 428 ورود میکنم

ورود پول به صندوق های طلا تا این لحظه 350 میلیارد و خروج پول درشت حدود 2.2 همت
ورود پول به صنددوق های نقره تا این لحظه 14 میلیارد و خروج پول درشت 64 میلیارد

دمت گرم داداش

من حکشتی رو نخریدم ولی شپنارو خریده بودم که امروز یه 10 درصد سود خوبی داد خداروشکر

الان نظرتون چیه؟ من چشمم اب نمیخوره که بخواد بالا بزنه و سعی میکنم خالی کنم فقط

احتمال هر اتفاقی وجود داره اخیرا

سر همین ریسک نمیکنم دیگه

سلام وقت بخیر خسته نباشید :green_heart::green_heart::green_heart:

ببخشید میشه لطفا یه تحلیل کوتاه مدت از شاخص کل بزارید . با توجه به اینکه امروز خودرو و شپنا بعد از مجمع با صف خرید بالا باز شدن . آیا میتونه از فردا شاخص رو به سمت بالا ببره؟

آقا سعید

نسبت تعدادی خریدار به فروشنده قابل اتکا نیست و دستکاری می شود . در مورد طلا همیشه نسبت خرید دار به فروشند (تعدادی ) بیشتر بوده .من الان بیش از دو ساله که با همین بررسی ها ورود و خروج پول به صندوق های طلا ، مخصوصا عیار رو بررسی می کنم و خرید و فروش می کنم .البته این حرف من نباید مبنای تصمیم گیری باشد . عکس زیر بخشی از گزارش بیشترین ورود نقدینگی به سهام که صندوق های طلا هم جزیی از آنهاست .

سلام. لطفا تحلیل جدیدتون از فزر ارائه بدید آقا احسان. ممنونم

این مدت به نظرم خوب کار نکردیم. بازار سهام این همه بالا رفت و ما گیر طلا و نقره افتادیم…

هر احتمالی بده ، منم احتمال میدم این آخرین بالایی هست که شاخص میزنه

اره درست میگید ، البته بعد از اون رشد عالی قبلی که از کف پیوت شاخص گرفتیم همزمان شد با انواع و اقسام ریسکهای سیستماتیک و بسته شدن بازار و وقتی هم که باز شد چون بازم ریسکهای خطرناکی وجود داشتن حمایت میدلاین شاخص اعلام نکردم بهرحال چندتا شرایط ویژه دست به دست هم دادن که نتونیم از این صعود و موج آخری درست استفاده کنیم الان هم که در سققف اماده ریزش میشن پس بهتره تمرکز بذاریم روی اینهایی که کف پیوت هستن وقتی اینها به سقف برسن ، بورسی ها به کف میرسن امیدوارم بتونیم امواج صعودی کل بازار را بگیریم :wink:

احتمالا دیگه داره نزدیک سقفش میشه ، اگر کف این کانال بشکنه احتمالا میخواد برگشت بزنه پایین ، این احتمال هم بده که سقف بشکنه و ازش عبور کنه ولی احتیاط اینه که در سققفش و یا کمی پایین تر ازش جدا بشید حالا اگر بعد از برخورد به سقفش ریزش کرد که هیچی و اگر عبور کرد در پولبکش میشه مجدد وارد شد

اقا احسان یه اپدیت از صندوق دو ایکس لطفا بذارید

احتمالی که برای ادامه حرکت دوایکس میدم احتمال داره به این شکل باشه البته شاید هم اشتباه میکنم اینرا همیشه در نظر داشته باشید چون اهرمی شاخصی هست باید نیم نگاهی هم به کف پیوت شاخص کل داشته باشیم هر چند بخاطر اهرمش شاید شکلش با چارت شاخص کل یکی بشه ولی ابعادش بزرگتره چه در ریزش و چه در صعود و اینکه حیفه این صندوقهای جدید هنوز دیتایی ندارن بنابراین به کفهای پیوت صندوقهای قدیمی تر سهامی و شاخصی مثل کاردان و سرو و آگاس میشه تا حدودی استناد کرد

بنظرتون ارزش مسکن میتونه ترند نزولی دومش بشکنه ؟

سلام
به احتمال زیاد …! البته امیدوارم این اتفاق بیافته :grin:

سلام
ارزش معاملات تا این لحظه حدود 10 همت
ورود پول به بازار 3.6 همت
ورود پول درشت به بازار حدود 800 میلیارد

سینرژی احتمالا به کف پیوتش برسه