سلام دوست عریز …
امیدوارم عالی باشین …
سبک NDS به شدت پیچیده و در عین حال بسیار قدرتمنده …
من حدود 3 سال و خورده ای هست که با این سبک کار میکنم ، به شدت قدرتمنده …
باید زمان زیادی برای درکش صرف کنین …
برای معاملات ، هیچ سبکی رو به این قدرت ندیدم …
سلام دوست عریز …
امیدوارم عالی باشین …
سبک NDS به شدت پیچیده و در عین حال بسیار قدرتمنده …
من حدود 3 سال و خورده ای هست که با این سبک کار میکنم ، به شدت قدرتمنده …
باید زمان زیادی برای درکش صرف کنین …
برای معاملات ، هیچ سبکی رو به این قدرت ندیدم …
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
من کلا یکی دوبار راجب این سبک شنیدم
یه توضیح میدین که چی به چیه؟ من خودم پرایس اکشن کار میکنم،برای کنجکاوی میپرسم در حد پایه میخوام بدونم.
-پرسود و موفق باشید.
سلام
دقیقا همینطوره که شما گفتید سبک بسار روان متفاوتی هست بنظر منم حداقل یک سالو نیم زمان لازمه برای تسلط بهش
سلام دوست عزیز بطور کلی این سبک مارکت رو بصورت یک چرخه میبینه که داعم تکرار میشه و نوع نگاه به مارکت در این روش کاملا با تمام سبک ها متفاوته و از هیچ اندیکاتوری استفاده نمیشه و الگو های 1.2.3 و فلگ (متفاوت با الگو فلگ در پرایس) تقارن مارکت فرکتال و سکانس مارکت از ارکان این سبک هستند.
دکتر ایرج جعفریان انسانی بسیار ارزشمند و بزرگوار ملقب به فازی لاجیک با سابقه 30 40 ساله در مارکت میکری و … خالق این سبک ریاضی هست. این سبک بر اساس هندسه مارکت هست - اگر بهش مسلط شدید دلیل نمیشه با یک ستاپ در هر نمادی موفق باشید چون هندسه هر نماد با نماد دیگر فرق دارد - اگر داو ترید میکنید خیلی بهتون کمک خواهد کرد برای نماد های دیگر سبک های ساده تری وجود داره ک بیشتر کمک میکنه اما برای داو واقعا میتونه چراغ راهنما باشه - در خصوص نقطه ورود و استاپ اگر کامل مسلط بشوید دراداون های کمتری خواهید داشت اما چون هندسه هم فرکتالی هست و بخواهید تنها با استفاده از nds نقطه ورود تنگ و تاید بزارید وین ریت بسیار میاد پایین ولی خب ریواردها بسیار زیاد خواهد بود که من کف ریواردهام ۱۰ بود اما گاها وین تا ۲۰درصد هم میاد پایین و ترجیح دادم برای تایم بالا ازش استفاده کنم و برای نقاط ورود از سبک های دیگری استفاده کنم
من شخصا تمرکز رو روی وین ریت بالا و ریوارد های کوچک تر گذاشتم گاها شده در ماه وین ریت 100 داشتم
در این سبک تارگت ها تضمین شده هستند
وین ریت و ریوارد ترازو هست باید به تعادل برسه - موافقم تارگت های تایم بالا قطعیت داره اما گاها درسته میدونیم اون تارگت خواهد خورد ولی ممکنه بیش از یک روز طول بکشه برای رسیدن بهش و برای سوئینگ تریدینگ عالیه اما برای دی تریدینگ باید مثل خودشون ترید کنید یعنی بدون استاپ تنگ و تاید (زمانی استاپ کنید که سایکلی نقض میشود) خب این برای مدیریت سرمایه خصوصا در پراپ کمی کارو سخت میکنه و باید تجربه بالایی داشته باشید
دقیقا موافقم باهاتون من حدود یکسال بعد از یادگیری سبک درگیر همین مساله بودم و بخاطر همین مساله پراپ رو کنار گذاشتم بنظر من پوزیشن سایز کوچک و کشتن طمع تو این سبک راه موفقیته چون تارگتا بلاخره دیده میشن فقط با صبر و پوزیشن سایز کوچک و بدون استرس
ایشون بسیار انسان شریفی هستند و بسیار با سواد و با دانش - چون مارکت میکر بودند این سبک هم برای اون روش ترید بسیار ایده آل هست - دقیقا صبر و پوزیشن سایز کوچک و قبول استاپ در صورت تغییر سایکل
ایشون معتقدن در مارکت قطعیت وجود داره و اون الگویی که نوشته شده وجود داره و ردخور نداره ولی در نقطه ورود و تارگت نقاط ورود دقیق نیستند بخاطر اختلاف در اوردر بانک ها.ولی خود فلگ آیا قابلیت تفسیر پذیری باتوجه به دیدگاه هر شخص نداره آیا؟چگونه دقیق تشخیصش میدید؟
عالی
تازه اومده مثل lit؟
سلام دوست عزیز تشخیص فلگ ها به تمرین و زمان نیاز داره و الگو فلگ به ووفور در مارکت اتفاق میوفته اما برای ورود به پوزیشن تنها با یک فاکتور فلگ ریسک بالایی دارد برای همین شخصا الگو فلگ رو فقط در محدود 86 درصد ها جستجو میکنم و بنظرم برای تشخیص راحتر الگو فلگ به nd توجه بیشتر بکنید
سلام
بله حدودا 4 سال گویا این استراتژی جذاب توسط استاد ایرج جعفریان (فازی لاجیک) به جامع ترید ایران معرفی شده
سلام
من خودم در حال یادگیری و ترید با اون هستم، سبک خوبیه ، بستگی به هر کسی داره . اولش گیج کننده هست اما بعدش راه میفتی.
اگه بتونی از پس فراکتال مارکت بر بیایی و اونو درک کنی ، این سبک را راحت یادمیگیری.
اگر به تمرین زیادی احتیاج داره پس یه چیز ذهنیه.درسته؟
ببینید باید تسلط پیدا کنید. هم ستاپ مکانیکی داخلش داره و هم میتونی با خلاقیت خودت هزاران نوع دیگه ترید بزنی با این سبک. چیز ذهنی نیست. هر روز جلوی چشمت هست ، منتهی باید با تمرین چشمت بهش عادت کنه.
عالی
ایشالا همیشه پرسود باشید🤍
درود
شما از کجا اموزشش رو میبینید؟
درود
شاید منظورشون کسب تجربه ست