دوستان این تاپیک هم از من هست .دوست داشتید یه نگاه بهش بندازید
آموزش یک ستاپ مکانیکی بسیار ساده است
میتونه خوب باشه برای دوستانی که هنوز یک ستاپ کامل مشخص ندارن و دنبال ستاپ مکانیکی هستن و دوستانی که دنبال یک ستاپ ساده دیگر در کنار ستاپ شخصی خود هستن.
چون اینجور ستاپ های ساده خیلی به تریدر کمک میکنه هم در اجرای ترید راحت هست هم زمان آموزشش و هم بکتستش و اینکه کمک بزرگتری که میکنه بخصوص به تریدر های کم تجربه اینه که به نظر من به تریدر قشنگ نشون میده که مارکت بر اساس احتمالات هست و شما کافی است یه ستاپ مشخص از قبل تعیین شده داشته باشید که یه اج یه لبه یا ساده تر بگر ستاپ جوری باشه که طراحی شده باشه که درصد برد ما مثلا 60 به 40 باشه یا حتی 55 به 45 این ستاپ میتونه ما رو به راحتی با ریوارد دو سودده بکنه.
و تریدر شدن فقط یاد گرفتن انواع سبک های خیلی سخت و تحلیل های زیاد نیست
و این ساده بودنش به درک روانشناسی بازار خیلی کمک میکنه و از اونجایی ک وین ریت نزدیک 50 داره پس تعداد استاپ با تیپی برابر و زیاد هست دگ ؟! ولی همین استاپ خوردن زیاد تریدر رو استاپ دیده میکنه و ب مرور تریدر میفهمه و متوجه میشه که استاپ خوردن جزیی از بازار هست و چیز بدی نیست به خودی خود اونجور که ما بعد هر استاپ احساسات خیلی منفی میگیرم و نسبت به استاپ سر و بی حس میشه تریدر و تمرکز میره روی درست اجرا کردن ستاپ تا بررسی کردن نتیجه هر ترید به تنهایی
و به نظر من همین درست اجرا کردن ستاپ که مهم تر باشه تا نتیجه هر ترید مقدمه سودده شدن تریدر پس از آموزش های طولانی و ضرر های متوالی است که تریدر به این درک برسه که ستاپ و استراتژی و درست انجام دادن آن وظیفه و کار و شغل من است و نتیجه آن پاداش کار من است.