اقا احسان به نظرم سیمانو دوباره شروع به رشد کرد
2955 حمایت سیمانو که رسیده بود بالاتر گفته بودم هر چند این رشدش نوسانی و موقته ، 3636 مقاومتش هست احتمالا برگشتش بده به کف پیوتش
بازار قبل از اینکه ریزش اصلی انجام بده چندتایی پولبک به سقفش میزنه ، این مثبتهایی که میبینید احتمالا حاصل همین حرکاتش باشه چون بازارر وارد کانال شده و اصلاحات صعودی در جهت روند کلی نزولی اش انجام میده مثل همون حالتی که در کف برای شروع حرکتش داشت احتمالا
من همونطور که تحلیل کرده بودم دیروز 29 تیر با قبول ریسکش کالا رو وارد شدم به نظرم و تحلیلم اگه تنش ها زیاد نشه فردا با شکست خوبی که خواهد داشت و صف خرید سنگینی که داره رشد خوبی میکنه.
دیروز و امروز که عملکرد خوبی داشته و صف خرید قابل قبولی هم بسته
نکته مهمی که داره در دسته سهامی هست که تو ریزش ها اجازه خروج میده و حمایت میشه
من بعد خرید کالا و با توجه به صف خرید خوبی که امروز تشکیل داد با قبول ریسکش خرید دومم رو هم انجام دادم
نماد سفارس در صنعت سیمان از دلایل خریدم میشه به ریزش خوب از سقف، دومین نماد بزرگ سیمان و سهامدار اکثر نماد های این گروه. رفتار بسیار عالی و صف خرید خیلی خوب اشاره کرد.
همین امروز تا همین الان از صف خرید 30 میلیونی کمتر از 2 میلیون عرضه کرده یعنی چیزی حدود 5 درصد از کل صف
سلام روزتون بخیر
من خرید های خیلی میان مدتی نیست و بعد از تموم شدن موج خارج میشم برای همین تحلیل ها هم میان مدتی نیستش
بیشتر با توجه به شرایط کنونی تحلیل های کلان و رفتار تابلو سهم رو مد نظر قرار میدم تا تکنیکال
تا اون کفی که میگید خب خیلی فاصله داره و نیازمند ریزش بیش از 50 درصده
اره با توجه به اینکه شاخص داره به سقفش پولبک میزنه خروج با سود 10 درصد منطقی تره هر چند فکر کنم کالا با شاخص هم فاز نباشند البته دقیق نمیدونم
سلام
یک راهنمایی می فرمایید که چطوری از صف خرید سفارس می شه خرید کرد؟
احسان عزیز صندوق اهرمی پیشران هم یه بر رسی بفرمایید اگه موقعیتش خوبه وارد بشیم
اهرمی ها دارن اصلاح صعودی در روند کلی احتمالی نزولی شون انجام میدن فکر نکنم ورود به اینها در سقف شاخص فکر خوبی باشه اگر هم میخواید نوسان بگیرید صبر کنید بیان پایین تر نزدیک میدلانشون کم ریسک تره