سبک معاملاتی orb

سلام واقعا کسی هست که با سبک معاملاتی ORB آشنایی کامل داشته و با اون سبک معامله کنه ؟

2 لایک کرده

آره ORB سبک شناخته‌شده‌ایه و بعضی‌ها مخصوصاً تو بازارهای فیوچرز و سهام ازش استفاده می‌کنن. خوبی‌اش اینه که ساده‌ست و روی یک بازه زمانی مشخص از شروع بازار تمرکز می‌کنه.

ولی مشکلش اینه که بیشتر روی شکست یک رنج کار می‌کنه و خیلی وقت‌ها اون شکست‌ها فقط جمع کردن نقدینگیه و سریع برمی‌گرده، برای همین فیک‌بریک زیاد می‌بینی.

به نظرم اگه بهش علاقه داری بد نیست در کنارش مفاهیم اسمارت مانی رو هم یاد بگیری، چون اون بیشتر توضیح می‌ده چرا قیمت به اون نواحی میره و نقدینگی کجا جمع میشه، نه فقط اینکه یک رنج شکسته شده.

2 لایک کرده

خیلی ممنون بابت راهنمایی خوبت امیر جان

یعنی میگی خوده سبک ORB به تنهایی خیلی جواب نمیده و باید یک سبک قویی تر مثله SMC یا اسمارت مانی بهش اضافه کرد ؟

سلامت باشید :folded_hands:t2:
آره به نظرم بهتره ORB رو تنها نذاری. خود ORB خوبه ولی وقتی با یه دید قوی‌تر مثل SMC ترکیب بشه خیلی فیلتر بهتری میده و جلوی خیلی از بریک‌اوت‌های فیک رو می‌گیره.

بهترین کار اینه که اول بایاس روز رو از روی ساختار بازار و نقدینگی مشخص کنی، بعد ORB رو فقط در همون جهتی بگیری که بازار احتمالاً قصد حرکت داره. وقتی بریک‌اوت رنج اولیه با جهت نقدینگی و ساختار همسو باشه، معمولاً کیفیت ستاپ‌ها خیلی بهتر میشه و احتمال فیک‌اوت هم کمتره.
البته من خودم زیاد فن ORB نیستم ولی بک تست خیلی روش رفتم.

2 لایک کرده

میشه یکم توضیح در موردش بدی، فک کنم شبیه یکی از ستاپ های ترید مکانیکی من هست آخه، با این وضع نت ک سرچ زدم و نتونستم کامل بفهمم چجوری هست ستاپش ولی فهمیدم ساده است اونم خیلی

1 لایک کرده

جناب ببخشید که دیر پاسخ دادم

خب سبک معاملاتی ORB یا Opening Range Breakout واقعیتش اینه که در اوپن سشن اتفاق می افته و فرقی نداره که کدوم سشن باشه (بستگی داره که با چه نمادی یا جفت ارزی کار کنی ) و سبک من اینجوریه که

کندل 15 دیقه اول اوپن سشن لندن یا نیویورک (فرقی نمیکنه کدوم سشن باشه) وقتی بعد از بسته شدن کندل سقف و کف کندل رو در نظر میگیرم وقتی از بالا شکسته بشه وارد معامله بایی با استاپ زیر اولین کندل سشن قرار میدم و اگه به سمت پایین حرکت کنه وارد معامله سل و استاپ بالای کندل .

و اینکه وین ریت خیلی بالایی نداره ولی خوبه واقعا و میشه روش حساب کرد حداقل بین 4 تا 15 درصد درماه سود میده ولی بستگی به نوسانات داره و این سبک واسه حساب های بزرگ مناسبتره و بیشتر به درد کسی میخوره که نمیخاد خیلی روی سبک های پیچیده کار کنه و کلا واسه معامله کردن پنج دقیقه نیاز داره (واسه محاسبات و درصد ریسک و یه دونه بای لیمیت و یه دونه سل لیمیت همین)

1 لایک کرده

تجربه ی شخصی من از تست این سیستم وین ریت تقریبا ۶۰ درصد برای ریوار ۱ بوده . استراتژی هم به این شکل هست که مثلا یکسری ها ۲ کندل اول یک دقیقه ای را بعد از شروع ساعت کاری بازار سهام آمریکا به عنوان رنج در نظر میگیرن و با بریک اوت سومین کندل فول بادی از این رنج در جهتش وارد میشن . یکسری ها اولین کندل پنج دقیقه ای را و بعد بریک اوت رنج رو میگیرن . یکسری ها اولین کندل ۱۵ دقیقه ای رو به عنوان رنج و بریک اوت رنج رو میگیرن . خودتون تست کنید در شرایط مختلف سیستم نتایج مختلف میده اما حالت دوم از بقیه بهتره طبق تجربه شخصی . این رو هم در نظر داشته باشید خیلی اوقات بسیار منیپولیت میشه این رنج اولیه و بعد حرکتش رو آغاز میکنه که دراداون سیستم مربوط به این حالات هست .

2 لایک کرده

ممنون خیلی لطف کردی عزیز ، اره همونی بود ک فکر میکردم و شبیه یکی از ستاپ های خودمه ولی orb چون بهش نمیگفتم خیلی اشنا بود و خیلی جالب همون ب نشسم کلی تحقیق کردم و یکی ا دوستان ک اینترنت داش از هوش مصنوعی برام مطلب درموردش نوشت و باز چرخی زدم و ی تاپیک تو سایت تریدینگ ویو بود در مورد یکی از همین اندیکاتور های این ستاپ و دیدم روی همین چند وقت داجونز یک ماه اخیر رو 5 دقیقه اش جواب بوده و نویز داره و اونم ی شب بعدش ی فیلتر اضف کردم و تو یک ماهش رو ک بررسی کردم عملکلرد مناسبی داشت و دوست داشتم و فقط بکتست یک ساله ندارم و یک ماه است و قصد داشتم تو تاپیک ها بنویسم بزارم چون این ستاپ ها ب درد تریدرهای تازه کارو ستاپ ک ندارن خیل میخوره ک بتونن اروم اروم مدیریت ترید و روانشاسی شون رو اوکی کنن و واقعا کار خاص و تحلیل خاص هم نیاز نیست و اشتباه زیاد نداره و وروی لبه و اج احتمالات هم هست.حالا اگر دوست داشتی پیام بده اونجا صحبت میکنیم

بله جناب دقیقاً چیزیه که شما می فرمایید چون خودمم تست کردم دققا همون جوری بود و اگه برای ریسک به ریوارد 1به 2 انجام بدی باید یا حداقل روی تایم فریم 15یا 30 دقیقه روی این سبک کار کنی چون اگه روی تایم فریم پایین تر کار کنی زود استاپ میخوری و اگه روی تایم فریم بالاتر کار کنی خیلی وقت میبره تا تی پی 2 بخوره یا شاید دوباره باز استاپ بخوری

ولی واسه ریوارد یک واقعا این سبکی که شما گفتید واقعا عالیه

1 لایک کرده

شما عزیز مایی

واقعا چه خوبه شما هم این سبک رو کار کردید و بله واقعا سبک معاملاتی راحت و بدون دردسر واسه تازه کار ها خیلی مناسب ولی واسه من نزدیک به دو سال طول کشید تا این سبک رو پیدا کنم و روش معامله انجام بدم واسه کسی نبود این سبک رو بهم آموزش بده

چشم حتما جناب بهتون پیام میدم و اینکه از کجا بهتون پیام بدم ؟

1 لایک کرده

خواهش میکنم، حالا همون ستاپی ک گفتم رو تاپیک گذاشتم، استراتژی ORB +VOLUME داخل پروفایلم هست اون رو نگاه کنید ممنون میشم و میتونید داخل پیام همینجا پیام بدید اوکیه اگر نیاز بود جای دگ ادامه خواهیم داد،

1 لایک کرده