آموزش استراتژی orb+volume داجونز -مکانیکی-بسیار ساده-همراه با عکس

درود بر همه دوستان

امروز ۱۱ مه، دوشنبه، روز اول هفته معاملاتی است.

:white_check_mark: استراتژی ORB+VOLUME بر اساس تشکیل رنج ۱۵ دقیقه اول پس از اوپن نیویورک

:backhand_index_pointing_left: تأییدیه میله حجمی امروز هم در تایم‌فریم ۵ و هم ۱۵ دقیقه، به‌وضوح نشان‌دهنده فشار فروش و نزولی بودن بازار است.

:left_arrow: قیمت در تایم‌فریم ۵ دقیقه چند شکست صعودی داشته است که بر اساس تأییدیه حجمی، نباید وارد معامله شویم. بهتر است منتظر شکست از کف رنج باشیم تا بتوانیم وارد بازار شویم.

3 لایک کرده

امروز ورود فروش نداشتیم بر اساس استراتژی

2 لایک کرده

استراتژی ساده و تکرار شونده و منطقی.

دست خوش :white_check_mark:

برای نماد هایی که روزهایی که یک طرفه معامله میشن زیاد تکرار میشه فوق العادست.

1 لایک کرده

حتما استفاده اش کن و فورواد تست نگاه کن روی چارت، منم هر روز آپدیت میکنم، ممنون ازت
:folded_hands: :heart: :crown:

2 لایک کرده

اوضاع نت یکم خوب بشه و دوستان مشتاق باشن حتما یه وبینار یه میت گروهی میزاریم باهم دگ هم تبادل نظر کنیم هم تصویری آموزش و رفع اشکال و پرسش و پاسخ باشه

1 لایک کرده

خیلیم عالی :white_check_mark: منتظر روزش هستم

1 لایک کرده

خیلی ساده و گوگولی مگولی. ممنون بابت آموزشش.
ستاپ های ORB تنها مشکلی که دارن، تایمی هست که باید صرف بشه براش برا شکل گیری شکست.
کم تریدری پیدا میشه دوساعت بتونه صبر کنه بشینه پای چارت برای ورود گرفتن، علی الخصوص این تایپ ستاپ ها که نیاز نیست کار خاصی بکنه فقط تماشا و دقت به چارت! ستاپ های مکانیکی دیگه اغلب اینجوری هستن که نیاز هست تایم فریم جابجا بشه، یه رکتنگلی خط روندی یه اردربلاکی یه چیزی تشخیص داده باشه، میخوام بگم که یه تنوعی برا تریدر هست که باعث میشه گذشت زمان رو آنچنان متوجه نشه،
البته من خودمو میگم جسارت به بقیه تریدرا نشه، با منتظر موندن و حرکت خاصی نزدن انگار توو سرمای زمستون دوتا پتوی سنگین انداختن روت، کیف میده فقط بخوابی!!:man_facepalming:

1 لایک کرده

ممنون دوست عزیز نکته های خوبی رو و گفتی، ب نظر من ک تریدر نباید تک ستاپ باشه و اصلا خوب نیست، وقتی چندتا ستاپ داشته باشی حوصله ات سر نمیره دگ :sweat_smile: و همین دگ سخت ترین کار ترید همین صبر کردن و هیچ کاری نکردن دگ

1 لایک کرده

اگر بخواهیم یه فیلتر دیگه به غیر از فیلتر حجم اضاف کنیم که کیفیت سیگنال ها بهتر بشه به نظرتون باید چکار کنیم؟

ببینید، اضافه کردن فیلتر (هر چیزی که باشد) همیشه به این معنا نیست که کارکرد استراتژی بهتر می‌شود؛ حتی ممکن است باعث بدتر شدن آن شود. هم‌طور که اضافه کردن چندین اندیکاتور و موینگ‌اوریج و موارد مشابه، باعث بهتر شدن صددرصدی یک استراتژی نمی‌شود.

در متن استراتژی گفتم که می‌توانید از BIAS استفاده کنید. این کار نیازمند مهارت خواندن آن است و عملاً به تجربه و آموزش نیاز دارد، پس کمی سخت‌تر است.

این استراتژی با همین سادگی‌اش، خوب عمل می‌کند. استراتژی‌هایی که بر اساس احتمالات هستند (در واقع همه احتمالات هستند) وقتی فیلترهای بیشتری به آن‌ها اضافه می‌کنیم، تعداد ورودهای ما کاهش می‌یابد. اما تعداد ورود کمتر به معنای کارآمدتر شدن یا بهتر شدن ستاپ نیست، چون همان ورودها هم احتمال استاپ شدن دارند. مارکت هیچ قطعیتی ندارد.

تلاش برای “بهتر کردن” استراتژی معمولاً از کمال‌گرایی ناشی می‌شود؛ عادت ذهنی ما برای دنبال کردن آن. این موضوع در چنین مواقعی باعث مانع رشد، پیشرفت و کسب سود ما می‌شود.

علاوه بر این، مانع از این می‌شود که تریدر هرچه سریع‌تر درک کند بازار دارای ماهیت احتمالات است. یک ستاپ مکانیکی و ساده که منطق داشته باشد، می‌تواند خیلی راحت کار کند.

حالا مکان مناسبی نبودم، اما امیدوارم توانسته باشم منظورم را برسانم و کمکی کرده باشم.

من خودم شخصاً از چند ستاپ خوب و تست‌شده با ترید پلن کامل استفاده می‌کنم و آن‌ها را آموزش می‌دهم.

اگر کسی خواست بداند چرا مثلاً این ستاپ ضرر می‌کند و آن یکی سود می‌دهد و همدیگر را پوشش می‌دهند؛ استفاده از تک‌ستاپ همیشه فشار روانی زیادی را روی تریدر وارد می‌کند. چون عملکرد یک ستاپ ممکن است در یک بازه زمانی مشخص، مناسب و منطقی نباشد. اگر فقط به یک ستاپ تکیه کنید، خودتان را ناخواسته یا خواسته در دوران Drawdown می‌بینید و این موضوع ذهن تریدر را درگیر کرده و فشار زیادی را به او تحمیل می‌کند.

برای مثال فرض کنید یک ماه است که هر روز با یک ستاپ ترید کرده‌اید. حالا در پایان ماه، یا در ضرر هستید یا سر‌به‌سر. حتی اگر سر‌به‌سر هم شده باشید، من می‌گویم ستاپ عالی است. حالا اگر در کنار آن، یک ستاپ دیگر هم داشته باشید که ۵ درصد سودده باشد، می‌گویید «خب اوکی». باز هم آن‌یکی حساب را کمی بالا برده است.

این موارد، بحث‌های مدیریت سرمایه، روانشناسی ترید و نحوه مدیریت حساب هستند.

بله متوجهم تو بک تستی که گرفتم از این ستاپ بعضی ماها عالی بود اما بعضی ماها سربه سر یا ضرر میشد،

اگر بخواهیم یه ستاپی که مکمل این ستاپ باشه تا باهاش ترکیب کنیم شما چه پیشنهادی دارید؟

1 لایک کرده

دقیقا همین ستاپ گفته شده رو بکتست گرفتید با استفاده از ولوم و حجم؟

یا ستاپ orb به تنهایی ؟

سلام و تشکر مجدد.

من خواستم نتیجه بک تست ۶۰ معامله رو با این آموزش بگم.

اول اینکه من چون همیشه رو یورو معامله میکنم این رو روی یورو سعی کردم پیاده سازی کنم که نتیجه در نهایت برآیند سود دهی بود ولی با استاپ های متوالی زیاد و سود خیلی کم و نتیجه گرفتم برای جفت ارز مناسب نیست و همونطور که ایشون روی شاخص داوجونز آموزش دادن باید عمل کرد.

ماه های مختلف و رندوم رو بک تست گرفتم

و وین ریت ۴۸ بدست آوردم که با ریوارد ۲ سود ده هستش و چون من بک تست رو با ژورنال نویسی ترکیب نکردم نتونستم مثل آموزش دهنده دقت و مهارت خوبی رو خرج کنم

ولی با این حال وین ریت ۴۸ با استاپ متوالی نهایت ۵ رو روی داوجونز تونستم بدست بیارم.

و حدودی ماهی ۷ ۸ درصد در ماه میشه سود داشت با این استراتژی.

البته باید بگم ۶۰ پوزیشن کافی نیست و باید خیلی بیشتر از اینا بک تست گرفت‌.

ولی گفتم تجربه فعلی و سطحی خودم رو در میون بزارم.

یک نکته دیگه هم بگم؛ تو بررسی ها ماه ضرر ده هم بود که ممکنه چالش پراپ اگر ریسک یک درصد بزنیم فیلد بشه. اما من روشی که مایکل آموزش داده استفاده‌ کردم.

سود کم میشه ولی استاپ ها هم کم میشه.

فقط یک ترید در روز، چه استاپ و چه تیپی میرفتم روز بعد. حالا ممکنه برای این استراتژی مناسب نباشه و دقیقا همون فرمولی که گفتن رو بریم در نهایت و برآیند یکساله خیلی عالی باشه.

1 لایک کرده

بله همین ستاپ

با فیلتر حجم

و دوبار ورود در هر روز

1 لایک کرده

درود بر شما قا سعید عزیز

ممنون ازت و خیلی خوشحالم بابت پیگیری و بکتستی که انجام دادی و ممنون بابت اطلاعتی ک دادی ، عالیه.

بله بستگی به شخصیت ها و ریسک پذیری افراد آمار ستاپ میتونه فرق بیاره و دقیقا همون جوری ک قراره در لایو ترید کنید باید بکتست بگیرید(بهتره)

آره متاسافنه منم پیگیری کردم برای خرید اککانت fx reply برای بکتست طولانی مدت ظاهرا ارایه نمیدن بخاطر این شرایطی ک پیش اومده و اطلاعات آماری ما کم هستش و برای همین فوروارد تست جلو می رویم باهاش

عزیزین

ممنون از شما.

بله متاسفانه فعلا دسترسی به‌ گذشته زیادی نیست

تهش فراز برای بک تست هست که اونم زیاد جالب نیست.

فوروارد تست خیلی بهتره اتفاقا.

امیدوارم حوصله و وقتش رو داشته باشید ک مدت همینطوری ادامه بدید.

قطعا اونی که قدرشو میدونه دنبال میکنه

1 لایک کرده

آره و حتی تریدینگ ویو

آره فعلا تا یه آمار خوبی که دستم بیاد و بتونیم بکتست بگیریم ادامه میدم فوروارد تست و گذاشتن نتایج ترید رو

1 لایک کرده

عملکرد ستاپ 12 می

ورود ما با برداشت نقدینگی کف روز قبل یکی شده بود(صرفا جهت اطلاع)

2 لایک کرده

عملکردستاپ 13 می

2 لایک کرده