نظرتون راجب دوره و استراتژی nds استاد دکتر فازی لاجیک چیه؟

جلسه اول زووم از اواسط دوره شروع میشه

زمانی که دکتر دوره رو شروع کردندبرمیگرده به تقریبا 4 سال پیش و در یوتویوب و آپارات و تلگرام ویدئو ها روبارگزاری کردند خودشون شخصا اینکارو انجام ندادند یک سری افراد مثل خانم نیکول آقای پوریا آقای رامین این ویدئوها رو در سوشال قرار دادند من واقعا ازشون ممنونم

بنده خودم یک سال پیش شروع کردم و تلگرام و یوتوب ویدئوها رو دیدم به اضافه جزوه و استفاده کردم به همین دلیل در جریان آپارات نیستم که به چه نحوی قرار دادند

ایشالله زودتر نت وصل بشه که آموزش کامل رو تلگرام ببینید

2 لایک کرده

به این دلیل که خوده استادش که ابداع کننده این سبک بود نتونست در نهایت ازش سود کسب کنه و ول کرد وسط راه .

1 لایک کرده

آیا در این کامیونیتی کسی هست که با استفاده از استراتژی NDS به نتیجه و سود رسیده باشه؟ اگه جواب بله ممنون میشم برداشت هاتون رو به اشتراک بزارید تا انگیزه بشه برای کسانیکه میخوان برای یادگیری این استراتژی اقدام کنند.

1 لایک کرده

واقعا ول کرده؟

مطمئن هستید؟

سود ده هست شک نکن. اما یادگیریش در اوایل یکم گیج کننده هست.

جسارتا شخص خودتون ازش استفاده میکنید؟

بله، استفاده می‌کنم.

داداش من دارم از اپارات دوره رو دنبال میکنم ولی دوره از اواسطش شروع میشه یعنی از همون اول لایو ترید و ایناس .مفاهیم اولیه رو ندیدم خیلی گیج کنندس.میتونی راهنمایی کنی؟ توی اپارات هم دوتا پیج هست یکی nds اکادمی که 30جلسه زووم اپلود کرده اون یکی پیج هم اسمش هست استراتژِ معاملاتی nds که 38 جلسه هست هردو از لایوترید و پرسش و پاسخ هنرجوها شروع میشه .منظورم مفاهیم بیسیک و پایه رو از کجا ببینم؟ خیلی ممنون

سلام به ای. تای من پیام بده

Mahdi313v@

بله پروژه را ول کرد. با کلی ضرر

سلام وقت بخیر من در صادقانه ترین حالت بهتون توضیح میدم nds کل مارکت و رمز و راز مارکت هست شکی درش نیست ولی فهم nds بالای ۴ سال تجربه در مارکت و سبک های مختلف میخواد به شدت تمرین نگاه بیگ پیکچر با نگاه دیتیل باید ترکیب بشه چون بنیان این سبک بر اساس ساختار جهان هستی هست فراکتال در هر سایکل سایکل کوچک هست عدد سه مهمترین قسمت و گول زننده ترین حالت در‌مارکت هست فهم و درک به همراه سیمتری تقارن نودها و رفتار انها نیاز به تمرین تکرار بسیار بسیار بسیار زیاد داره ولی اگه بتونی برسی به قله دیگه رک بگم خفنترین تریدرهای جهانم به گرد پات نمیرسه چرا چون هم میتونی تایم بالا بزنی برای سرمایه‌گذاری هم اسکلپ کنی هم دی تریدینگ کنی این خوندن و موندن این سبک کار هرکس نیست رک صریح واضح

2 لایک کرده

یه چیزی در مورد ترید میخوام بگم به شدت باور و ایمان منه عشق باید باشه نون بخوای در‌بیاری مارکت شرمندت میکنه

3 لایک کرده

به شوخی و جوکو ،بذله گویی علاقه داری !؟

دوست عزیز اگر چیزی رو کامل نمیدونی از اواخر ۲۰۲۱ که شروع شده در جریان این موضوع نبودی چرا راجبش اظهار نظر میکنی ؟ چرا راجب چیزایی که کامل خبر نداری نظر میدی ؟

2 لایک کرده

امروز کوتاه مدت ان دی اس پایان الگو را دقیق اعلام کرد تایم 1مین هوک هوک ساخت و در پایان 3را زد و ای بی سی دی…

چه چارتی علی آقا منظورته؟

سلام عزیزان وقتتون بخیر … صحبت های همه بچه ها درسته و این سبک نیاز به تمرین زیاد داره ولی حتی با ساختن ۱ مدل برای خود و فقط ترید روی ۱۲۳ هوک بدون در نظر گرفتن جهت میتونه وین ریت بالایی بهتون بده من خودم بالای ۳ سال این استراتژی رو کار میکنم و برام اوکی بوده

h ttps://splus.ir/Xautm

اگر خواستید به این گروه بپیوندید

1 لایک کرده

درود دوستان

از کجا میشه در وضعیت اینترنت به ویدیو های اموزش NDS دسترسی پیدا کرد؟

1 لایک کرده

آپارات سرچ کنید میاره اصولا

2 لایک کرده

گروه کجاست ؟

نو چه پلتفرمیه ؟