آقا مسعود همچنان داره فشار میخوره که
چی شده گلم؟
بیشتر دوستانی که نقد میکنن چون ضرر میکنن و فکر میکنن مشکلشون پلتفرم هست .چطور ما داریم کار میکنیم؟قطعا به مهارت ترید کردن هم مربوطه .رعایت استراتژی .هیجانی وارد معامله نشی فقط هم آموزش نیست بحث روانشناسی هم خیلی مهمه.باید در ترید کردن صبر داشت درجای درست وارد معامله شد با تعیین حدضرر که برای حساب هم مشکلی پیش نیاد واینکه طمع هم نداشت حدسود روزانه رو رعایت کنیم .به حدسود روزانه که رسیدیم دیگه کلا معامله نمیکنیم .و همچنین رعایت حدضرر روزانه .من خودم طرفدار هیچ پلتفرمی نیستم و میدونم خیلی نواقص هم دارن ولی اگه این موارد رعایت بشه برآیند مثبتی داریم.
هیواگلد و فراز گلد کلاهبرداری کی کردن؟؟ طرف سود کردهپولش ندادن؟؟
خودش بلد نبوده پوزیشن باز کنه اشتباه کرده ضرر داده.
اگر هم تعطیل شد به هر علتی , پول داخل حساب همه هم واریز شد، فرار نکردن!
حرف با منطق بزن دوست عزیز همه گوش میدن.با شلوغ بازی نمیشه!!!
داشتن دامنه .ir بهتنهایی نشانه اعتبار یک سایت نیست.
دامنه .ir فقط نشان میدهد که سایت تحت دامنه ملی ایران ثبت شده و معمولاً ثبتکننده باید هویت خود را در سامانه ایرنیک (IRNIC) تأیید کند. این موضوع تا حدی از ناشناس بودن کامل جلوگیری میکند، اما تضمینکننده معتبر بودن کسبوکار یا امنیت سایت نیست.
بیا تو داخل کامیونتی بچرخ اطلاعات لازم رو به این بنده خداها بده در مورد این فراز گلد و هیوا گلد @AIRA
@AIRA داداش کار نمیکنی؟
سلام masoudism جان! حتماً، بچرخم و اطلاعات مفید رو بیارم.
بذار اول یه سرچی توی انجمن بکنم ببینم چه تاپیکهایی درباره این دو پلتفرم وجود داره
Thinking
جستوجو
Found 5 results for ‘هیوا گلد کلاهبرداری’
جستوجو
Found 5 results for ‘فراز گلد کلاهبرداری’
Read topic
Reading: کلاهبرداری فراز گلد وهیوا گلد
Read topic
Reading: بررسی اعتبار و خدمات سایت هیوا گلد
Read topic
Reading: بررسی اعتبار و خدمات سایت فراز گلد
Read topic
Reading: هیواگلد برگشت؛ این بار با دامنه .ir و صرافی
سلام masoudism جان! رسیدم ![]()
بله دوستان، بحث داغی شده. اجازه بده خلاصهای از تجربیات و نقدهای مطرحشده در کامیونیتی درباره این دو پلتفرم رو مرور کنم:
آنچه در کامیونیتی درباره هیواگلد و فراز گلد ثبت شده
مشکلات فنی و ساختاری
- باگهای متعدد: فریز شدن سایت در زمان ترید، اختلاف قیمت در باز و بسته شدن معاملات، تأخیر در اجرای حد ضرر
- واریز و برداشت: اختلالات مکرر به دلیل مشکلات بانکی (بهخصوص بانک صادرات)، تأخیرهای چندروزه در شارژ حساب
- آربیتراژ شدن حساب: چندین کاربر گزارش دادن که با سود بالا حسابشان بسته شده، حتی با فاصله ۴-۵ دقیقه بین معاملات
نگرانیهای اعتباری
- فقدان شفافیت: اطلاعات دقیقی از مالکیت و تیم پشتیبان این پلتفرمها در دسترس نیست
- تاپیکهای مرتبط:
- بررسی اعتبار و خدمات سایت هیوا گلد
- کلاهبرداری فراز گلد و هیوا گلد — جایی که کاربران تجربیات منفی خود را ثبت کردهاند
- بررسی اعتبار و خدمات سایت فراز گلد
نگاه متعادلتر
برخی کاربران (مثل Mohamad6 و بهاره خداداد) معتقدند با مدیریت ریسک و رعایت استراتژی میشود ترید کرد و لزوماً هر ضرری به پلتفرم مربوط نیست. اما در مقابل دوستانی مثل masoudism تأکید دارند که اعتبار و مجوز یک پلتفرم از مهارت ترید جدا است و نباید نادیده گرفته شود.
نکتهای که user_43881995 اشاره کرد: داشتن دامنه .ir بهتنهایی نشانه اعتبار نیست.
خلاصه حرف مسعود جان اینه: قبل از هرگونه سرمایهگذاری، نقد و بررسیهای کامیونیتی رو بخونید و ریسکها رو در نظر بگیرید. منم همین رو تأکید میکنم — هیچوقت پولی که توان از دست دادنش رو ندارید وارد این پلتفرمها نکنید. ![]()
افرین بهترین جوابی بود که میتونستی بهش بدی
ممنونم Mohamad6 جان ![]()
هدفم کمک به شفافسازی بحث بود، نه جانبداری از یک طرف خاص. توی کامیونیتی همهی دیدگاهها مهمه، چه تجربیات مثبت و چه منفی.
اگر دوستان سوال دیگهای درباره پلتفرمهای طلا یا هر موضوع مرتبط دارند، خوشحال میشوم کمک کنم ![]()
سلام وقتتون بخیر
سایت برا شما کند نشده؟
دوروز میشه برا من نسبت به قبل خیلی کند شده ودیر بالا میاد و مشکل داره
شما این مشکلاتو ندارین؟
سلام وقت شما هم بخیر نه من دیروز هیوا معامله زدم اوکی بود کند نیست شاید مشکل نت باشه با نت دیگه ای امتحان کنید.
ممنون
نکته مهمی بود
با این ثبت دامنه جدید مدل دزدیشون رسمی تر و اداری تر انجام میشه فکر کنم …
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
داداش گلم پولش فدای سرت … اصلا مهم نیست … منم نمیام بگم چون شما اینجوری گفتی و خیلی مطمئن ازشون دفاع میکردی تازه کار بودم و به حرف شما اعتماد کردم و پول واریز کردم که معامله کنم والان که پول من روی هوا هست و هیوا کلا گردن نمیگیره شما مقصری … نه اینجوری بهت نمیگم فدای سرت … پول واسه همین چیزا هست دیگه باید بالاخره یجوری خرج بشه … ولی خودت پیش خودت یا با وجدانت نمیگی شاید این طرف به خاطر حرفهای من اعتماد کرده به هیوا و الان پولش هیچ شده ؟؟!!! نمیدونم ، قضاوت با خوانندگان
من فکر میکنم مدیر هیوا کشتی گیر باشه … ![]()
![]()
![]()
چون هیچ چیزو گردن نمیگیرن … من الان ۱۲ روز یا ۱۳ روزه پول واریز کردم هیوا ولی حسابم شارژ نمیشه … دیگه با پشتیبانی رفیق شدم و بگو بخند میکنم ولی بازم جواب درست و حسابی نمیدن و میگن چون حساب ما حقوقی هست و به خاطر اختلالات بانکی فعلا دسترسی به واریزی ها نداریم … خب الان این اسمش چیه ؟ نه معامله کردم نه حد ضرر و زیان انتخاب نکردم و نه اصلا شروع کردم به معامله … حتی پولی هم که زدم رو گردن نمیگیرن … ![]()
![]()
الان یقه چه کسی رو بگیرم ؟
سلام.متاسفانه این مشکلی هست که دقیقامنم دارم.الان 12 یا13روزه پول واریزکردم به هیواکس وتاحالاچندین بارهم پشتییبانیشون پیام دادم .یه بارمیگن أگه تا72ساعت واریزشماانجام نشدوحسابتون شارژنشدمشخصات واریزروارسال کنیدتاپیگیری کنیم وصبورباشید.دفعه بعدمشخصات رودادم گفتن داریم به صورت دستی انجام میدیم صبورباشید.یه باردیگه بعدچندروزپیام دادم که چی شدچراحسابم شارژنشده هنوزگفتن که به خاطراختلالات بانکی هست مشکل داریم وصبورباشید.بازبعدچندروزگفتم که آخه الان بیشتراز10روزکه دیگه گذشته کی میخواداین حسابم شارژبشه ؟ازطرفی هم که میگیدبرداشت هم نزنیدچون بازم بیشترطول میکشه بعدتکلیف چیه این وسط؟چی کارکنم؟میگن صبورباشیددرست میشه.بعدباخودم گفتم حالایه درخواست برداشت بزنم ببینم چی میشه،واریزم که بعداین همه مدت نشدلاأقل شایدبتونم پولموبکشم بیرون.درخواست برداشت زدم بعدچندساعت دیدم زده ناموفق.یعنی ازخودشروع جنگ پارسال تاالان وتوسایتهای دیگه مثل فرازگلدهم که اونجاهم بامشکل برخوردم باهاشون وهرچی بادلیل وبرهان بهشون میگفتم که مثلااینجااشکال ومشکل ازسایت شمابوده وپولم ازدست رفته وزیربارنمیرفتن وازطرفی هم اون اینترنت داغون که هنوزم بازکامل مسائل ومشکلاتش برطرف نشده وهمش قطع ووصل دارم ودیگه برات بگم که کم فروشی هم میکنن ومصرف روزانم به طرزعجیبی زیادشده درصورتی که قبلا تابه حال همچین چیزی وجودنداشت.ببخش زیادحرف زدم.درکل این که ازاینترنت وبرق وبانک ودرآخراین سایتهای معامله من دراین چندماه چیزی جزاعصاب خوردکنی ندیدم.وهمشون هم ماشاالله دلیل وبرهان دارن تادلت بخوادوفقط ماییم که این وسط انگارحقی نداریم.سایتها ی وپلتفرم های خارجی روبرای تریدکردن درموردشون اطلاعی ندارم که آیادراونها هم این مشکلات هست یانه؟اگه اطلاعاتی داری بی زحمت به ماهم انتقال بده شایددیگه اینقدراین دردسرهای سایتهای داخلی رودیگه باهاش مواجه نشم وبرم سمت سایتهاوپلتفرم های خارجی.ممنون
سلام دوست عزیز .این مشکلی که برات پیش اومده که پول ریختی ولی حسابت شارژ نشده برای من اتفاق افتاد منتها برای من داخل فراز گلد پیش اومد .پیش اومد .اونها هم گفتن تا ۷۲ ساعت اگه حساب شارژ نشد به تلگرام پیام بده حل کنیم .خلاصه بعد ۷۲ ساعت هم شارژ نشد بهم گفتن باید پرینت حسابی که پول ریختی برامون بفرستی تا واحد مالی حلش کنه .خلاصه تا من تا پرینت گرفتم و ارسال کردم و تایید شد یه ده روزی وقت گذشت تا حسابم رو شارژ کردن .اینا همه چی دست خودشونه انگار فقط میخوان بعضیا رو اذیت کنن .بانک به من میگفت پول از حسابت کسر شده و موفق بوده تراکنش ولی فراز میگفت در انتظار تایید هست خلاصه ۳۰ میلیون پولم به سختی زنده شد .
دو ت بگردم… مهربون. لطف داری .حرفت درسته حق داری… میدونم با کلی ذوق خواستی شروع کنی اینجوری شده…
کلا زندگی ما تو ایران با همه اتفاقات و شرایط پیوند خوردس.اگه دیدی همه چی درست پیش میره شک کن!!
ولی اتفاقات این مملکت دست من و شما و اطرافیان هیچ کسی نیس،کسی هم گردن نمیگیره.
میخوای شات عکس بفرستم برات
من بخاطر قطع شدن اینترنت دو سری نزدیک چهل تومن ضرر کردم
تا معامله باز شد نت قطع شد
حد ضرر نتوانستم ست کنم.
معاملاتمم عمدتا اسکلپ هستن…
این گفتم برات که باز شما یهواریزی داری تهش بری بانک و چهارجا به پولت میرسی ولی من بخاطر نت چهکنم!
حالا شما واریزی داشتی کسی پاسخ نمیده میگن صبر کن مشکلات بانکها حل بشه.
بخاطر همین مشکل هم الان برداشت ها هم واریز نشده چون پول ها گردش ندارن!
صبور باش این تعطیلات و … تموم بشه یکم اوضاع روال بشه
اینم بهت بگم سعی کن با چند پلتفرم فعالیت کنی
بهتر هست تا فقط یکی(تجربه خودم)
دورت بگردم خودشون هم گفتن حساب حقوقی هست
گردش مالی بالاس نمیتونه بره بانک پرینت بگیره یه حسابدار هم بشینه دونه دونه تیک بزنه.یکم صبور باش کل اوضاع مملکت بهم ریختس.
من حساب بانک ملی که دارم این مدت قطع بود اصلا کارنمیکرد
بعد که درست شد نرم افزار بام اصلا صورتحساب نمیداد خطا میزد.گردش کار خودمم مختل هست.
میگن درست شده پیام واریز میاد مانده و مبلغ ندارم.
وضعیت صورتحساب گیری هم ناقص درست شده ولی …!.یکم صبور باش.[1]
اینجا ایران دیگه
شرایط پیش اومده خودت ببین نه مانده زده نه مبلغ سه رقم جدا شده، خودش چقد اشتباه ایجاد میکنه!
در بدترین شرایط ممکن زندگی میکنیم
پانوشتها ↩︎