لوپ کلام ان دی اس اتمام کار بازارهاست انشا الله به این سیتره برسین معجزه به تمام معنا
سلام
آدرس تلگرامی دکترفازی
https://t.me/NDS_academy_group
یکی از شاگردانشون هم هستند به نام کیوان دینجو و همینطور کیان
اما آدرس کانالی ازشون ندارم
آموزش دکتر فازی رو تکراری و مداوم ببینید بک تست بگیرید به همراه جزوه همین کافیه
جای دیگه فقط اسم روی مطالب گذاشتن از دیدگاه بنده وقتی دکترفازی سرمنشا اصلی خودشون آموزش دادن چه نیازی هست دنبال شاگردهاشون برید،تکراری دیدن آموزشها بزرگترین کمک هست
خواهش میکنم موفق و پیروز باشید
اگر ستاپها دارن فیل میشن به خاطر فراکتال و سیمتری هست .باید این دو موضوع رو به صورتی که داره روی چارت اتفاق میفته تو ذهنتون جا بگیره ویدئوهای محمد مرزبان رو پیدا کنیید ببینید.
کجا میشه اموزشش رو دیدی؟
واقعا درسته.من هم عقیدم
چه اتفاقی قراره توی دنیا بیفته به زودی؟
تحلیل ریاضی و علم اعداد واقعا حیرت انگیزه|
این صرفا نظر شخصی هست و برداشت فردی از این سبک قدرتمند
بسيار عاليه…….البته نود گذاري ها اشتباه اما سمتري ها درسته و در نهايت همينه….تو اين ريزش قرار چه خبري بياد خدا ……………..داند
نود شماری سبک مرزبانه ؟
nds استاد فازی {ایرج جعفریان}
سبکی بی نظیر و غیر قابل مقایسه با روش های دیگه
فقط باید وقت بگذارید و اون رو درک کنید . بعضی از دوستان بدون دانش کافی با آموزش اشتباه دیگران رو گمراه میکنند و ان دی اس رو پیچیده میکنند . پیشنهاد میکنم مطالب اولیه رو از تنها پی دی اف استاد با تنظیم آقای مهرداد یاد بگیرید و اون رو تو چارت خودتون تمرین کنید . و درگیر برداشت های سلیقه ای دیگران نشید
درود عزیز
PDF از کجا میشه بدست اورد؟
من با هیچ سبکی نتونستم نتیجه بگیرم جز nds
بستگی به هر کسی داره. یکی با مووینگ اوریج معامله میکنه و تو هر تایمی بهترین سود ها را میگیره ، یکی دیگه با بهترین استاد nds به سود نمیرسه. باید علاقه و توان هر کسی را در نظر گرفت توی یادگیری یک سبک.
روش ورود و خروج به نقل از کتاب طراح استراتژی. خود طراح در ویدئوهاش تاکید داره که سطح ۸۶/۴ درصد در بک تست به دست اومده و استفاده از ستاپ 123Flag دقیقتره. این چک لیست برای من قابل انجام بوده و جواب داده.
درود ممنون بابت راهنماییتون
ممکنه ایدی روبیکای شمارو داشته باشم راجب تحلیل تایم بالا سوالاتی دارم ازتون
سلام. خواهش میکنم. میتونید در همین سایت پیغام خصوصی بفرستید.
دوستان کسی هست به روش آقای مرزبان مسلط باشه ؟
مرزبان چیز خاصی نداره فقط میاد رو 12 های سیمتری ترید میکنه
فیلم هاشون از کجا گیر بیارم
بهترین منبع کانال nicol توی یوتیوب هست بزنی nds میاره واست سعی کن از مرجع و خود استاد یادبگیری تا تفاسیر اشخاص دیگه حدودا ۳۳ تا فیلم ۴-۵ ساعتی هست برای اتاق zoonو یه جزوه pdf