فعلا پراپکو با نت ملی داره پایدارتر از همه کار میکنه (12 اردیبهشت)

بین پراپ‌هایی که الان میگن با نت ملی وصلن یعنی: رابین سود، زورا، فنفیکس و پراپکو تا امروز 12 اردیبهشت پراپکو عملکردش از همه بهتر بوده، من یه دفعه فقط تو دو روز گذشته قطعی داشتم؛ نت‌تون ایرانسل باشه و اینکه اگه دفعه اوله میخواین ازش بخرین برین خودتون از پلن کاستوم‌ش یه اکانت شخصی‌سازی کنین پلن سنگین نخرین تا ببینیم تو یکی دو هفته دیگه چطوری پیش میره…

اگه سر قوانینش و تجربه ترید با پراپکو سوال داشتین بپرسین کمکی از دستم بر بیاد میگم حتما.

2 لایک کرده

به ریل رسیدی یا برداشت سود تا حالا؟

تازه چالش‌هاشو پاس کردم فاز ریل رو بهم داده تا اینجا، این هفته خوب جلو بره یه برداشت سود ازش ثبت میکنم میدم خبرشو.

5 لایک کرده

تونستی برداشتبزنی داداش؟

سلام شما تونستین برداشت بزنید؟ من امروز یه چالش گرفتم ازشون

پراپکو بعد از سگب و کامبت به نظرم پراپ خوبی هست البته بگم که من هنوز به مرحله برداشت ازش نرسیدم

1 لایک کرده

تاخیر تو معاملات نداره؟

درود. من الان یه هفته گرفتم اکانت 10ک فلکس ولی الان یه معامله رو که روز چهارشنبه قطع شد به دفعه سرورشون از دست دادم و امروز هم روانی کرد من و بخدا معامله رو میکاشتم به شدتتتتت با تاخیر باز میشه یعنی راحت 1دقیقه طول می‌کشه و برای منی که اسکلپر هستم یک دقیقه دیر تر یعنی فاجعه در برآید ماهانم‌ و دومین مورد این که من استاد خوردم در یک معامله ای که با تیم درصد وارد شدن حدودن 47دلار بود و وقتی استاپ خوردم 59 دلار خوردم یعنی بخدا با چشمام دیدم که استاپ‌ عمل نکرد و معاملم‌ پایین تر بسته شد با این ک کاشته بودم استاپم رو.

ولی باز در معامله‌ بدیم خیلی سریع و بدون مشکل باز شد معاملم‌ خاستم در کل بگم برای شما هم همین طوری بگیر نگیر داره و تاخیر در اجرا معاملات ؟

1 لایک کرده

د ردو سه روز اول تاخیر زیاد داشت ولی بعد بطف شد. پریرزو یک مورد معامله رو دستی که بستم به سه چهار ثانیه تاخیر بست ولی در قیمتی که بسته بودم بست یعنی چند ثانیه طول کشید بسته بشه ولی در همون قیمتی که بسته بود بعد از چند ثانیه بسته شد انگار که تاخیرش در نمایش عملیات هست نه در خود عملیات یعین مثلا فرض کن در ۱۰۰ دلار سود بسته بودم چهار ثانیه دیر عمل کرد و روی قیمت ۲۰ دلار ضرر بسته شد ولی نتیجه همون ۱۰۰ دلار سود ثبت شده بود

1 لایک کرده

تایم نیویورک خیلی قطعی سرور و تاخیر داره

2 لایک کرده

سپاس از شما خییییلی راهنمایی کامل و عالی بود دمت گرم.حالا باز منم اگر به ریل رسیدم حتما خبرتون میکنم

2 لایک کرده

دقیقا یه عکس فرستادم برای شما هم کلا همش پینگ ها به همین شکله؟

2 لایک کرده

اره برا منم اینطوری بود امروز

1 لایک کرده

اره بعضا هم کلا قطع مخصوصا تایم اوپن

1 لایک کرده