همانطور که 2 روز پیش گفتم روند منفی لزوما به معنی یک روند شارپ منفی نیست با برخوردش به حمایتها واکنش مثبت احتمالا میده ولی برآیند حرکتش منفی هست تا برسه به پیوت کف
همانطور که قبلا در مورد عیار گفتم به اولین مقاومتش واکنش داده ترند نزولی روش میکشیم ببینیم روی کدام حمایت این ترند میشکنه موقعیت ورود دوم میشه بعد از ورود اون کف پیوت
گواهی قیر رو خیلی ها دقیقا قبل از سقف تاریخی با پیش بینی افزایش شدید تنش ها خریدن
این گواهی دیروز 8 درصد و امروز 10 درصد ریزش داشت
یعنی خریداران خوشحال شنبه الان 18 درصد تو ضرر فقط تو 2 روز
هر دارایی هر چقدر ارزشمند هم باشه وقتی به قیمت هایی میرسه که ریسک زیادی داره نباید خرید کرد
حالا قیر در چه نواحی خریدش خوبه(تحلیل و نظر من اینه)
شاید اصلاح خوبی کرده باشه اما الان هم زمان خریدش نیست. چون هم برای دلار و هم نفت اصلاح پیش بینی میشه
1- باید بزارید سقف تاریخیش شکسته بشه حالا به هر دلیلی میخواد باشه اونجا خرید منطقی میشه
2- که خیلی بهتر ومنطقی تره اینه که بزارید به سطوح حمایتی که مشخص شده نزدیک بشه. وقتی به این سطوج برسه یعنی قیمت نفت به حدود قیمت قبل جنگ خودش برگشته. اونجا زمان خرید خوبیه یک گام میتونه موقع برخوردبه خط روندش خرید شه اما گام اصلی و دوم باید بین 70 تا 80 هزار تومن خرید شه
سلام و ادب
امروز ورود و خروج پول به صندوق های طلا و نقره کمی قابل تامل است !
صندوق های طلا 2 همت خروج پول درشت داشته اند در صورتیکه در مجموع 97 میلیارد خروج پول بوده است.
و صندوق های نقره در عین اینکه در مجموع 275 میلیارد ورود پول داشته اند 100 میلیارد خروج پول درشت داشته اند …!
در سبک ها ی مبتنی بر اسمارت مانی یا پول هوشمند این اعداد و ارقام بشدت قابل اعتنایند.
البته تا این لحظه …
این موقعیتی که رسیده بد نیست ، حمایت کف 4 ساعته را داره احتمالا بتونه حرکتی را شروع کنه ، البته دیتایی نداره و با آزمون و خطا مجبوریم کار کنیم ولی از شکل چارتش و نوع حرکتش میشه امیدوار بود که سقف ترند نزولی اش بشکنه ، برای بلند مدت هم با مدیریت مدیر صندوق حبابشون کم کم از بین میره