نظرتون راجب دوره و استراتژی nds استاد دکتر فازی لاجیک چیه؟

سلام بله مسلماااا که هیچ کس جز استاد فازی صاحب این سبک نخواهد بود چون عرض کردید یک به یک فکر کردم با کیان ان دی اس رو پیش بردید حتا خود کیان هم میگه که من استاد نیستم ولی یک سری از دانشجو های استاد این قابلیت رو دارن که این سبک رو به صورت رایگان معرفی کنن که یکی از این ها کیان هست

موافق/ موافق/ موافق

بهترین منبع رایگان برای یادگیری صفر تا صد این استراتژی چیه؟

کسی از دوستان هست که دسترسی به ویدیوهای کیان داشته باشه واسه من بفرسته ممنون میشم

ایدی روبیکا rzz3377

حرف ضد و نقیض هست یکی میگه سبک خوبیه و راضی هست یکی میگه به نتیجه نرسید بعضی هم هنوز دور خودشون میگردن و خود کیان میگه مثلا بازار واکنش 1 به ۱ میده حتی اگه بعد اون حرکت بازار به جهت دیگه بر ه یکی میگه خود فازی سیگنالی که به مردم داد اشتباه بود من یک مدت معاملاتیم سربه سر شده بود رشدی در روند حساب نداشتم و این فکر منو خراب کرد و در خود nds از تایم مثال یک ساعت چارت بررسی میشه بعد دو یا 3 تایم دیگه نهایت در تایم یک دقیقه بررسی میشه و بعد باید در تایم ۱ دقیقه ورود کرد ولی من دیگه تایم یک دقیقه بررسی نمیکردم به هیچ عنوان نباید تحلیل در تایم پایین انجام بشه مثلاً ۱ دقیقه یا ۳ دقیقه و به نظرم ۵ دقیقه چون باعث نویز میشه خود کیان میگه باید اون پشت سر گذاشت و از یکتست زیاد گرفت و خودش گفت چشم باید به چارت عادت کنه وقتی اینجوری شد دیگه همه مسایل حل میشه خود کیان میگه برای پیدا کردن علت استاپ شدن گفت 2000 دفعه بک تست گرفته تا علت استاپ پیدا کنه مشکل اینجا بود که آموزش زیاد نگاه نکردم نهایت 3 دفعه و نتونستم از حالت برابر شدن سود و ضرر خارج بشم و این منو دلسرد کردو شاید پشت کارم کم بود و صبر زیادی نداشتم و به نظرم باید با سبک بتونی ارتباط برقرار کنید و چشمت به چارت عادت کنه و تمام مطالب سبک دیگه رو باید از ذهنت خالی کنی در کل ستاپ قدرتمندی هست و مشکل دیگه همه تاکیید میکنن مشکل روانشناسی هست و خود کیان چند کتاب در تلگرام گذاشته و معرفی کرده و چارت به شکل یک سیکل در حال تکرار هست همیشه و در آپارات آموزش کیان هست و ولی در تلگرام مطالب بیشتری وجود داره در کانال کیان با پی دی آف و مطالب دیگر اگه تلگرام باز شد میگن اهورا هم کارش درست نت قطع شد دیگه نشد آموزش دید بعضی هم میگن کار فازی درست ولی به نظرم کیان در جزییات nds بهتر دقیق شده خود کیان شاگرد فازی لاجیک بوده هر کسی یه چیزی میگه یکی میگه فازی یکی میگه کیان و کیان میگن با عضو گیری کسب درآمد می‌کنه عین سبکهای دیگه هست 100نفر میگن نتیجه نگرفتیم چند نفر میگن راضی هستیم

1 لایک کرده

فقط یه مدت عضو کانالش بودم/ ویدیویی ازش ندارم

1 لایک کرده

سلام دوستان
یه سوال از افرادی که به NDS مسلط هستند
آیا در ساختار فرکتالی رالی هم هوک هوک رالی داریم ؟

2 لایک کرده

چند نوع هوک داریم هوک دو عدد یا 3 عدد اگه بازار نقدینگی نداشته باشه 3 عدد …..اگه درست گفته باشم هوک وسط روند و همچنین هوکی که در سلرز موی و بایز موی تشکیل میشه و رالی اون به احتمال بیشتری در سلرز موی و بایرز موی در هوک دوم رالی با احتمال خیلی زیادی صورت میگیره بعد از ریزش یا رشد بازار شروع به تشکیل هوک برای تغییر روند میشه قبل هوک شاید فلگ باشه شایدم نه……. رالی خودش در نهایت به هوک بزرگ ختم میشه چون باید به 86 درصد خودش بگرده و در تایم خیلی پایین هوک بیشتر دیده میشه

مارکت تماما با هوک حرکت میکنه یعنی سایکلی که بسته میشه هوک گفته میشود

یعنی هر سایکی بسته میشود حتی در 1 ثانیه و میلی…

برخی سایکل ها بزرگتر هستند و به شکل رالی دیده می‌شود

برای اینکه بشه با nds ترید کرد یک یا دو تایم فریم بالا رو برای تعیین بایاس استفاده کنید

در تایم فریم پایین با بسته شدن سایکل یعنی تشکیل هوک وارد ترید شوید و استاپ رو بزارید در محل نقض هوک

یعنی اگر بای میگیرید نباید هوک مثبت به منفی تبدیل شود و بالعکس

2 لایک کرده

شما بلدین مثلث اخر روند رو ؟قبلا استاد من میگفت با این روش ترید میکنه و خیلی خوبه . اما من نرفتم یاد بگیرمش

1 لایک کرده

سلام من هم در این شرایط که اینترنت قطع هست از این کانال ها استفاده کردم اما چیزی متوجه نشدم چون قسمت های اول دوره استاد فازی وجود ندارد قسمت های اول دوره وجود ندارد و برای همین آدم گیج میزنه شما قسمت های اول استاد فازی رو دارید؟ و آیا واقعاً امیدی هست با NDS با تمرین و استمرار زیاد به سود مستمر و مداوم رسید؟

سلام . من هم تازه با دوره آشنا شدم و در این شرایط اینترنتی تنها به این فایلها دسترسی دارم.

ویدئو های آکادمی nds یعنی لینک دوم رو برای شروع توصیه میکنم

داداش شک نکن این سبک اخر همه سبکها هست من تمام بگم که لافه اما سبک پرایس کلاسیک و عرضه و تقاضا رو حدودا در مجموع سه سال کار کردم عرضه و تقاضا رو پیش استاد کلانتری و پرایس صمدی و ict نورانی و چند دوره دیگه رو از جمله استاد خاکستر رو نم دیدم و در این شش سال واقعا همیشه در تمام سبکها هیچوقت بقول تمام این اساتید گرامی قطعیت در مارکت رو نه دیده بودم و نه میدونستم ولذا همیشه با ترس پوزیشن میگرفتم تا اینکه با سبک دکتر فازی اشنا شدم تازه فهمیدم اتفاقا در مارکت قطعیت وجود داره و ما نمیدونستیم مارکت با ریاضییات داره میچرخه و گفتن اینکه قطعیت نداره برای من سوال بود برای همین تمام سبکها رو سعی کردم یاد بگیرم چون حس میکردم یک جای کار میلنگه.خدا نمیدونم پاداش کدوم کار منو داد که بصورت اتفاقی با سبک NDSاشنا شدم وبا دکتر این مرد بزرگ اشنام کرد اگر میخواهی تریدر بشی بهر صورتی شده برو کانال یوتیوب نیکول رو پیدا کن و ماخذ این سبک بقول خود دکتر انجاست اول برات شاید سنگین باشه اما کم کم برات همه چیز روشن میشه بعد دیدن اون کلیپها برو تلگرام بچه های nds رو پیدا کن انجا هر سوالی داشتی بچه نا برات توضیح میدن اما حالا که به تلگرام دسترسی نداری در اپارات فعلا با اون کلیپها کمی با این سبک اشنا بشو تا انشالله معذورات حل بشه و در یوتیوب با منبع دسترسی پیدا کنی

4 لایک کرده

داداش این سبک تمام اموزش های اون رایگان هست چون استاد گفته هیچکس حق نداره برای اموزش این سبک از هیچ ایرانی حتی یک ریال بگیره

سلام وقتتون بخیر. مرسی که از خوبی ها و نتیجه گرفتنتون از این سبک صحبت کردید اما اگر ممکنه بخشی از نتایجتون(پراپ - بروکر یا هرچی) که با این سبک رسیدید رو هم بگید یعنی با نتایج صحبت کنید تا بقیه هم ببینن و بتونن جذب این سبک شن

عزیز هر سایکلی همیشه با دو هوک شروع میشه بعد دو هوک اول و دوم اگر بازار در رنج نباشه قیمت رالی رو شروع میکنه بدین ثورت که اول f1رو میزنه و بعد میره برای زدن f2وبعد f3و بعد با ndشروع میکنه به برگشتن با همون گام ۱۲۳برمیگرده تا ۸۶درصد راه رفته رو برمیگرده واینجا سایکل رو میبنده حالا خود این سیکل که ما به اون سایکل میگیم در تمامی اجزا اجرا میشه یعنی اگر در یک دقیقه معامله میکنی این سایکل بصورت ثانیه اجرا میشه و اگر در ده دقیقه معامله میکنی همین سایکل و سیکل رو در پنج دقیقه بوضوح میبینی در واقع این نودها هستن که هوکها رو بوجود میارن و خود ان دی اس یعنی نودال دیسکربپشن سیکونس بمعنی نقشهای و سیکونس ویژگیهای نودها در مارکت یعنی این نودها هستند که باعث بوجود امدن حرکات قیمت در سکانسهای متفاوت میشن اما در یک سیکل مشخص .مثلا اگر مومنتوم در بازار نباشه بعد هر اف که قیمت میزنه چون مومنتوم در بازار کمه مارکت بین اف یک و اف دو یک هوک میزنه چرا چون خریدار و فروشنده زیاد در بازار نیست که سریع سایکلها بسته بشن و برای همین قیمت هی هوک میزنه تا بقول معروف کش بیاد بازار.لذا مهمترین اصل در این سبک شناخت نود هست

سلام دوستان …

امیدوارم عالی باشین …

دوست عزیزمون در مورد سبک NDS ، توضیح دادن و عالی هم بود ، اما ترید کردن با این توضیحات چجوری هست ؟ …

نحوه ترید چه مدلی هست با این سبک ؟ …

برادر سپاس از توضیحاتتون …

نحوه ترید رو میشه توضیح بفرمایید ؟ …

فکر کنم دوستان دیگر هم نحوه ترید با این سبک رو بخوان یاد بگیرن …