نه داداش سیستم شماست چرا خیال من بخوادراحت شه؟. فقط خواستم بدونم وین ریت عجیبی که فرمودید تو لایو بوده یا بکتست همین.
من بارها تو گروهش نتایج عده ای از شاگرداش و حتی تحلیل هایی که خودش تو گروهش میذاشت رو دیدم و بارها تحلیل های خوودش اشتباه درومد و بخاطر همین باعث تعجب بود و پرسیدم . در هر رصوت موفق باشی عزیزم و پرسود
داداش گلم ، من که عرض کردم ، هیچ ادعایی ندارم ، وین ریت رو بر اساس چه ریسک به ریواردی حساب میکنی ؟ …
بله ریسک به ریوارد های بالای 2 , وین ریت میاد پایین ، اما من عرض کردم ریسک به ریوارد 1:1 …
جسارت نکردم گل پسر …
منظورم این بود که اگر خیالت با استیتمنت راحت میشه ، اونم دسترسی که پیدا کردم مجدد به بروکر ، میگیرم …
بحث اعتماد سازی شما دوستان گلم به استراتژی NDS هست …
بحث اینکه من ادعایی کنم خدایی نکرده نیست ، عزیزی ، موفق و سربلند باشی …
میدونی داداش ، استاد همیشه میفرمودن ، قطعیت در NDS این هست که از نود به نود میریم ، اما چجوری رفتنش بستگی به حجم بازار داره …
دوستانی که تحلیل مکیردن ، حجم رو لحاظ نمیفرمودن …
بعدم داداش ، تحلیل مربوط،به تحلیل گراست، ما تریدریم ، فقط ترید میکنیم ، تحلیل آنچانی نیاز نیست …
ممنون میلاد جان امیدوارم حالت خوب باشه
راستش ازت خواهش میکنم که این کارو برام بکنی ![]()
واقعا نیاز دارم اینو به صورت ترید ببینم و متوجه بشم چی به چیه
چون همه لایو ترید های استاد فازی به صورت فست اسکلپ بودن و عملا خیلی برای من کاربردی نبودن
آکادمی ویو
امین دهقان
مثلث انتهای روند امینو همون فلگ اخر روند فازیه
هیدن اول روند همون nd اقای فازس هست
هر کی میخاد بره بررسی کنه
صرفامن نظر شخصی گفتم
داداش میشه لطفا ایدی روبیکا یا بله خودتو اینجا بزاری که بهت پیام بدم
واقعا به کمکت نیاز دارم ممنونت میشم کمک کنی
ایدی بله و روبیکای خودم رو هم میزارم که زودتر پیام بدی، دمت گرم
روبیکا : Iliagoogle@
بله : ilia_jalilian@
سلام خوبین میتونین ایدی روبیکاتونو بدین به من صحبت کنیم باهم درهمین مورد
سلام دوستان من نزدیک دو سال هست که با این سبک اشنا شدم و زندگیم و مسیر ترید منو تقییر داد بزارید نظرمو ایطور بهتون بگم که یکی از قوی ترین و بهترین سبکی هست که تو جها نیست و نخاهد امد جوری که الان تازه توی انگلیستان دارن برای این سبک هزاران دلار پول میدن تا یاد بگیرن ولی بع لطف جناب اقای دکتر فازی لاجیک این سبک قدرت من ۴ یا ۵ سال هست که تو ایران اموزش داده میشه
در ضمن دوستانی که کنجکاو شدن که این سبک رو یاد بگیرند بهشون بگم که این سبک کاااااملااا رایگان هستش بدون هزار تومن خرج کردن میتونید این سبک بی همتا رو یاد بگیرید فقط صبر میخاهد تا بتونید ای سبک رو یاد بگیرید
اگر سوالی بود میتونید با ایدی روبیکا در تماس باشیم: Ali233233@
با ارزوی روزای پر از دلار
یه نکته قابل توجه که نظرمو جلب کرد این بود که یه سری از افراد که میان و از سبک nds تعریف میکنن(اصن من نمیدونم چیه و هیچ اطلاعی در موردشم ندارم که بخوام نظر بدم) دقیقا مدتی بعد از عضویت در انجمن میان و اینجا ازین سبک تعریف میکنن و قالب پیام هاشونم تقریبا به یه شکله . جالبه!!
دوست عزیز این سبک واقعا تعریفی هستش به شرطی که به درک فرکتال مارکت برسی
و ازش راحت میتونی پول ببری
خوبی این سبک این هست که میتونی دلیل tpو stop بدونی و همین طور دلیل ورود و خروج رو هم میدونی و این باعث میشه الکی وارد معامله نشید
بسیار هم عالی چند نمونه معاملات رو اینجا هم بذارید یا حلیل ها دوستان دیگ هم ببینن و با این سبک تقریبا جدید اشنا شن . و بتونن به پول برسن . دم شما گرم
درود برشما
من در روبیکا نتونستم پیداتون کنم متاسفانه
ایدی روبیکای من بالاتر هست ببینید شما میتونید به من پیام بدین ممنون
کیو ار کد روبیکاست
سلام ایلیا جان …
خوبی برادر ؟ …
عزیزی ، الان حتما برات قرار میدم …
@MohamadhadiAsadpour
سلام دوست عزیز …
امیدوارم عالی باشین …
حتما …
@MohamadhadiAsadpour
داداش سلام میشه ویدیو های قسمت اول استاد فازی لاجیک رو برام ارسال کنید ندارم ممنون یا از کجا پیدا کنم
سلام دوست عزیزم …
امیدوارم عالی باشین …
لینک آپارات …
میزنم لینک اشتباه