این یکی از ایرادات رقابتی نبودن بازار پراپه توی این دوره دو ماهه
بعد گذشت 12 ساعت هنوز سرور قطعه
فک کنم وصل شه تو کانالش بگن
درووود…. آرزوی موفقیت دارم💰
پراپکو موسابقه پراپ پراپکو
اگه کامنتهای صفحه بررسی مای پراپ توی ایران بروکر رو خونده باشید خیلی ها شاکی بودن از عدم پرداخت سودش. حواستون باشه…
دقیقا برای همین که تفاوت رابین سود را با بقیه بتونید متوجه بشید، برید تو سامانه پگاه و لیست پاس شده ها و برداشتی هارو ببینید.
اونم با مشخصات درست
تفاوت بین پراپ ها تو همین شفاف سازی ها مشخص میشه.
به سایتشون سر بزنید حتما تا متوجه بشید.
رابین-سود
بیش از 24 ساعت که این قطعی ادامه داره
البته رابین سود خیلی هم علیه السلام نیست. اگه تریدر حرفه ای باشی با خوندن قوانینش و طرح هاش ازش فاصله میگیری
سلام دوست من، میتونم باهاتون تماس داشته باشم؟
با مای پراپ بالای 2 سال هست که کار کردم ،ولی از دی ماه باهاشون کار نکردم،چون از جای دیگه حساب برداشتم ولی اشتباع کردم
مای پراپ عالیه واقعا،پشتیبانی زود پاسخگو هست و عالیه،
پشتیبانی سعی نمیکنه الکی قانع کنه کاربر رو،به صورت منطقی پاسخ میدن
تماس تلفنی ام بگیری پاسخگوان
تو برداشت هم مشکلی نبوده و واریزیام زیر 72 ساعت بوده(با نت ملی برداشت یا کار نکردم)
میخام ازشون 50 کا بردارم
ای دی روبیکا، بله:
پیام بزارید ![]()
Mkaveha
سرور مای پراپ همین امروز وصل شد دوستان میتونن استفاده کنن
روی متاتریدر تحت ویندوز با نت ملی؟
مای پراپ قطعی وصلی زیاد داره…اوردرها به با تاخیر باز میشه…و خیلی رومخه…من نمیدونم یه هفته اپدیت داشت میکرد، آخرش این مشکل مونده هنوز!
چه پراپی به نظرت خوبه پس لابد سگب که از بیخ قطه؟ رابین کود که پول مردم و میخوره؟ یا پراپکو که هنوز نتوانسته سرور بیاره والا نمیدونم
بله با نت ملی روی ویندوز
سلام
والا من دو هفته شده میخواد حساب ریل رو بفرسته هنوز نداده
بنظرم بیخیال این پراپای تازه کار بشیم
سلام وقت بخیر دوستان منم تجربه ترید و داشتن حساب ازشون دارم مرحله اول هم پاس شده منتظرم اینکه تایید کنن و مرحله دو رو بدن ببینید بچه ها منم بخاطر همین دیلی در سرورشون چندین استاپ رو هم متحمل شدم و هر سری که بهشون پیام دادم یه پیام کپی در غالب اینکه مشکل از اینترنت کاربره رو بهم میدادن ولی اگه حساب بزرگ دارید میخوایید کارشو جلو ببرید سرور بین المللی شون بدون هیچ مشکلی روان داره کار میکنه با وی پی ان.موفق باشید
دقیقا
حتی نمیکنن پنل آنالیز درست کنن تا هر جور دلشون خواست رد کنن مارو ماهم دستم به جایی بند نیست