سلام دوستان یه موردی هیوا گلد به دلیل اختلالات بانکی که کارت به کارتش هم صادرات هست که حمله سایبری شده بهشون واریز ریالی انجام بدید حساب شارژ نمیشه من دیروز ظهر کارت به کارت کردم هنوز حسابم شارژ نشده .خودم اطلاعیه رو ندیده بودم گفتم اطلاع بدم به دوستان که مدنظر داشته باشن.
ببخشید ساعت کاریش از چند به بعد الان که من سر زدم بازار انسش بسته بود،غیر شنبه یکشنبه که تعطیل هست بقیه روزها نهایت ده به بعد باید باز بشه چرا بسته است الان
بخاطر اختلال بانکی و مشکل زیرساختی سامانه های بانکها واریز و برداشت ها مشکل پیدا کرده .این هفته فعلافعالیت نکرده.اطلاعیه هم زده تا مشکلات حل بشه…ولی مث هیوا روزهای دوشنبه تا جمعه معمولا ۱۰.۳۰ صبح تا ۷ عصر
انس ریالی هم از صبح تا ۱۲ شب باز بود
آها حواسم نبود ،چون هیوا فعال فکر کردم دریاگلد هم فعالیت داره ،ممنونم
دریاگلد فعال بود هفته پیش،این هفته فعال نیس.نمیشه نهواریز کرد نه برداشت کرد…
کسی واریزی ریالی انجام داده ؟ پول به حساب میشینه یا نه؟(امروز منظورمه)
بخاطر مشکل بانک ملی،کارت بانک ملت اضافه شده.
میتونی واریز کنی ولی فکر کنم شنبه یکشنبه تعطیل باشن دوشنبه تایید بشه!
میتونی هم تیکت بزنی بپرسی
من ۶روز پیش تو هیواگلد کارت به کارت کردم متاسفانه حسابم شارژ نشده پشتیبانی هم سوال کردم چون بانکشون صادرات هست مشکل داره .بانک صادرات هم تلفنی سوال کردم گفتن به حسابشون رفته.بانکی هم که واریز کردم سامان بود که البته از هربانکی بزنید چون خود هیوا بانکش صادرات هست مشکل داره و بعد گذشت ۶روز هیچی به هیچی فعلا .
ببخشید هیوا یا همون دریاگلد ؟دریا گلد بعد گذشت ۱۲روز هنوز احراز هویت درحال بررسی هست.برای شما چقدر طول کشید؟
سلام.خواهش میکنم
احراز هویت دریاگلد نهایت چند ساعت طول میکشه تایید بشه.دیروز دو نفر خودم لینک دادم عضو شدن چند ساعت تایید شد.احتمالا مشکلی ایجاد شده برای شما از تاریخ یا شماره کارت بانکی…
لطفا تیکت بزنید پشتیبانی بپرسید رفع کنید
سلام ببخشید شما کارت به کارت انجام دادید اوکی بود؟
سلام
خوبین
نه من واریز نکردم
پشتیبانی سوال کردم گفت که واریز ریالی نداشته باشم فقط رمز ارز
چون اختلال داره بانک ها
شما واریز کردی؟ اوکی بود یا نه؟
بله درست نشده .من که یک هفته پیش کارت به کارت کردم هنوز حسابم شارژ نشده.استاد تو گروه گفتن درست شده گویا ولی از پشتیبانی سوال کردم گفتن خیر .اصلا واریز نکنید که فعلا بدجور داغونه سیستم.چهارشنبه از بانک صادرات سوال کردم تلفنی گفتن واریز شده براشون ولی سیستم اختلال داره نشون نمیده .باز مثل اوندفعه شد
یا نت نداریم یا سایت خرابه ( مثلا فراز) یا واریز و برداشت مشکل داره یا سایت باگ داره یا…
وضعیته واقعا
![]()
منم میخواستم همین رو بگم شما فرمودید .یک روز نمیشه مشکلی نباشه ومثل انسان عادی کار کنیم یا نت نیست یا بانک هک میشه یا خود سایت دستکاری میکنه یه مشکل دیگه هم هست یادمون رفت نمیذارن نرخ دلار هم رو مظنه باشه که بتونیم درست کار کنیم ![]()
مگه مجبورید توی این پلتفرم های بی نام و نشون معامله میکنید؟ چجوری اصلا بهشون اعتماد میکنید؟
مجبور که نیستم من خودم به شخصه درکنار شغل اصلیم انجام میدم و بیشتر هیجان بازارش رو دوست دارم .
البته واقعا باید نحوه درست معامله رو بلد باشی وحتما حدضرر رو مشخص کنی و برآیند کلی مثبت باشه یعنی برآیند سود سود و گاهی هم قطعا ضرر داره و اجتناب ناپذیره.و طمع هم نکنیم اوکیه بازار .من که راضی هستم درکل.
دقیقا همینطوره… بعضی ها کلا دنبال بدبینی و مشکل از پلتفرم داخل دارن انگار بروکرهای خارجی همه گل و بلبل و عالی هستن!
مهارت ترید شما چه ربطی به اعتبار و مجوز یه پلتفرم داره؟ نقدوبررسیشو داخل ایران بروکر بخون و یه سر به تاپیک کلاهبرداری هیوا گلد و فراز گلد حتما بزن