سلام / از دوستانی که nds کار میکنن /علاقه دارین یک جلسه دورهمی و تبادل نظر و تجربیات داشته باشیم در یک پلتفرم جلسه انلاین؟؟؟؟
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
بنظرم توی قسمت چت انلاین یپرسین بهتره
راحت تر پیداشون میکنید.
-پرسود و موفق باشید
سلام وقت بخیر
ممنون میشم شما اون ستاپ خودتون از ان دی اس رو توضیح بدین
چون به شخصه مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چطور از ان دی اس برای ورود و خروج استفاده کنم و یک ستاپ خوب داشته باشم که روی همون ترید بزنم خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنی
سلام
والا من هم خودم در حال یادگیری هستم و ادعای ندارم تو ترید و ممکنه نظرم روی دیدی که خودتون میتونید پیدا کنید از ان دی اس تاثیر بزاره ولی شخصا استراتژی که درست کردم از این سبک بر پایه یک های باز فلگ و 86 درصد هست
به این صورت که میزارم سایکل رسید به 86 درصدش تو تایم 5 دقیقه اگر یک باز دیدم در جهتی که میخوام و فلگ هم داشتم ورود میکنم
دنبال ریوارد خاصی نیستم الویت من سود مداوم حتی کمه خیلی سبک وارد میشم استاپم خیلی تنگ نیست خلاصه اینجوری
سلام دوست عزیز …
دوتا ستاپ مهم و کاربردی استراتژی NDS داره که میتونین بنا به روحیاتتون یکی رو انتخاب کنین …
ستاپ 123 هستش که با ریسک به ریوارد 1:1 و بدون طمع میتونین ازس استفاده کنین و به میتونه وین ریت بالایی رو براتون داشته باشه در واقع بهتر بگم هوک ها هستند …
ستاپ 12 12 3 یا بهتره بگیم 12 12 F ، به شدت قدرتمنده اما ورود دقیق رو گاها نمیشه پیدا کرد و می بایست با کنترا حجم ورود کرد اما ریسک به ریوارد بالایی داره …
فقط هم یورو و پوند ترید میکنم 90 درصد یورو کمتر پوند نه که داو جونزو طلا نتونم یورو و پوندحرکتاشون کند تره من میتونم سبک تر بگیرم
سلام دوستان …
امیدوارم عالی باشین ...
این استراتژی رو من مدت هاست باهاش کار میکنم ، در ریسک به ریوارد 1:1 ، گاهی حتی بالای 90 درصد هست ، اما در ریوارد های 2 به بعد ، یک مقدار وین ریت پایین میاد …
من از استراتژی ، NDS استفاده میکنم …
اگر دوست داشتین میتونیم در موردش با هم تبادل نظر کنیم …
درود
بنده از یوتوب و تلگرام آمورش میدیدم.
قبل از قطعی نت تعداد زیادی فیلمهای آموزشی دیدم. تعدادی فیلم هم دانلود کرده بودم.
وقتی نت وصل شد با ۳ تا استاد شروع کن.
اولیش حتما استاد هوشمندی پور باشه در یوتوب
استاد یزدان در تلگرام
استاد دینجو(شاگرد خود طراح سبک)
با فیلمهای استاد اول میتونی شروع کنی، اما اگه بخوایی حرفهای تر بشی دوتای بعد را هم دنبال کن
مرسی عزیزم من خودم از ۲۰۲۰ ترید میزنم برای کنجکاوی میپرسم ![]()
سلام وقت بخیر
سیستم nds بیشتر یک سیستم تحلیلی هست تا معامله گری
چون طبق گفته های اقای فازی مارکت از نطقه A به نطقه B میره
ولی نمی دونیم چطور ولی میره
حالا کسایی که سیستم معامله گری درستی ندارن فقط باید با حجم کم وارد معامله بشن
من از دانشجوهای امینو هستم و بهترین نطقه ورودو میتونید از دوره فرکتالی امینو برداردید با سبک nds ترکیب کنید تا به سود درست حسابی برسید
نتیجه اینکه nds بتنهایی کافی نیس و خود فازی از macci استفاده میکنه
درود
هیچ سبکی کامل نیست.
هر سبکی نقاط ضعف و قوت دارد.
من nds + پرایس اکشن را به کار میبرم.
با سبک های دیگه نتونستم ارتباط بگیرم
این همونیه که یه اندیکاتور و اوسیلاتور میندازی رو چارت؟
و یچیزی بهت میگم همیشه یادت باشه
هیچ استراتژی تو دنیا وجود نداره که وینریتش بالای ۵۰ باشه یعنی حرفه ای ترین های مارکت وینرتیشون۵۰ و ادم های عادی و ابتدایی وینرتیشون حتی به ۱۰ یا ۲۰ هم میرسه!!!
امیدوارم متوجه شده باشی😂
سلام داداش گلم . این ادعای کمی نیست. میتونی این وینریت بالای 90 رو اثبات کنی؟ مثلا با یه استیتمنت 50 یا 100 ترید یا چند تا برداشت خوب از پراپ.؟
سلام وقت همگی بخیر
سبک nds سبکیه که چندین وجه رو باید همزمان ببرین جلو بسیار سبک جذاب و قوی ولی ظاهر ساده درونه پیچیده حقیقته مارکت براساس فراکتال مارکت هست که این موضوع رو پیچیده میکنه برای تریدرهای چرا چون فرضا شما در تایم فریم خودت براساس سایکل هات سلر میشی ولی باید یادت بمونه که این سایکل های کوچیک میمیرن تا سایکل بزرگ ایجاد شه و هونجا کشیدی ایجاد میشه تا به نقطه مورد نظر در top down analyze هست تایمفریم بالا پس استاپ شمارو میزنه و کشیدگی باعث میشه به خودت کارت شک کنی ولی اگه ۴ اصل و در نظر بگیرن بهترین سبک البته نیازمند جسارت قدرت در نگاه عمیق و بیگ پیکچر در چارت هست
Top down analysis
Past
Aapproch
Reaction
واگه شما بدونی کجای تایم بالادر ترند هستی یا رنج وقوانینشو بدونی به جرات میگم موفقترین تریدر میشین
عذرمیخوام امینو کیه
درود بر شما
همین 123 رو بارها از استاد شنیدم اما به چات که نگاه میکنم یا بکتست که میگیرم اصلا نمیدونم باید چکار کنم
اینکه یک دو سه هارو از کجا حساب کنم و اینکه ایا 123 های ریز و کوچک هم حساب میشه ؟
شما گفتید هوک ها یعنی بعد زدن سه تا هوک وارد بشم ؟
خیلی لطف میکنید اگر این دوتا ستاپ رو خیلی دقیق و شفاف اونجوری که خودتون ترید میکنید توضیح بدین برام، من واقعا گیج شدم
سلام به شما داداش گلم ، ادعایی ندارم داداش ، پیشنهاد دادم در حضور دوستان ، بکتست بگیریم که متاسفانه کسی استقبال نکرد ، چون که وین ریت رو همونجا میشد نشون داد …
من بدون هیچ ادعایی و بدون هیچ چشم داشتی ، مدتها قبل از اینکه درگیر کارهام بشم ، یک گروه در تلگرام داشتم ، که مدتها در خدمت یک سری از دوستان بودم و خیلی دلی هر آنچه رو که آموخته بودم ، در اختیارشون میگذاشتم …
سلام آقا ایلیا …
امیدوارم عالی باشین …
توضیح با صورت واضح در نوشتار کمی مشکله ، چون نیاز به رسم شماتیک و اجرای معاملات داره …
اگر تماید داشتین ، میتونم مانیتورم رو در حالت بکتست به اشتراک بگذارم و اونجا متوجه بشین …
اره عزیزم متوجه شدم منظورم این بود در حساب ریل یا پراپ هم چنین برایندی رو تونستی بگیری (چنین وینریتی) میخواستم بدونم از تریدات استیتمنتی داری یا ن؟ یا بیشتر این نتایج تو بکستت بوده
داداش من استیتمنت خاصی ندارم واقعیتش ، یعنی هیچ وقت نگرفتم ، چون قرار نبود به جایی ارائه بدم …
مدتهاست تو بروکر لایت فایننس ترید میکنم ، برآیند ها اونجا هستن ، باید از اونجا خروجی بگیرم اگر خیالت رو راحت میکنه داداش …
به پراپ اصلا علاقه ای ندارم که کار کنم ، چون محدود میشم توی ترید ، مگر اینکه حساب بزرگ بگیرم ، یک حساب 200k قبلا در فاندد نکست داشتم که هدیه دادم به دوستام …