تریدر های تبریز اعلام حضور کنید

سلام و وقت بخیر به همه ی تریدر های تبریز و شهر های اطرافش . لطفا یه معرفی بکنین و اینکه این روزهارو چطور میگذرونید و چه کارهایی میکنید . شخصا خودم 5 سالی هست سابقه آشنایی با بازار فارکس رو دارم . سبکی که الان باهاش ستاپ ساختم و کارمو راه میندازه ICT مایکل هست . پراپ گرفته بودم از سرمایه گذار برتر و در مرحله دومش هستم . منتظر این هستم که اوضاع فعالیتش برگرده به روال سابق . شما هم یه معرفی بکنید پیدا کنیم هم رو بلکه در آینده از تجربیات هم بتونیم بیشتر استفاده کنیم یا حتی دورهمی هایی داشته باشیم . بسیار خوش حال میشم از آشناییتون .

13 لایک کرده

سلام

اله منده سنه تای پراپیم واریدی ولی دا اینترنت کوراندی هچ حساب دان بیرشی بیلمیرم

2 لایک کرده

هع الع مندع سنین وضعیتین دییم . هانسی پراپ دا؟

1 لایک کرده

سرمایه گذار برتر دن

ولی حساب ضرر ددی :person_facepalming:t2::person_facepalming:t2:

1 لایک کرده

ای وای ای وای . مرحله 1 یا 2 یا ریل؟ و اینکی نقدر ضرر دع سن ؟

1 لایک کرده

مرحله اول دن

4 درصد

1 لایک کرده

هر معامله نچع درصد ریسک الیسن ؟ من ازوم حسابی مرحله اول دع 8 درصد ضرر دن قیترمیشم

1 لایک کرده

سلام تبریز اوشاخ لارینا منده 5 ایله یاخیندی بو بازاردیم بیر شی لره چاتمیشام ولی گینه سود ده دییر حسابم .

2 لایک کرده

سلام آقا وحید عزیز . پس تقریبا هم سابقیوخ . نمنع آموزشلر یا دوره لری گوریبسن بو مدت دع

1 لایک کرده

سلام سلام بیواخدا قالمادیم :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

3 لایک کرده

مدیریت سرمایه مدیریت سرمایه مدیریت سرمایه

1 لایک کرده

یوخ کاملا به موقع و در اسرع وقت آیسو خانم . ممنون اولام بیر مختصر معرفی درباره سابقه فعالیت و وضعیت فعلی الیسیز البته در صورت تمایل ممنون

2 لایک کرده

من تازه کارم سابقه ندارم هنوز 6 ماه فقط شهودی بازار چک میکنم

3 لایک کرده

به به خیلی هم عالی . واقعا وقتی میبینم خانم ها هم حضورشون پررنگ تر شده در بازار خوشحال میشم . شهودی چک کردن چارت واقعا عالیه و باعث میشه ادم ذهنش قوی تر باشه در تحلیل قیمت ولی ایا قصد ندارید دوره ای ببینید؟

1 لایک کرده

چرا قصد دارم شروع کنم و دوره ببینم و حس میکنم مناسبش اینه با سبک کلاسیک شروع کنم به یاد گرفتن

3 لایک کرده

به نظر من پرایس اکشن بیین

چون واقعا خیلی از تریدر ها با این سبک موفق شدن

3 لایک کرده

1 درصد الیرم

یوخ بابا اینترنت جورنسه گیترم

2 لایک کرده

اگر میخواهی کارت سریعتر راه بیفته از همون ابتدا برو سراغ پرایس اکشن حرفه ای چون من خودم این اشتباه رو انجام دادم و با کلاسیک شروع کردم اما هیچ کدوم از مطالبش به دردم نخورد . من تقریبا 8 تا دوره مختلف در سبک های مختلف دیدم اما سبکی که در نهایت کارم رو راه انداخت و باهاش تونستم ستاپ بسازم و ترید اصولی کنم ICT مایکل بود

1 لایک کرده

داداش 1 درصد ریسک برای هر معامله چوخ دی البته نظر شخصیم دی ولی من اگر 4 درصد ضرردع السیدیم ریسک هر معاملنی الردیم 0.25 درصد بالانس اولیه حساب تا در وهله اول قیترم حسابی باشا باش الیم . البته شرایط هر شخص فرق الیر من به عنوان کسی ک چوخ محتاطام بو مدل معامله الیرم چون حقیقتا عهد المیشم حساب باده ورمیم :joy: البته بستگی سی وار هر شخصین ستاپینا مثلا من ریوارد 2 آلیرام و نهایتا در روز 2 معامله الیرم

1 لایک کرده

میتونه برا منم جواب گو باشه ممنون بابت راهنمایی :slightly_smiling_face: :four_leaf_clover:

2 لایک کرده