منتورشیپ 2016 واقعا دوره خفنی بود
اگر کسی دوره ای برای یادگیری این ict مدنظر داره ممنون میشم بهم بگه
البته کتاب و انگلیسی بودنش هم مشکلی نیست.
سبکش جالبه و دوست دارم یاد بگیرم
مرسی
دوره های خود مایکل رو ببینید
سلام من دو سال خورده ای روی دوره 2022 مایکل مانوور دادم ولی هیچ وقت مستمر سود ده نبودم اما خب پراپ تونستم پاس کنم برداشت همم زدم ولی خب الان تو این وضعت نا به سامان اینترنت میخوام دوره شروع کنم بین دوره هایی که از خود ict بیرون امدن مثل فوتون فانتوم و ایسیتی و …. یا دوره هایی ک بیشتر روی مباحث اسمارت مانی و ای سی تی مانوور میدن و هر پیشنهاد دیگ ای ک شما دوستان بتونینن بکنین رو با گوش باز پذیرام و ممنون میشم کمک کنید
بنظرم همون مایکل رو ببین .دوره دیگه مگه قراره چی اضافه کنه بهت
بقیه دوره ها رو هم ببینید.از پیش نیازها تا ۲۰۱۶ و الی آخر
دید خوبی پیدا میکنی
نسخه ویندوز ترندو رو از کجا اوردی
نسخه اندروید رو دارم
میشه لینک بزارین از گروه بله
پشتیبان برای من فرستاد نسخه ویندوز رو .لینک فرستاد راحت دانلود کردم با گوشی بعد زدم رو ویندوز
منم همین کارو کردم ولی کانکت نمیشه
LRLR
HRLR
Kill zone
TIME and PRICE
CBDR
FLOAT
SD
OTE
MSS
BMS
into the Gray pool
PO3
…
تا صبح میشه در مورد آرایه های ICT اسم برد
آقا یه سوال من تازه ابن سبک رو شروع کردم یکی از خبره های ترید بهم گفتن نه قسمت اول منتورشیب ۲۰۲۲ رو ببینم و از ستاپی ک میده بکتست بگیرم بعد برم جلو ولی تو یه گروهی گفتن ک نه باید کل مایکل رو از دورهwent تا آخر ببینی تا بتونی سودده باشی
نظر شما چیه؟
قبلا پورصمدی و اسمارت مانی خان و دریم اف ایکس رو دیدم
پس بهتره همشو ببینم هعبب فک کردم کم مونده برسم نگو هنوز کارم زیاده
هدف باید درک بهتر و بهبود کیفیت ترید باشه این که چقدر طول میکشه یا نه اصلا مهم نیست.
اینجوری پیش بری به فکر اینکه مسیر رو کوتاه تر کنی یا بقول معروف دنبال میانبر زدن نخواهی بود.
بله درست میگین دنبال میانبر نیستم ولی خو فک نمیکردم لازم باشع همه دوره هارو ببینم
ترید یک مسیره که انتها نداره.هرچی بیشتر بفهمی بهتر ترید میکنی اما بشرط اینکه واقعا درک کنی اون مواردی رو که یاد میگیری و بتونی استفاده کنی
دقیقا کسی ک خیلی کمکم کرد بیشتر از ده ساله تو این کاره و از هر سبکی بگی کاملا حالیشه ولی بازم میبینی میگه دارم یه چیز جدید کشف میکنم و مارکت دریاس و تمومی نداره…