Mohamad6
(Mohamad)
ژوئیه 6، 2026، 8:49ب.ظ
205
سلام دوست عزیز
بروکرهای خارجی معتبر زیاد هست.من یه زمانی آلپاری کار میکردم مشکلی نبود الان توی تاپیک ها بخونی دوستان به مشکل خوردن بخاطر تحریم محدودیت های جنگ سرمایه هاشون به مشکل خورده.
الانم خیلی بروکرها هستن به ایرانی ها امتیازات میدن حتی واریز برداشت ریالی هم میتونی انجامبدی
ولی قبلش خوب تحقیق کن.
معتبر باشه و محدودیت سرویس دهی به ایران نداشته باشه
user_44079
(سامان فرجی افشار)
ژوئیه 9، 2026، 7:59ق.ظ
208
#هیوا_ایکس / HIVAEX.IR
درود بر شما!
بعد از اتفاقات اخیر و تعطیلی بعضی از پلتفرمها* تعداد از دسترس خارج شدند و تعدادی با ورژن جدید شروع به فعالیت مجدد نمودند.
هیوا ایکس (هیواگلد سابق) یکی از این پلتفرمها است.
لطفا تجربیات واقعی خود را از خدمات و معاملات این پلتفرم را با ما به اشتراک بگزارید و دلایل استفاده از این پلتفرم و یا ترک ان را شرح دهید
کصشعر به تمام معنا فقط کالت میکنه سایت سراسر باگ معامله وا نمیشه بسته نمیشه و همه چی رو میندازه گردن نت یه چیز آبکی
سلام دوستان این روزا کسی به هیوا پول واربز کرده من کارت به کارت کردم الان ۸ روزه خبری نیست به پشتیبانی میگم میگه باید بانک صادرات درست بشه اختلال داره
سلام بله من ۱۰روز پیش واریز کردم به علت اختلال بانک صادرات هنوز حسابم شارژ نشده.بار قبلی هم این مشکل پیش اومد ولی بعد ۲هفته اوکی شد .الان بانک شهر رو گذاشتن برای کارت به کارت من واریز کردم و کار کردم تا حساب قبلی شارژ بشه.
user_43882848
(کارشناس صرافی هیوا اکسـ)
ژوئیه 10، 2026، 3:35ب.ظ
212
سلام دوست عزیز روز بخیر
پوزش بابت ناراحتی ای که براتون ایجاد شده
بله بانک صادرات با اختلالات مواجه هست. در بازه اختلالات میتونید از بانک شهر استفاده کنید که جدیدا اضافه شده
دوستانی که از هیوا برداشت زدین. چه مدت طول میکشه تا واریز بشه حسابتون؟
خیلی زود .گاهی همون روز واریز میشه گاهی اوقات نهایت فردای درخواست برداشت.