تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

لطفا موج و اهرم را تحلیل کنید

احتمالی که برای موج و اهرم میدم به شکل زیر هست البته احتماله شاید هم درست نباشه

یعنی فعلا تا آخر هفته منفی هستند؟

همانطور که 2 روز پیش گفتم روند منفی لزوما به معنی یک روند شارپ منفی نیست با برخوردش به حمایتها واکنش مثبت احتمالا میده ولی برآیند حرکتش منفی هست تا برسه به پیوت کف

سیمین لنگ همین ترند نزولی کوچیکه اینرا بشکنه فکر کنم بتونه حمله دوم را به سقف کانال نزولی اصلیش انجام بده

وضعیت بازار در برخورد اهرمی ها با اولین حمایت پرریسک

روندها باید کامل شوند وگرنه صعودی نصفه نیمه شکل می‌گیرد
اگر بناست روند صعودی باشد باید اصلاح کامل شکل بگیرد
صبر🖐️

سیمین دوباره اومد کف کانال صعودیش اینجا هم که رسیده موقعیت خوبی داره 10840 احتمالا بتونه ساپورتش کنه برای حمله مجدد به سقف کانال نزولیش شاید اینبار بشکنش

همانطور که قبلا در مورد عیار گفتم به اولین مقاومتش واکنش داده ترند نزولی روش میکشیم ببینیم روی کدام حمایت این ترند میشکنه موقعیت ورود دوم میشه بعد از ورود اون کف پیوت

کف حمایتی 4 ساعته سیمین ببینیم میتونه حمایت لازم انجام بده یا نه الان براش یک موج صعودی کوتاه مدتی اومده اگر تا 10 دقیقه تثبیت بده خیلی عالی میشه

گواهی قیر رو خیلی ها دقیقا قبل از سقف تاریخی با پیش بینی افزایش شدید تنش ها خریدن
این گواهی دیروز 8 درصد و امروز 10 درصد ریزش داشت
یعنی خریداران خوشحال شنبه الان 18 درصد تو ضرر فقط تو 2 روز
هر دارایی هر چقدر ارزشمند هم باشه وقتی به قیمت هایی میرسه که ریسک زیادی داره نباید خرید کرد

حالا قیر در چه نواحی خریدش خوبه(تحلیل و نظر من اینه)
شاید اصلاح خوبی کرده باشه اما الان هم زمان خریدش نیست. چون هم برای دلار و هم نفت اصلاح پیش بینی میشه

1- باید بزارید سقف تاریخیش شکسته بشه حالا به هر دلیلی میخواد باشه اونجا خرید منطقی میشه
2- که خیلی بهتر ومنطقی تره اینه که بزارید به سطوح حمایتی که مشخص شده نزدیک بشه. وقتی به این سطوج برسه یعنی قیمت نفت به حدود قیمت قبل جنگ خودش برگشته. اونجا زمان خرید خوبیه یک گام میتونه موقع برخوردبه خط روندش خرید شه اما گام اصلی و دوم باید بین 70 تا 80 هزار تومن خرید شه

سلام و ادب
امروز ورود و خروج پول به صندوق های طلا و نقره کمی قابل تامل است !
صندوق های طلا 2 همت خروج پول درشت داشته اند در صورتیکه در مجموع 97 میلیارد خروج پول بوده است.
و صندوق های نقره در عین اینکه در مجموع 275 میلیارد ورود پول داشته اند 100 میلیارد خروج پول درشت داشته اند …!
در سبک ها ی مبتنی بر اسمارت مانی یا پول هوشمند این اعداد و ارقام بشدت قابل اعتنایند.
البته تا این لحظه …

عیار
CCI - تقاطع (+100) به پایین

چارت روزانه عیار خوب نیست
ایچیموکو - قیمت بین خط کیجونسن و تنکنسن- زیر ابر کومو

سیمین و یک نقطه ی و منطقه ی حمایتی … باید دید و منتظر ماند …!
RSI - تقاطع میانگین 14روزه و خود آر اس آی به پایین

اقا احسان به نظرم این حباب ۲۵ درصدی سیمین کار دستمون بده

این موقعیتی که رسیده بد نیست ، حمایت کف 4 ساعته را داره احتمالا بتونه حرکتی را شروع کنه ، البته دیتایی نداره و با آزمون و خطا مجبوریم کار کنیم ولی از شکل چارتش و نوع حرکتش میشه امیدوار بود که سقف ترند نزولی اش بشکنه ، برای بلند مدت هم با مدیریت مدیر صندوق حبابشون کم کم از بین میره

خیلی خوبه اگر برگشت بزنه پایین موقعیت ورود خوبی برای افزایش حجم میتونه ایجاد کنه

سلام

حباب سیمین فقط 6 % نه 25 درصد