تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

چارتشو بالا گذاشتم به نظر کف کاناله

چارت پیشران هست ؟ بنظرم تمرکز بذار روی کالایی ها بورس وقتی رسید به کف پیوت میاییم سراغ اهرمی ها

همه موجهای صعودی بلند مدتی برای سیمین تثبیت دادن حالا اگر موجهای نزولی کوتاه مدتی اش هم تغییر فار صعودی میدادن احتمالا حرکت اصلی صعودی اش شروع کنه احتمالا ! متاسفانه دیتای زیادی نداره مجبوریم با آزمون و خطا کار کنیم

سلام دوستان
ورود پول به صندوق های طلا تا این لحظه 560 میلیارد
و ورود پول به صندوق های نقره تا این لحظه 404 میلیارد

آقا سعید نقرین شما هم بنظر میاد ترند نزولی پولبک شکسته :thinking: فضای رشد خوبی دارره

بله دقیقا آقا احسان .
البته امیدوارم … :grinning_face_with_smiling_eyes:

نقره داره تحرکاتی شروع میکنه ، کف 4 ساعته اکثرا حمایتهای خوبی انجام میده بتونه مقاومت 11954 رد کنه کار تمامه ان شاءالله میریم در روند صعودی

سلام وقت بخیر. خسته نباشید.

ببخشید میشه لطفا بگید شاخص و اهرم در این برگشت تا کجا میتونن رشد کنن . حد سود اهرم رو کجا بزاریم ؟ امکانش هست اهرم حدود ۱۲ درصد دیگه هم بتونه بالا تر بیاد ؟

سلام جناب کریمی عزیز

ممنون از زحمات شما

لطفن نام نماد و کمی هم توضیحات تکمیلی بفرمایید.

سپاس و درود

احتمالا بتونه تا 4445 بالا بیاد

سلام و درود بر همگی ، چه خبر دوستان بازار چطوره ؟

والا بازاره امروز خیلی عجیب بود. نوسانات عجیب غریب داشت. میرفت صف خرید و منفی میشد و مدام نوسان میکرد. نتونستم بفهمم چیکار میکنن

سلام اقا احسان چارت عیار و سیمین رو اگه ممکنه به روز کن ممنون

احتمالا داره مرحله پولبک به سقف تکمیل میکنه از حالت نزولی شدید به حالت صعودی ضعیف و تاچ سقف و کم کم شروع ریزش تا کف پیوت

سیمین نزدیک سقف کانال نزولی اش شده یعنی میتونه بشکنش ؟!؟!

عیار هم همانطور که دیدید با برخورد به مقاومتش یک کندل اصلاحی دیلی زد ولی اون مقدار اصلاحی که انتظارش داشتم نداد حالا اشکالی نداره در مسیری که بالا میره هم در موقعیتهای مناسب خبر میدم میشه وارد شد .

این ارزش مسکن اگر ترند نزولی اش بشکنه بنظرم قابل بررسی هست البته احتمال رنج دیلی هم داره که میاردش در کف پیوتش بهرحال هر دو حالت باید در نظر گرفت

سلام
اره کالا چون متعلق به یک بازاره گاها سفته بازی روش زیاده
امروز صف خرید بود و تونست از سقف خودش رد بشه
اما خیلی خیلی عرضه شدید داشت و میشد همین امروز با حدود 5 درصد سود خارج شد.
اما من ترجیح دادم ریسک کنم و نگه دارم

ارزش مسکن جز با ثبات ترین صندوق های املاک هست. چون اکثرشون صندوق املام نیستن و بیشتر سپرده بانکی و درآمد ثابت دارن.
اما 75 درصد پرتفوی این صندوق ساختمانی در ملاصدرا است و 25 درصد سپرده بانکی.

ولی اگه کسی فکر میکنه که ملک رشد خوبی میکنی امین شهر کاملا یا قیمت ملک حرکت میکنه

نکته جالب بازار این دور همسویی بود

نفت به 95 دلار رسید
اونس نقره بالا 60 دلار رفت
اونس طلا هم رشد کرد و به 4160 هم رسید

تحلیل من اینه هفته آینده وزنه به یک سمت سنگینی میکنه و این دارایی ها دیگه هم جهت هم حرکت نمیکنند