چیزی که منو از اسمارت و ict دلسرد میکنه

:joy::joy::joy: چی بگم داداش

با سلام منم یه مدت چند ماهه ictکار کردم چیزی دستمو نگرفت ولی اینکه خیلی ها خوششون میاد اینه که بازار فهمشو ساده میکنه مثل سبک کلاسیک ولی کاربردی نیست متاسفانه و اگه دقت کنی میبینی بیشتر اساتید کلاه بردار آموزشش می دن و اکثرا آدم های سود ده مفاهیم ترکیب کردن و ودر اصطلاح خودشون سبک خودشونو پایه گذاشتن نظر من اینه که برای شروع ictبهتر از کلاسیک‌ ولی باید با سبک های دیگه ترکیب بشه

دقیقا عزیز این سبک ها برای خود استاد همایی که ابداع کردند خوبه مثه البروکس مایکل پور صمدی و و و و. چارت یعنی زندگی خودت هیچکس نمی‌فهمه چی کار میکنی

حالا من خودم طرف دار پور صمدی ام ولی تعصبی ندارم در نهایت خودتی چارت باید استراتژی و سبک خودتو پیدا کنی هدفت خوبه ادامه بده و در مورد استراتژیت توضیحاتی بده منظورم این نیست که شرحش بدی نتایجش اشتراک بزار توضیحات پایه بده بزار ببینن و ایمان بیارن

عزیز دلی

اندیکاتور محوره اندیکاتور محوره

و حرکتی که میزنه میفهمم کجا قرارع بانک ها وارد بشن یا کجا میتونن همه ی خرده سرمایه ها و بانک ها و سرمایه داران کلان وارد بشن

اسمارت مانی معمولا بر مبنای نقدینگی کار میکنه و منطقی تره وقتی فقط یه تایم فریم رو ببینی خیلی وقتا تصویر کامل بازار رو نمیگیری ممکنه چاک یا مومنتوم درست هم دیده باشی ولی بقول خودتون بالا دستش یه ناحیه مهم یا لگ بزرگتر بوده باشه که نقدینگی رو جمع کنه و بعد برگرده برای همین اول باید تو تایم فریم های بالاتر ببینی ساختار کلی بازار چیه و قیمت دنبال کدوم نقدینگی هاست

معمولا بهتره اول نقدینگی های تایم بالاتر رو پیدا کنی و ببینی بازار دنبال کدوم هاست بعد بیای تایم پایین تر برای تاییدیه و ورود هایی که کشیدی اینطوری کمتر گیر حرکت های فیک میفتی چون بازار خیلی وقتا قبل از حرکت اصلی میاد نقدینگی ها رو جمع میکنه بعد تازه حرکت واقعی رو شروع میکنه اگر فقط همون نقطه ورود رو ببینی بدون اینکه نقدینگی های بالا دست رو در نظر بگیری طبیعیه که استاپت خورده باشه.

آره دقیقا من یه سبک میخاستم عباس جان بفهمم کدوم نقدینگی فیکه کدوم واقعی اما همش یه جاش ایراد داشت. به جاش از ساختار استفاده کردم و بردمش روی اندیکاتور الان خداروشکر این هفته سه یا چهار تا معامله ضرر زدم به خودم بقیه سود

عجب.
حالا استراتژیت رو بک تست گرفتی ببینی اوضاعش چطوره؟
اون سه چهار تا ضرری که خوردی مهمه ببینی دقیقا طبق قوانین خود استراتژی بوده یا از روی عجله و حس و حال وارد شدی اگه ضررها طبق پلن بوده مشکلی نیست بخشی از بازیه ولی اگه خارج از پلن بوده باید همونجا اصلاحش کنی به نظرم ژورنال کن هر ورود خروج دلیل ورود تایم فریم شرایط بازار و نتیجه رو بنویس بعد از یه مدت خیلی واضح میفهمی ایراد از استراتژیه یا از اجرا کردن خودت

یه تاپیک گذاشتم دارم گزارش های روزانه رو میزارم اونجا میشه دید

ضرر هام یا زود وارد شدم یا نت قطع شد

ستاپ تشگیل نشده بوده برا خودم گفتم اره اینجوری میشه منم سود میکنم ولی برعکس شد
استاپ ها حداکثر تا 60 پیپ میزارم

3 تا قانون ساده داره 2 تا قانون 80 درصد احتمال برد چسبوندم به پنجره نگاه میکنم میبینم عه همینه همونجا یه لیمیت میکارم میره تو سود

پس اینجور که میفرمایید مشکل خود استراتژی نیست، مشکل اجراست. وقتی ستاپ کامل نشده و زود وارد میشی، اون دیگه معامله طبق سیستم حساب نمیشه.

آره دیدم تاپیکتو. به نظرم همون گزارش روزانه رو نگه دار، ولی کنار هر معامله بنویس طبق ۳ قانون بود یا نه. بعد از ۵۰ تا معامله فقط همونا که صد درصد طبق قانون بودن رو جدا بررسی کن، اون موقع میفهمی واقعاً سیستمت جواب میده یا نه. یعنی متوجه میشی اون ۸۰ درصد واقعا عدد استراتژیه یا فقط حس خوب چند تا معامله موفقه.

پیشنهاد خوبیه ولی من 6 ماه رو بکتست گرفتم شده سه قانون که سه تاش 90 درصد میگیره

دو تا قانون جدا که اونا احتمالشون کمتره تا اینا

توی این چندین تا معامله در دو حساب صد دلاری

کلا دو تا استاپ خوردم حالا تا نود روز ببینیم چی میشه…

این هفته

100 دلار شد 215 دلار
100 دلار دیگه شد 368 دلار

در کل دو تا استاپ خوردم

محمد جان زمانی که نقدینگی هارم بهش اضافه کنی احتمال بردت رو بیشتر میکنی عزیز

توضیحاتت خیلی کامل بود امیرعباس عزیز