نظری ندارم
. .ح
نظری ندارم
. .ح
سروش پلاس نصب کنید
روی ۸۶ سایکل فعال با استاپ ۱۰۰، اون لگی که رسیده به ۸۶ در محور افقی و عمودی شمارش کن ببین نودها هم کامل شدن یا نه تایم هم ۱۵ دقیقه و ۵ دقیقه اینو یکماه روی طلا بکتست بگیر.
عجیب به این جمله باور دارم و بهش عمل کردم. یه چیزی بیشتر از نیاز مادی میخاد برای تریدر شدن. اصلا تنها چیزی که نباید وجود داشته باشه برای اینکه واقعا تریدر باشی پوله!!! باورنکردنیه اما واقعی
قدرتمند ترین سبک ترید که میتونی مسیر بازارو تشخیص بدی
سلام و احترام
حقیقتا اگه به کارت ایمان داشته باشی و به اصول پایبند باشی و از لحاظ روانشناسی بتونی به خودت مسلط باشی با هر دوره ای میتونی نتیجه بگیری . اقای تاجیک هم زحمات زیادی کشیده اند و کارشون هم و سبکشون هم خوبه و باید خوب یادبگیریم و درست آموزش ببینیم
سلام . دید خوبی دارید و باید تحسین کرد
سلام . این کروه در کجاست
سلام . دوره کاملشون را اگه دارید لطف کنید بارگذاری کنید
در سروش پلاس از مایکت میتونید دانلود کنید
طلا ..1دقیقه ……در تایم 30دقیقه نزولی هستیم پس هر الگویی در تایم 1مین تمام شود ورود یه سل منطقی است
ن کامل شد ورود داره
سلام و ممنون بابت توضیحات. دروره کامل استاد را در ایتا یا روبیکا یا بله ندارید که برای بقیه به اشتراک بذارید تا استفاده کنند .
سلام فایلها تایم چندین ساعته دارند و نمیشه بارگزاری کرد
بله ایتا روبیکا هم تلاش کردم اما نمیشه
در حال حاضر آپارات میتونید آموزشها رو ببینید
همینجا بچه ها لینک آپارات رو گذاشتند
سلام دوست عزیز …
امیدوارم عالی باشین …
لطفا این شایعات رو با نهایت احترام پخش نکنین …
جامعه ایرانی اگر پیشرفت نمیکنه ، چون تمام تلاش نکردن های خودش رو میندازه سر دیگران ، و میگه مشکل از بقیه هست ، ایشون هنوزم هستن و بسیار هم برای ما شاگردانشون تا ابد مورد احترام هستند …
پروژه ترید اگر رها شد دلایل فنی داشت و مشکل از نفراتی بود که آمده بودن یک شبه میلیاردر بشن …
من خودم به شخصه با ابن سبک روی تایم فریم 1 دقیقه طلا کار میکنم و خدا رو شکر سودهای خوبی میگیرم …
همین دیروز ، من سود قابل توجهی در بازار کسب کردم ، اینم گواه حرفام ، هر کودوم از پوزیشنها رو میتونم به اشتراک بگذارم …
به شخصه مدت 4 سال و خورده ای هست ، دانشجوی این سبکم ، میگم دانشجو چون هنوزم دارم یاد میگیرم ، تا اونجایی که هم وقتم اجازه داد سعی کردم به دوستان دیگر هم آموزش بدم …
به شخصه چندین ستاپ از سبک NDS برای خودم شخصی سازی کردم و با اونا خیلی عالی در بازار کار میکنم ، امیدوارم همه موفق باشن …
فکر میکنم اون افرادی که توی کانال تلگرام دکترفازی مشکل تراشی میکردند اینجا هم هستند
بهتر هست مثل دکتر هیچ توجهی نکنیم
هرکسی در مدار دکترفازی بزرگوار با اون روح بزرگ و پاکشون باشه مطمئنا جذب میشه و این جذب به نفع خودش هست، کسب سود با nds خیلی لذت بخش هست
موفق باشید
من یک باگ بصورت تجربی در بازار پیدا کردم عاشق ساخت استراتژی بودم ………. با چند سرمایه گذاروووووگفتگو کردم بعد از 11سال تلاش مستمر چند ماهی با درامد عالی شروع به ترید کردم سیستم رویایی نبود ولی سود ساز بود اما کم کم ستاپ ها فیل میشدن ووووو(البته من کجا و جناب دکتر کجا فقط به عنوان نمونه عرض کردم)جناب دکتر بعد از همگیر شدن روش و اعلام پولدار کردن تریدرهای ایرانی معمول ستاپ هاشون فیل شد وگرنه در علم و دانش ایشان شکی نیست اما ارزو فروشی ضربه شدیدی به جماعت ایرانی میزند چون سالهاست که کلکسیونی از سرکوب را متحمل شده ……ستاپ های ان دی اس قدرتمندترین نوع ترید را رقم میزند اما باید کشیدگی و زمان اجرای ستاپ حجم و سرعت ورود و خروج ها را هم در نظر گرفت به قول خود دکتر انقباظ و انبساط حجم الگو را دفورمه میکند وگرنه اجرا شدنش 99درصد است
الیوت +هامونیک +4h+1h+5M
سلام ادرس کانال تلگرامی که منابع کامل ایشون هست رو هم بذارید..
بجز ویدئوهای ایشون ویدئوهای شاگرداشون رو هم دیدید و نیاز بوده اگر بوده معرفی کنید همه رو برای همه مفید باشه با تشکر
یعنی این سبک چیزی کم نداره همه چیز با علت هست سبکهایه دیگه میگن اگه فلان شد بهمان میشه از شکست میره نشکنه نمیره ولی ان دی اس میگه دو دو تا چهار تا دیگه جوابش پنج نمیشه من در حیرم از این همه زیبایی این سبک کار هر کسی هم نیست یادگیریش .
دم استاد جعفریان گرم بهشت برین زیر پایت مرد بزرگ تاریخ ترید ایران.
من با این اسطوره ترید و زحمات ایشون نفت رو از 56 دلار لانگ دارمش انشا الله عمر با عزتت ادامه دار باشه و سایت بالا سر جامعه ترید ایران.