با VPN باید زد …
بررسی رفتار قیمت منسوخ شدنی ست؟
اون دوستی که گفتن پرایس اکشن منسوخ شده، با احترام نشون میده هنوز به درک درستی از ترید نرسیده.چون اولا اینکا سبک ict و rtm از زیر مجموعه های پرایس اکشنه.
دوم اینکه تنها سبکی که در دنیا بر اساس فهم بازاره پرایس اکشن خالص مالی رفتاری هست. درسته خط روند و الگوهایی پرایس اکشن و شکل های هندسی که میگن کارامد نیست.چرا؟ چون بر اساس فهم قیمت نیست.
بعد از حدود ۳ سال فعالیت مستمر با روزانه ۷،۸ ساعت کار من این رسیدم که پرایس اکشن اون جایی قشنگ میشه که بر اساس شناخت قیمت و زمان باشه و شما بتونی در سطوح قیمت مهم، قدرت و ضعف حرکت رو شناسایی کنی و با ستاپ شخصیت ورود کنی
سلام در مورد NWOG و NDOG
کاراییش ؟ نحوه ترید کردن باهاش ؟
اگر هم ویدیویی کامل در موردشون داشتین ممنون میشم بگید ار کحا میتونم دانلودش کنم
به آموزش های مایکل کبیر مراجعه شود.هیچکس بهتر از خودش توضیح نمیده
ای سی تی زیر مجموعه اسمارت مانی هست
شما اول اطلاعاتت رو زیاد کن
ایشالا با خط روند و پولبک و الگوی head and shoulder به سود میرسی..
سلام خسته نباشی اسمارت مانی و مبحثش بخشی از آی سی تی هست.
عزیز جان رول های اسمارت مانی میدونی چند سال قبل از ای سی تی تشکیل شده؟
من خودم ای سی تی و اسمارت مانی رو به صورت حرفه ای ۳ سال و نیمه انجام میدم
تعصبی حرف زدن زیاد جالب نیست
طرف با یک خط روند در تایم فریم 5 دقیقه و کیل زون نیویورک تونسته بود 50 هزار دلار برداشت از پراپ داشته باشه بعد شما میگی جواب نمیده
همه چیز در این بازار جواب میده حتی شیر یا خط
با هر روشی تونستی پول از بازار در بیاری درسته ولی نتونی پول دربیاری علم متافیزیک هم داشته باشی به درد لای جرز دیوار میخوره
من نگفتم نمیشه متن. رو کامل بخون ، اونی که شما میگی دمش گرم نتیجه تجربیاتش هست که تونسته با این سبک هم سود کنه
من برای تریدر های خرد نوشتم
داداش به سال نیست . یا اینکه مایکل حرفای قشنگ بزنه یا 30 تا پی دی ارایه درس بده. این مهمه چقدر تونستی از ایسیتی پول در بیاری. اگر پول در میاری خوبه اگر غیر اینه تعصبشو نکش. اینکه بگی سبکای دیگ قدیمی شدن و چون تجربه داره شخص پول در میاره اخه بنظر خودت حرف درستیه؟ یعنی کسی که ایسیتی میبینه بدون تجربه به سود میرسه؟ شما همین الان دوره های مایکلو شروع کنی 1000 ساعت 4 سال طول میکشه تموم شه تازه شایدم به سود نرسی پس حرفت درست نیست دیگ. اینم که میگی تردرای خرد یعنی چی؟ یعنی سبک مایکل سبک مارکت میکراس بقیشون تریدرای خردن؟ پس چرا تو ایسیتی هم ایقد استاپ میخورن یا خودش چند بار تو مسابقات حسابشو کال کرد؟
بخدا یه گروه دارم ایشالله نت وصل شد برا مفرستم همشون 5 ساله دارن دوره مایکل میبینن ادعاشونم عرش خدارو میلرزونه. همشم بقیه سبکا رو مسخره میکنن مایکل رو میپرستن 90درصدشونم نتونستن هنوز به سود برسن فقط چون مایکله تعصبشو میکشن. باور بفرما تمام سبکا سودده هستن. برو مصاحبه رضا گلشاهیان رو با نفر اول ببین اقای فریدونی سبکش پرایس اکشن کلاسیکه 45 برداشت متوالی داشته.4سالم تو مارکت بیشتر نیست ایا شما که 4 سال مایکل دیدی تونستی 45 برداشت متوالی بزنی؟ داداش تهش باور کن این مهمه که با هر داشنشی که میتونی یه استراتژی طراحی کنی امیدوارم موفق باشی
ببینید اگه راجب ستاپ های RTM سوالی داشتین یا چمیدونم خواستید منابعش رو بدونید که البته گفتم منابعش رو ولی خب منظور اگه راجب ستاپاش سوالی مشکلی چیزی داشتید همین رو ریپلی کنید تا جواب بدم.
دقیقا تو پرایس اکشن به سال هست
تو از مایکل ایراد میگیری در صورتی که رفتی سمت پرایس اکشن چون دیتای زیادی تو ایران داره و به دلیل سبک بودن اطلاعاتش فقط تو نیستی ۸۰ درصد ایران تو این سبکن
من تعصب سبکی رو نمیکشم چون پرایس اکشن رو بهتر از تویی که داری جبهه میگیری بلدم، اگر نتیجه ای بهتر از smc یا ict داخلش میدیدم حتما میموندم توش ، اما بی فایدهاست
موقع نوشتن پیام اول و انتقاد از این سبک منتظر حجم زیاد انتقادات بودم چون همونطور که گفتم به دلایلی ۸۰ درصد ایران پرایس اکشن هستن.
من سال 2021 با رفیقم ایسیتی رو شروع کردم اونزمان داداش هنوز تو فکر کنم با ایسیتی اشنایی نداشتی . تمام پیشنیازا +منتورشیپ 2016 و چارتر و حتی 2022 رو دیدم . هیچ برتری به پرایس اکشن نداشت از نظر من چون اصن تهش همون بازدهی رو داشت از مطالبش استفاده میکنم نگفتم بدرد نمیخوره. ولی میگم چیز شاخی نیست الگی گندش کردن. باز ایسیتی بهتر از دوره های رایج اسمارت مانیه اسمارت مانی فوتون و فانتوم و اینا که اصن بریز دور.
دیتای زیادی تو ایران داره اخه یعنی چی مشتی؟ الان یا همه پرایس کار میکنن یا ار تی ام یا ایسیتی اینا معمولا رایج تره شما برو تریدرای برتر ftmo رو ببین مصابحه هاشونو از هر سبک و مدلی هست یعنی اونا مایکلو نیمشناسن؟ خب اگر ایقد خفنه الان کل دنیا باید با ایسیتی کار میکرد. بعدها بخ حرفم میرسی
بعدشم دوره البروکس مثلا 100 ساعته +کتاب ها و.. کی میگی سبکه اخه؟
هیچ برتریی نسبت به خط روند و کانال کشی نداشت:joy:![]()
![]()
![]()
وقت شما بخیر
سبکتون پرایس اکشن کلاسیکه؟
داداش تو درست میگی من نوکرتم هستم. ولی بیا مستندات حرف بزن. برداشت پراپ بذار یا برداشت بروکر مگه نمیگی ایسیتی خفنه خب پس به سود باید رسیده باشی . غیر این باشه فقط تعصبه و ادامه دادن بحث بی فایدس سلامت باشی
داداش من همه چیو دیدم خاکستر دیدم ایسیتی دیدم اسمارت دیدم البروکسم دیدم و کلا دیدگاه های مختلفو رو چارت نگاه میکنم فقط حرفم اینه به سبک نیست .من تو پرایس اکشن خیلی بیشتر ادم موفق دور و برم دیدم. فقط نمدونم چرا ملت یجور تعصب مایکلو میکشن انگار خداشونه. تهش میگم همه سبکا خوبن همین مهم تویی که چطور استفاده مکنی
به نظر من آی سی تی رو مایکل کامل نگفته (انتظار هم نمیشه داشت) لی هر قدری که گفته ارزش یادگیری داره هر چند که عمدا مباحثش رو در ویدیوها کش داده.
در هر سبکی کسانی موفق هستن و کسانی نه خود مایکل در یکی از ویدیوهاش میگفت که تعدادی از شاگردان منتورشیپاش نتونستن به سود برسن این موضوع برای هر کسی می تونه دلایل متفاوت داشته باشه.
من شخصا با ای سی تی شروع کردم سه سال وییوهای مایکل رو نوشتم! مایکل برام کافی نبود چون به نظرم مایکل یه ساعت سوییسی طلا رو باز کرده و داده دست شاگرداش ولی همین کاری هم که انجام داده جای تشکر داره. من با ترکیب آی سی تی و یه سری چیزای دیگه تونستم از فلج تحلیل که اکثر آی سی تی کارها دچازش میشن بیام بیرون
در ضمن به نظرم مایکل در میون اونایی که دیدم بهترین سبک رو داره ولی معلوم هست که کامل نمیگه