خود من کتاب های مارک داگلاس خیلی کمکم کرد و تجربیاتم رو توی حرف هاش میخوندم و درس میگرفتم.
دورهnds فازی لاجیک
سرچ عمیق در یوتیوب انگلیسی
ارشیا عزیز پور (trade city pro)
خیلی معلم خوبی بود برا من مخصوصا اوایل کار
یه دی تریدر درست حسابی که علمی صحبت کنه میشناسی؟ دنبالشم
درست حسابی صحبت کردنش رو نمیدونم ولی دو نفر هستن که خیلیم مشهورن توی فضای یویتیوب:fxalex/tjr/ttraders
از این دوره میشه بیشتر توضیح بدی.
مرسی ![]()
دوره پور صمدی فقط
پور صمدی رو من اصلا ندیدم با اینکه خیلی وقته توی این فضا هستم.اما اسمش رو خیلی شندیم.
دیدم چند تا ویدیو هست یعنی دوره ی کامل خیلی تکمیل نیست انگار یه استراتژی رو درس میده درسته؟
یا منظورت یه دروه ی دیگش هست؟
بالای 15مرتبه دوره پورصمدی رو حداقل دیدم.
پورصمدی یه دوره بیشتر نداره. دوره پرایس اکشن
یادگیریش زمانبر هستش/ در اوایل و اواسط یادگیری همچنان به این استراتژی شک میکنید چون یادگیریش بستگی به میزان تمرین و تجربه هر شخص داره/// چند پایه اصلی داره / تقارن/ نود ها/ فراکتال/ سیکل/ زیرو سام بودن مارکت///که این 5 پایه باید یاد گرفتع بششه . در تایم فریم مناسب ترکیب بشه تا ترید و تحلیل کرد//اوایلش خیلی تو مخه بعدش راحت میتونین تشخیص بدین
Nds بر پایه حرکت قیمت از یک نود به نود دیگر هست و اصول اصلی اون هندسه ریاضیات هست.
من که فقط با این سبک تونستم پول دربیارم. سبکهایه دیگه همش شکست خوردم.
یک چیزی شبیه به الیوت میتونه باشه درسته؟
حقیقتش در مورد سبک های دیگه هیچ اطلاعاتی ندارم
شروع با پورصمدی و جسته گریخته پرایکس اکشن کلاسیک و rtm از افراد مختلف ک زیاد مفید نبود
در ابتدا ict با مایکل 2016 2022 …2025 و تمامی ویدیو های arjo در یوتیوب و خلاصه شده ict با میلاد ذاکر رتبه اول مسابقات فانددنکست MZ_ICT@
دوره لیت ترجمه شده خودش برای نقدینگی
دوره القای نقدینگی INDUCEMENT مدرس یادم رفته ایرانی نبود
در ابتدا آشنایی با والیوم 3 سال پیش Axia futures در یوتیوب و اموزش تخصصی دو سال پیش به زبان فارسی با مهندس شعبانی icf-market و اخیرا feloview پلتفرمی روی نت ملی
در ابتدا شروع NDS دو سال پیش با دکتر فازی لاجیک (ایرج جعفریان) fuzzy logic@ و پارسال بهینه سازی شده و ساده شده با کیوان دینجو @k1forex خصوصا الگوی شاه
چندتا متفرقه هم بود که اقتباسی از سبک های اصلی بودند و توصیه میکنم هر سبکی رو ابتدا از صاحب اثر یاد بگیرید بعد از هم وطن ها و فارسی زبان ها برای رفع اشکال کمک بگیرید (من هم با کمال میل در خدمتتونم اگر بتونم کمکی کنم)
بک تست بیش از 100 هزار شات و معامله لایو بیش از 10 هزار معامله بر روی نماد های یورو پوند و ین همگی به دلار - انس طلا - نزدک داوجونز