تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

در مورد حباب صندوق نقره هم بارها گفته شده ملاک و معیار ارزش یک صندوق حباب اون نیست، مثال نقض هم فراوان میتوان نام برد
چارت سیلور مورد بررسی قرار گرفته است و پتانسیل رشد را دارد و به احتمال زیاد این اتفاق زمان زیادی نخواد برد با توجه به کف محکمی ک انس نقره داشته و همچنین وضعیت صعودی دلار
موفق باشید :rose:

همچنان نظاره‌گر بازار هستیم به دور از هر هیجانی چون
:backhand_index_pointing_left: طبق تحلیل احسان جان عزیز،پیش می رویم.

سلام دوستان عزیز ، بازارها دارن طبق تحلیل قبلی حرکتشونو میزنند ، سیمین الان به اولین حمایتش رسیده 11090 ترند نزولی پولبکش بشکنه عالی میشه ، یک حمایت هم در 10895 داره

عیار هم الان وارد کانال پولبکش شده محدوده 497550 اولین حمایتش هست و بعدی 488370 و بعدی 46860 و برای کهریا 171130 تمام حمایتها جمع شدن و 161540 هم حمایت اصلیش بالاتر از پیوتش در 152400 قرار داره

سلام وقت بخیر. خسته نباشید :green_heart:

لطفا نظرتون رو در مورد شاخص کل و اهرم هم میشه بگید .

ممنونم:green_heart::folded_hands:

شاخص کل و اهرمی ها که در رروند نزولی شون هستن حالا شابد در این ریزش بهمانطور که دیروز گفتم با برخورد به حمایتی یک اصلاح صعودی در روند کلی نزولی شون ایجاد کنند ولی در کل نزولی هستن و در کف پیوت باید منتظرشون باشیم

سلام و ارادت
خروج پول از صندوق های طلا تا این لحظه 640 میلیارد
ورود پول به صندوق های نقره 61 میلیارد

سپاسگزارم ازمحبتتون :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

خروج پول درشت از صندوق های طلا حدود 1.1 همت
ورود پول به صندوق های نقره 163 میلیارد

عیار
الگو کندل استیک Evening star

سیلور

CCI - تقاطع (+100) به پایین

نقرین داره نمه‌نمه خودشو از این خطی که گفتین خارج میکنه. دست به ماشه‌ایم ببینیم دوتا کندل ۳۰ دیقه بعدی چطور عمل میکنه. من نقرین رو بخاطر حباب کمتر بیشتر می‌پسندم

سیمین

CCI - تقاطع (+100) به پایین

نقرین
میانگین متحرک - تقاطع EMA 20 و قیمت به پایین

دوستانی که بخاطر حباب کمتر گواهی شمش بورس کالا یا خرید نقره آنلاین توصیه به خرید میکنن،

باید بگم که درسته حباب اونا کمتره ولی صندوقای نقره خوش معامله ترن و خرید و فروش ساده تری دارن. من علی رغم حباب بیشتر، صندوقای نقره رو بیشتر می‌پسندم.

بازار سهام فقط 1 روز مثبت داشت این به منظور برگشت بازار نیست. کاملا طبیعیه در روند نزولی هم ممکنه چندین روز مثبت داشته باشیم بعد دوباره ادامه روند.
بازار سهام حال حاضر به شدت پر ریسکه و یه توییت، پیام، یا خبر میتونه دوباره همه نمادهارو صف فروش کنه

از اونظرف بازار میتونه یه پولبک به سطح 5 میلیون بزنه بعدش تا 4/5 میلیون ریزش کنه همین نشون میده خرید الان برای کوتاه مدت در محدوده به شدت پر ریسکی قرار داره

حالا من اگه بخوام در همین بازار نزولی خرید هامو شروع کنم چیکار کنم؟
تحلیل و نظر من اینه

سرمایه ای رو که برای بازار اختصاص دادم تقسیم بر 5 کنم و 5 سهم با مبالغ یکسان بخرم
سهم یا صندوق اول رو خرید کنم وصبر کنم تا تکلیفش مشخص بشه. وقتی تو سود 10 درصدی رفت و دیگه با سود ازش خارج میشم سهم دوم رو بخرم و همینطور تا پر شدن سبد ادامه بدم

چه سهمی انتخاب کنم؟
تحلیل من اینه سهامی انتخاب کنید که روند خودشون رو نزولی نکردن و در بازار منفی خریدار خوبی داشتن

مثل سهم کالا که حمایت رو نشکوند و خریدار خوبی داشت که البته نقطه خرید اصلی بعد از شکست سطح مقاومتش هست

نکته دیگه ای برای این نماد اینه که به خاطر افزایش سرمایه قیمت کاهش خوبی داشت و در همین جایی که هست 30 درصد پایین تر از قیمت قبل از افزایش سرمایشه.

امروزم خریدار عجیبی سمتش اومد به طوری که با پایانی منفی رفت صف خرید شد

ممنون آقای حسن زاده عزیز :folded_hands:

این نقره ای ها چرا اینقدر موذیانه و سوسکی دارن کار میکنند ؟!؟ میخواید ترند نزولی بشکنید مثل آدم با قدرت بشکنید این مسخره بازی ها چیه دیگه ؟ :joy: