استراتژیتون اول چی بوده؟ الان چیه؟ ![]()
من خودم با خط روند و دایورجنس OBV شروع کردم.
الان عرضه و تقاضا (کاستوم) توی سشن های اصلی و هیبرید با فاندامنتال.
اول با سبک پرایس ساده و اندیکاتور آشنا شدم، بعد با پورصمدی، دیدم کامل نیستم ترید نمیکردم
بعد اسمارت مانی خیلی پیشرفته، یه مدت دو مدل ورود اسمارت مانی ترید میزدم بعد از 5 سال آموزش ک َول کشید ولی ستاپ کامل نبود چون بلد نبودم
کم کم به ستاپ های اوپن داوجونز رسیدم و بعد با ستاپ های مکانیکی آشنا شدم و
به جایی رسیدم که الان ستاپ های ساده شخصی سازی شده یا ستاپی ک خودم دارم رو روی طلا و داجونز ترید میزنم و راضی هستم.
ارههه، به نظرم ستاپ های شخصی سازی شده خیلی به روان تریدر کمک میکنه تا اشتباه کمتر بکنه!
چون میدونی، مال خودشه! میدونه چرا استاپ رو اونجا گذاشته. به ستاپش بیشتر از قیمت اعتماد داره.
مال من که اینجوریه!
یه ستاپ مکانیکی بسیار ساده و کاربردی خوبی هم داخل یه تاپیک نوشته ام، توی بیو ام لینکش هست
با تمام جزئیات و نمونه عکس هاش
به اسم استراتژی ORB+VOLUME
حتما یه نگاهی بهش بندازید ،کمکتون میکنه این نمونه ستاپ ها
![]()
و اگر کسی خواست ستاپ و استراتژی های تست شده دیگر هم دارم که آموزش بدم
حتمااا! دوست دارم ستاپ بقیه رو ببینم
شیطونه میگه منم ستاپمو بذارم ![]()
بزار حتما چرا که نه
، شاید یه نفر بیاد یه نکته ای بگه که ستاپت رو بتونی بهنیه کنی و همون نکنه کمکت کنه
سعی میکنم از فردا بذارم چرا که نه ![]()
برام بفرست حتما، بخونم و از دستش ندم پس
حتما✅
با استراتژی موش و گربه شروع کردم
الان رسیدم به خرچنگ بد اخلاق ![]()
![]()
باایچی ترکیب میکنم یچی در میاد بالاخره
همه اینایی فرمودین جدید بودن برام جز ایچیموکو😂
من اول با دعای خیر مادر ولی الان با توکل به عمه عطار
وسطاشم اون ضرر هارو حتما نذر میکنی
توی گروه روبیکا در مورد استراتژی هامون و ترید صحبت میکنیم و اطلاعات میدیم به هم . دوست داشتید بیاید
اولین استراتژی من شکست خط روند بود و از اندیکاتوری ها بیل ویلیامز و 3lb بود
سلام یه گروه داریم مختص کسایی که SMC کارمیکنند مایلی بیای ممنون
هر استراتژی که دارید میتونه سود آوری خودش داشته باشه در صورتی که مدیریت سرمایه رعایت و درجهت مارکت معامله کنید.
اندیکاتور ترند ویژن یک ایزار قدرتمند برای تشخیص ساختار، جهت و بررسی حمایت و مقاومت های در روند تولید شده میتونید قبل از خرید یک هفته تست رایگان داشته باشید
در صورت نیاز پیام بزارید
من از همون اول با اردربلاک ها شروع کردم..
یک سال دوره هایی رو دیدم که الان اسمشون هم یادم نیست بعد روی آی سی تی عمیق شدم ۳ سال تمامی ویدیوهای مایکل رو نوشتم و یک سال هم دوره های شاگردانش رو دیدم و الان نزدیک یک سال هست یه ستاپ واکنش گرا کار می کنم که پایه اش آی سی تی هست ولی خودش نه