تریدر های Price Action ترکیب شده با ICT و RTM

پرایس اکشن هیچوقت منسوخ نمیشه ،من کلا ۳ سال شده ،وارد بازار شدم از اول با پرایس اکشن شروع کردم و خداروشکربه سود مستمر رسیدم،به تازگی بعداز دیدن آموزش سبک ICT ترکیبش کردم ،و جدیدا دارم با RTM هم ترکیبش میکنم ،روند سودهی‌م رو بیشتر و حتی ریوارد های بیشتری رو میگیرم ،بنظرم مهم نیست که چه نوع سبکی قدیمیه یا جدید ،مهم اینه بتونی با اون سبک راحت باشی و با روحیه‌ت بخونه،من با پرایس اکشن راحت بودم ،ولی قطعا اگه سبکی که باهاش کار میکنی بروزرسانی بشه به مراتب خیلی بهتره

الان از همه این سبک‌ها استفاده میکنید برای تحلیل و ورود؟

این آخرین تایمی هست که من یک نقشی ایفا کردم با ای سی تی و smc

طبق تاریخ میتونی متوجه بشی دقیقا ی هفته قبل جنگ هست

این آخریش بود ، شما بفرست آخرین تایمی که با پرایس اکشن کاری کردی رو ، تا از برداشت هامون در گذشته هم بزاریم عزیز جان

چه نقاط ضعفی داشت آی سی تی و با چی ترکیب کردید؟

اگر مقدوره با ذکر مثال بگید

سرتیفیکیت خالی بدرد نمخوره برداشت مستمر مهمه ازینا میشه زیاد پاس کرد حرف زدن در مورد اینکه کدوم سبک بهتره هم کار اماتوراس تویی که تعصب داری داداش من گفتم همه خوبن

اسکلپر پرایس اکشن ؟؟

بیشتر بصورت گذرا ،فقط دقت میکنم ،وقتی اسکلپ انجام میدم از پرایس اکشن بیشتر ورود میکنم و برای TP گذاشتن از ICT ،ولی وقتی سویینگ ترید میکنم هر سه رو در نظر میگیرم

خیلی هم عالی دمت گرم ولی یه سوال برام پیش اومد چطوری مثلا ایسیتی که ایقد زیاده رو دیدی و الانم ار تی ام چون اینا هرکدومشون چند سال وقت میبره دوره هاشون و منابع خیلی زیادی دارن

بله درسته،نمیشه با پرایس اکشن اسکلپ کرد؟!

اسکرین از تحلیل هات میتونی بفرستی؟

اتفاقا میشه منم تو یوتوب اندرس که انجامش میده رو دنبال میکنم. اما فکر نمیکردم تو ایران هم باشه

ببین هر سبک یه دیدگاهه در واقع اینکه ما چیزای زیادی دیدیم اونموقع خب از رو کنجکاوی بود و این عادت شاید درست نبوده وگرن هرکدومش به تنهایی خوبه شما اگر ایسیتی کاری همونو فقط ادامه بده و سعی کن تو شاخحه دیگ نری اینکه میگن ما مخوایم بهینه کنیم و اینا همش تله های ذهنیه شما تو پراپ مای 5تا 10 درصد بگیری رو حساب 100 کا ببین چقدر میشه؟ چند نفر مستمر این سودو میگیرن؟ واقا نیاز نیست خیلی پرفکت باشی باید متسمر باشی تو سود گرفتن کم ولی حسابو ببری بالا

میشه من از بارها انجام دادم

بله درسته.صرفا از روی کنجکاوی و آشنایی با دیدگاه بقیه دوستان

وگرنه من با ict خوب ارتباط گرفتم و قصدمم تغییر سبک نیست

چه مباحثی از ICT رو کار میکنی

بنظرم تمام مباحث و هرچی که مایکل گفته در جای درستش بکارم میاد.پس سعیم بر اینه هر موردی که شرایطش پیش اومد رو ازش استفاده کنم

درخدمتم اگه سوال و مشکلی هست

این حرفای زردو بزارید کنار لطفا.اینهمه تریدر مصاحبه توی پراپ ها دارن که هنوز با همین چیزا ترید میکنن پول در میارن.اصلا مارکت مگه درک داره که مثلا جایی که خط روند هست که بخواد بهش ری اکشن بده.حالا درک اینو داره که فلان جا fl یا ob هست یا جایی نقدینگی زده شده یا مثلا فلان جا موج فلان الیوته یا اینجا ساعت مهمیه؟

نه دوست عزیز کل سبک های تکنیکال بر اساس احتمالاته و قطعی نیست فقط شما میتونی با تکرار و تمرین و بک تست و مدیریت سرمایه ترید کنی.

بنده خدا امین همتی.دوره اولش اومد تیرکس درس داد هیشکی هیچی نفهمید یه مشت شماتیک فقط بعد اومد گفت نه rtm اصل داستانه یه دوره داد بیرون بعدا یکی صداش درومد گفت که سر کلاسا یه مانیتور دیگه داشته هرجایی رو که میخواسته بک تست بگیره قبلش میرفته روی همون قسمت چارت جلوی چارتم میدیده که اشتباه نکنه.بعدا هم از آی سی تی گفت.اونم دروغگوعه

دوره ی زئوس هم که نگم براتون طولانی با کلی توجیح چارت دوتا آدم که خودشون نمیدونستن توی چارت چیکار میکنن

دوره علی شیرالی هم که هیچی اصلا بحث کردن نداره

عزیزان خودتونو درگیر سبک های بازار نکنید و وارد این حواشی نشید همه ی سبک ها و همه ی استراتژی ها میتونن خوب باشن درصورتیکه شما یک نقطه ورود از دل اون سبک بیرون بیارید و باهاش راحت باشید و بکتست بگیرید و برای خودتون پلن معاملاتی مکتوب داشته باشید. و اینو بدونیم که هیچ قطعیتی تو بازار وجود نداره و باید با احتمالات این بازار کنار بیایم و سعی کنیم باهش نجنگیم.هرچی نگاهتون به بازار ساده تر باشه مطمئنا در دراز مدت نتایج بهتری میگیرید.