چه عالی …
با خود دکتر فازی در ارتباط هستین ؟ …
چند وقته این سبک رو کار میکنین ؟ …
چه عالی …
با خود دکتر فازی در ارتباط هستین ؟ …
چند وقته این سبک رو کار میکنین ؟ …
سلام عزیزان وقتتون بخیر … صحبت های همه بچه ها درسته و این سبک نیاز به تمرین زیاد داره ولی حتی با ساختن 1 مدل برای خود و فقط ترید روی 123 هوک بدون در نظر گرفتن جهت میتونه وین ریت بالایی بهتون بده من خودم بالای 3 سال این استراتژی رو کار میکنم و برام اوکی بوده
h ttps://splus.ir/Xautm
اگر خواستید به این گروه بپیوندید
برای من که بهترین بوده من باهاش طلا و داو و sp500 ترید میکنم یکم درکش سخته ولی باهاش کنار اومدم
مثل بقیه سبک ها نیاز به تمرین داره ولی وقتی بهش میرسی واقعا فوق العادس
سلام وقت بخیر این سبک نیاز به تمرین سخت نگاه عمیق داره و تهشم نقطه ورود دقیق با ndsوجود نداره باید با سبک های دیگه ترکیب بشه هیچ تریدر حرفه ای چارت و با یه سبک نمیبینه
سلام وقت بخیر
من تمام آموزشهای دکترفازی بزرگوار رو از تلگرام قبلاً دانلود کردم و دارم
توی روبیکا و بله و ایتا کانال راه اندازی کردم که بزارم و هرکسی میخواد استفاده کنه متاسفانه چون حجم ویدوئو ها بالاست از نظر تایم،اپلود نشدند
اگر راهکاری دارید بفرمایید که بتونم ویدئوها رو در اختیار بچه ها بزارم توی این سایت
سلام وقت بخیر
کلیت ورود به معامله ۱۲۳ فلگ هست،فلگ پایان حرکت هست وقتی شکل گرفت وارد معامله میشیم
استاپ هم زیر سطح هوک قبل، تارگت هم با دیدن هر ۱۲۳ فلگ میتونیم خروج موضعی داشته باشیم
دکترفازی لایو ترید هم انجام دادند نحوه معامله رو کامل توضیح دادند شماتیک رو یاد بگیرید ترید کردن براتون خیلی خیلی راحت میشه
موفق باشید
سلام وقت بخیر
چندین دوره اصلا نیازی نیست که ببینید
فعلا آپارات در دسترس هست از اولین جلسه زوم ببینید به علاوه جزوه که کل استراتژی هست و با بیان ساده و شماتیک توضیح داده شده رو تکرار کنید
بنده از تلگرام کانال دکترفازی شروع کردم ویدئوها 35 تا هست مثل آپارات
جزوه رو هم مدام تکرار کردم و هنوز هم اینکارو انجام میدم
تنها چیزی که مهمه تکرار مداوم ویدئوها هست چون دکتر هرآنچه میدانند رو توضیح دادند یک تجربه 40 ساله فکر نمیکنم جایی پیدا کنیم
موفق باشید
توی آپارات هست دیگه
موج شماری موج اول و دوم و سوم و یا هوک اول و دوم و سوم و حرکت اخر پراز خطاست. شخصا برا من یطوری بود فک میکردم خب الان این هوک دومه بعد میدیدم نه این تازه اوله فقط تکمیل نشده
خلاصه گفتم. خطا زیاد داشت بنظرم هزینه فرصتش بالا بود
دقیقا باهات موافقم
بله درسته
نمیدونستم آپارات ویدئوها کامل هست بچه ها فرستادن متوجه شدم
یکسال با ایشون بودیم … یک پروژه ای رو شروع کرد با ضرر سنگین تقریبا تمامی اعضا نیمه کاره رها کرد رفت. ![]()
وقت نزارید.. طولانیه آخرش هم نتیجه نداره. ![]()
بسیار ممنون نظرتونو گفتید اما لطفا یکم با دیتیل بیشتر توضیح میدید
که اول چقدر زمان گذاشتید برای این دوره و مشکلات که باهاش داشتید چیا بوده
نت ها که وصل شد، نقشهی یادگیری nds را اعلام میکنم. قشنگ می گم چه فیلم هایی را ببینید.
شیوهی طراحی نقشه، از مبتدی به پیشرفته هست.
به چه دلیل میگید نتیجه نمیده؟
ایا مشکل از استراتژی و غیرقابل اجرا بودنشه یا دلیل دیگه ای داره؟
میشه اون کساییکه با این استراتژی کار کردن و تجربه دارن و به سود مستمر رسیدن نظر واقعیشون رو بگن.ایا ارزش اینو داره وقت و زمان و انرژِ مونو بزاریم نون درمیاد ازش؟