داخل سایت جدید هیواگلد پول واریز می‌کنید؟

با سلام و احترام

دوستان شما داخل سایت جدید هیوا گلد ( با دامنه org)پول واریز می‌کنید؟

به نظرتون مطمئن هست؟ من از پشتیبانی پرسیدم آیا سایت قبلی فیلتر شده ، گفت برای ما حرف در آوردند. از طرفی تا الان پاسخی به مطلب ایران بروکر ندادند!!

اصلا و ابدا سمتش نرو!!! اینا دقیقا اومدن برای خالی کردن جیب. مثل اکسکوینو میشن بعد دستت به هیچ‌جا هم‌ نمیرسه

4 لایک کرده

من بعد از اینکه فراز بسته شد مجبوری داخل هیوا گلد ثبت نام کردم و پول واریز کردم در مجموع تو این 2 هفته چندین بار واریز داشتم و برداشت، سریعتر از فرازگلد مبلغ میاد به حسابت حدود 2 ساعت

1 لایک کرده

در چند روز اخیر برداشت داشتید از هیواگلد؟

1 لایک کرده

درگاه واریز بسته شده برای الفا گلد هم مسدود شده به نظر که باید همین امروز فردا خروج بزنی

1 لایک کرده

من تو هیوا واریز و برداشت نداشتم ولی تو آلفا چرا ، البته یه سری نکاتی داره که باید حواستون باشه ، تو ویدیو زیر کامل همه چیزو مستند نشون دادم.آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

بله دیروز برداشت داشتم، درگاهش دوباره بسته شده برای واریز

1 لایک کرده

سلام، ریسک سو استفاده از اطلاعات بانکی یا هویتی وجود داره در این سایت‌ها؟

1 لایک کرده

بله من انجام دادم

مشکلی هم نبوده

سلام روزتون بخیر من مدتی هست کار میکنم

اینجور که این دوستم میگه و شما جوابشو تیک زدین نیست

ممکنه برخی مواقع مشکلی پیش بیاد ولی من تو این مدت ندیدم که پول کسی خورده بشه یا ندن بهتش یا بهن جیبشو خالی کنن

همیشه مشکلاتی پیش میاد

الان هم درگاه واریزیه تتری شون فعاله من تماش گردفتم

برداشتم که کلا اوکیه

من پیشنهاد اینه که با سرمایه کم وارد بشین

و پشتیبانی هم ارزیابی کنید

تیکت بزنید و تماس بگیرید

اون طوری بهتر میتونین نظرخودتونو داشته باشین

1 لایک کرده

سلام وقت بخیر. من می‌خواستم از سایت فرازگلد شکايت کنم چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

فراز گلد بیش از 2 هفته میشه که فعالیت نمیکنه و سایت از دسترس خارج شده و فقط میشه موجودی حساب را خالی کرد، چه مشکلی برای شما پیش امده؟

به خاطر یک سری از دستکاری های فاحش ۱۰۰ میلیون متضرر شدم

1 لایک کرده

واقعیت این هستش که این بروکر ها که بهترینشون فراز گلد بوده تا الان مبالغ بالا رو نباید داخلشون وارد کرد و نهاست یه سود کم در حد روزی بین 3 الی 7 نهایت 10 م میشه ازشون گرفت نه بیشتر و نهایت ریسکشم ریسکشم به نظر من نهایت 10 م هستش ، کندل سازی میکنند و دستکاری نقطه ورود و خروج و فریز شدن های فراوان، البته نت هم بی تاثیر نیست، قبل از اینکه نت ملی بشه فراز خیلی خوب و روان بود و چون قیمت دلار هم کنار قیمت طلا بود تو بازار نوسانات خیلی خوبی داشت، الان خیلی بد شدن، البته که فراز گلد دیگه نیست حالا برگرده یا نه رو نمیئونم، ولی درکل منطقی نیست که 100م ضرر بکنید در این بروکر ها مگر اینکه به شکل قمار ببینیدش

1 لایک کرده

شما سابقه کار کردن با فرازگلد رو دارین؟ نظرتون چیه؟ بنظرشما دستکاری داخلش نیست؟

2 لایک کرده

سلام راجب این پست میخوام بدونم چرا جدیدا نرخ دلار رو تاثیر نمیدادن روی معاملات مظنه؟

قیمت رسمی دلار پس از جنگ اعلام ذسمی نمیشود در اتاق بازرگانی

1 لایک کرده

خوب اینطوری معامله کردن مظنه عقلانی هست؟

نه، کاملا یه عدد مندرودی از خودشون گذاشتن ما هم خوشحال میریم ضرر میکنیم و تمام

1 لایک کرده