بهترین منابع یادگیریت رو اینجا بنویس(خیلی کمک کننده هست)

خود من کتاب های مارک داگلاس خیلی کمکم کرد و تجربیاتم رو توی حرف هاش میخوندم و درس میگرفتم.

دورهnds فازی لاجیک

1 لایک کرده

سرچ عمیق در یوتیوب انگلیسی

2 لایک کرده

ارشیا عزیز پور (trade city pro)

خیلی معلم خوبی بود برا من مخصوصا اوایل کار

1 لایک کرده

یه دی تریدر درست حسابی که علمی صحبت کنه میشناسی؟ دنبالشم

1 لایک کرده

درست حسابی صحبت کردنش رو نمیدونم ولی دو نفر هستن که خیلیم مشهورن توی فضای یویتیوب:fxalex/tjr/ttraders

1 لایک کرده

از این دوره میشه بیشتر توضیح بدی.

مرسی :sparkling_heart:

1 لایک کرده

دوره پور صمدی فقط

1 لایک کرده

پور صمدی رو من اصلا ندیدم با اینکه خیلی وقته توی این فضا هستم.اما اسمش رو خیلی شندیم.

دیدم چند تا ویدیو هست یعنی دوره ی کامل خیلی تکمیل نیست انگار یه استراتژی رو درس میده درسته؟

یا منظورت یه دروه ی دیگش هست؟

بالای 15مرتبه دوره پورصمدی رو حداقل دیدم.

پورصمدی یه دوره بیشتر نداره. دوره پرایس اکشن

1 لایک کرده

یادگیریش زمانبر هستش/ در اوایل و اواسط یادگیری همچنان به این استراتژی شک میکنید چون یادگیریش بستگی به میزان تمرین و تجربه هر شخص داره/// چند پایه اصلی داره / تقارن/ نود ها/ فراکتال/ سیکل/ زیرو سام بودن مارکت///که این 5 پایه باید یاد گرفتع بششه . در تایم فریم مناسب ترکیب بشه تا ترید و تحلیل کرد//اوایلش خیلی تو مخه بعدش راحت میتونین تشخیص بدین

1 لایک کرده

Nds بر پایه حرکت قیمت از یک نود به نود دیگر هست و اصول اصلی اون هندسه ریاضیات هست.

من که فقط با این سبک تونستم پول دربیارم. سبکهایه دیگه همش شکست خوردم.

2 لایک کرده

یک چیزی شبیه به الیوت میتونه باشه درسته؟

حقیقتش در مورد سبک های دیگه هیچ اطلاعاتی ندارم

1 لایک کرده

شروع با پورصمدی و جسته گریخته پرایکس اکشن کلاسیک و rtm از افراد مختلف ک زیاد مفید نبود

در ابتدا ict با مایکل 2016 2022 …2025 و تمامی ویدیو های arjo در یوتیوب و خلاصه شده ict با میلاد ذاکر رتبه اول مسابقات فانددنکست MZ_ICT@

دوره لیت ترجمه شده خودش برای نقدینگی

دوره القای نقدینگی INDUCEMENT مدرس یادم رفته ایرانی نبود

در ابتدا آشنایی با والیوم 3 سال پیش Axia futures در یوتیوب و اموزش تخصصی دو سال پیش به زبان فارسی با مهندس شعبانی icf-market و اخیرا feloview پلتفرمی روی نت ملی

در ابتدا شروع NDS دو سال پیش با دکتر فازی لاجیک (ایرج جعفریان) fuzzy logic@ و پارسال بهینه سازی شده و ساده شده با کیوان دینجو @k1forex خصوصا الگوی شاه

چندتا متفرقه هم بود که اقتباسی از سبک های اصلی بودند و توصیه میکنم هر سبکی رو ابتدا از صاحب اثر یاد بگیرید بعد از هم وطن ها و فارسی زبان ها برای رفع اشکال کمک بگیرید (من هم با کمال میل در خدمتتونم اگر بتونم کمکی کنم)

بک تست بیش از 100 هزار شات و معامله لایو بیش از 10 هزار معامله بر روی نماد های یورو پوند و ین همگی به دلار - انس طلا - نزدک داوجونز

1 لایک کرده