سلام عزیزان متاسفانه من متحمل ضرری مستند در هیوا اکس شدم اومدم اطلاع رسانی کنم که شما دیگه متحمل ضرر نشید نمیدونم راجب سایت چی بگم ولی فیلم هایی که میزارم گویا همه چی هست .
سایتی سراسر باگ پشتیبانی بسیار ضعیف و توجیه پشتیبانی بعد از کلی تلاش برای وصل شدن این بود که باید قبل از ورود به معامله حتما حد سود و حد ضرر میزاشتی که به نظر اصلا منطقی نیست.
اگر باید حتما قبل از ورود به معامله حد سود و ضرر گذاشت تو چرا گذاشتی معامله باز بشه اصلا ؟
اگر بدون حد سود و ضرر میشه معامله باز کرد و در حین معامله حد سود و ضرر گذاشت پس این توجیه منطقی نیست که حتما باید حد سود و ضرر گذاشت.
توجیه بعدی سرعت نت من بود که میگه شاید نت شما مشکل داشته که توی ویدیو بازم این مسئله مشخصه که اینطور نیست.
شاید فکر کنید من چون ضرر کردم دارم اینجوری میگم و میخوام تقصیر و بندازم گردن هیوا اکس اگر اینطوری فکر میکنید وارد سایت بشید و تستی معامله باز کنید .
بعد از گذشت چند ساعت و ارسال فیلم ها در پشتیبانی بله پاسخی دریافت نشد .
بعد از یک ساعت پشتیبانی انلاین هم جوابی نداد.
(ایران بروکر به کاربرای جدید اجازه بارگزاری ویدیو نمیده)
درود بهت دقیقا همینه. نمیدونم این جماعت چرا انقد راحت پولشون رو در اختیار همچین سایتای میزارن. فک نکنم بدونن بازار مالی اصلا چی هس!!! فقط چند جا شنیدن درآمد دلاری داره این بازار…
درود مسعود جان اول از همه ازت ممنونم که وقت با ارزش خودتو برای جواب دادن به این بحث گذاشتی
ولی اجازه بده حرف شما رو نپذیرم اگر بخوایم با دیدگاه شما جلو بریم تقریبا نباید به هیچ سایتی اعتماد کنیم و پولی واریز کنیم و البته این دیدگاه هم منطقیه که به سایت ها نباید اعتماد کرد چون وضعیت کشور گویا مشکلاتی که ممکنه با سایت ها پیش بیاد و دستمونم به جایی بند نباشه هست.(مثل کوروش کمپانی و …)
مورد بعد : درسته من مثل بقیه دوستان سابقه چندیدن و چند ساله ندارم ولی انقدر توانایی دارم که سایت فیک از واقعی رو تشخیص بدم یه سری مواقع همه چی در ظاهر درسته ولی در باطن مشکل داره مثل سایت ذکر شده .
و اینکه این مشکل در باطن و تا زمانی که نری توش متوجه نمیشی .
ما متاسفانه در کشورمون خیلی موارد هست که در ظاهر درسته ولی در باطن غلط و خیلی از بروکر ها که امروز دارن توی کشورمون فعالیت میکنن ممکنه فردا نباشن و دارایی افراد و مسدود کنن.
من کاملا موافقم که خطا کردم و از ظاهر سایت هم مشخص بود پر باگه و کلی ایراد داره و نباید اعتماد کرد ولی متاسفانه گول ایرانی بودنشو خوردم و البته خوشبینی الکی خودم و توجیه های الکی تر خودم.
حالا خوبه من 2300 ازم سرقت شد هدف من اینه که این موضوع این بحث اجازه نده افراد دیگه ازشون سرقت بشه و از لحاظ روانی اذیتت بشن (حس بد ضرر کردن هر چند کاملا بی تقصیر بودم)
دیروز وقتی که با شماره پشتیبانی تماس گرفتم و مشکل و گفتم . گفت در پشتیبانی بله فیلم ها رو ارسال کن متاسفانه بعد از گذشت 24 ساعت هنوز واکنشی در رابطه با فیلم هایی که ارسال شده دریافت نکردم
بزرگواری شما. بله نباید به هیچ سایتی در بازار مالی اعتماد کرد این پایه ای ترین اصل مدیریت ریسک هس!
در همان روزهای ابتدای نقدوبررسی هیوا گلد در سایت ایران بروکر منتشر شد و از همان ابتدای راه بارها توسط ایران بروکر و در مقالش ذکر شد که این سایت هیچ شفافیتی نداره با این حال بعد از بسته شدن سه دامنه مختلف بازهم شما بهش اعتماد کردید! سایتی که هیچیش مشخص نیست و فهمید نمیشه فعالیت کرد اومد راحت صرافی زد الانم مثل روز روشنه این صرافی رو فقط برای دست توو جیب مردم گذاشتن بالا آوردن وقتی این همه مقاله راجبش هشدار میدن که هیوا گلد یا همین هیوا اکس امن نیست چرا بهش اعتماد میکنید؟
هیچ بعید نیست از طریقی که حالا ما نمیدونیم از هویتمون سوءاستفاده بشه.
ولی سوءاستفاده از هویتمونم به همین سادگی نیست البته شایدم باشه .
مثلا توی مسائل قانونی عکس کارت ملی و داشتن یه سری اطلاعات شخصی کارایی نداره زیاد.
مثلا من الان عکس کارت ملی شما رو داشته باشم یا اصلا کارت ملیت دستم باشه کار خاصی نمیشه کرد مگه اینکه یه سری اشنا ها داشته باشم در جاهای خاص که با کمک اونا بتونم کار هایی به نام شما انجام بدم .