تریدر های Price Action ترکیب شده با ICT و RTM

درسته که روش‌های خیلی ساده و کلاسیکش مثل فقط یه خط روند کشیدن دیگه تو بازار امروز جواب نمیده، ولی خود پرایس اکشن مثل الفبای بازاره، تا وقتی چارت و قیمت هست، خوندن رفتار قیمت هم هست و منسوخ نمیشه. داستان اینه که پرایس اکشن دیگه اون الگوهای خشک و خالی قدیم نیست و کلی آپدیت شده؛ همین مفاهیمی مثل اسمارت مانی، نقدینگی و اوردر بلاک‌ها همشون در واقع همون پرایس اکشن پیشرفته هستن. اونایی هم که ده سال تجربه دارن دقیقاً به خاطر این موفقن که یاد گرفتن این الفبا رو عمیق‌تر بخونن و بفهمن پشت این الگوها چه خبره. در نهایت هیچ سبکی به تنهایی معجزه نمی‌کنه و اصل ماجرا ترکیب تحلیل با مدیریت ریسک و روانشناسیه، و کاملاً درسته که نباید روی هیچ سبکی تعصب داشت.

مشکل شما اینه که دنبال موفقیت 100% هستی. موفقیت تمام سبک ها فقط 50% هست.

یکی باید ضرر کنه تا یکی دیگه سود کنه.

درسته اینو قبول دارم

مثلا سبک بروکس، خودش اقیانوسی از روشهای معامله هست. در زیر مهمترینهاش رو ذکر کردم

اسکالپر تریدر،

سوینگ تریدر ،

اسکیل ترید ر،

مالتی تایم تری در،

ترند تر یدر،

تریدینگ رنج ت ریدر،

ریورس تریدر،

پولبک تریدر،

بریک او ت تریدر،

لیمت ا ردر تریدر

و …

اگر یک مبتدی بخاد همه این روشها رو اجرا کنه، قطعا حسابش رو صفر میکنه. فقط تریدرای حرفه ای هستن که با چند سال تجربه این سبک، نهایت بتونن 2 یا 3 روش رو همزم ان اجرا کنن

با چه منطق و آماری؟

داداش ولش اینم از اون ادمای که میخواد نا امید کنه

این حرف من نیست. اقای ال بروکس گفتن احتمال موفقیت در ترید 40 ال 60 درصده.

آقای البروکس طبق سبک خودشون گفتن.اگر موفقیت تمام سبک ها پنجاه درصده پس چرا باید تحلیل کرد؟سکه هم بندازی احتمال اینکه شیر بیاد یا خط احتمالش پنجاه درصده

دوستان بنظرم بحث این سبک بهتره اون سبک بهتره نکنید همه سبک ها خوبه اینکه یه نفر استاد یه سبک باشه بهتره تا اینکه همش یاد بگیره و نتونه باهاش کار کنه سبک ها همش بر اساس احتمالات هست طبق گفته البروکس 60 40 یعنی 100 درصدی داخل بازار نداریم و بنظرم 30 درصد سبک تحلیل و استراتژی هست و 70 درصدش مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک و روانشناسی و کنترل هیجان و نداشتن طمع و کنترل خشم هست :+1::heart:موفق باشید همه یه گزینه یادم رفت (نداشتن ادعا در بازار )آدم های که مدیریتی ندارند جایی هم در بازار ندارند و بازار اونارو میندازه بیرون :person_walking:

عزیز بحث این نیست که کدوم سبک بهتره یا من شخص خاصی هستم و از همه برترم.

تریدر سودده یا با وین ریت درصد سودهاش از ضررها باید بیشتر باشند یا با ریوارد.اما در تحلیل کلی اکثر تحلیل های باید درست باشند تا سودده باشیم

از این لحاظ که میگی همه سبک ها جوابه هیچ سبکی برتری نداره بستگی به شخص داره که با کدوم راحته بنده پرایس اکشن کلاسیک سبکم یسری میگن منسوخ شده نباید بیام گوش حرف اونا کنم همین که خودم جواب گرفتم و باهاش راحتم برام اوکیع (ایشالا منظورم گرفته باشی❤️)

داداش خود پرایس اکشن رو کار کردی یا چیزای ساده اش رو مثل خط روند و الگو

من پنج ساله تو مارکتم توی کل این سال ها هم پرایس اکشن کار کردم هر روز هم توی معاملاتم بهتر از دیروز عمل میکنم

پرای اکشن اصلا سبک ساده ای نیست باید درک عمیقی از بازار داشته باشی که بتونی با پرایس اکشن کار بکنی

توی پرایس اکشن باید کندل به کندل به بازار نگاه کنی نه مثل خیلی از سبک ها که کندل ها رو فقط نویز میبینن

اگه تو نمی تونی با این سبک سود بگیری دلیلی بر منسوخ شدن این سبک نمیشه