چنین آدمایی کمن واقعا
رفیق از مسیر لذت ببر.اگر منابع آموزشی کم بودن باید بیشتر شاکی میشدیم
لذت میبرم ولی نیاز دارم به سود هم برسم چون واقعاً حس میکنم عقبم از جامله چند سال پشت کنکور موندن اخرشم پرستاری قبول شدم یه شکست واقعی برام حساب میشه استرس اینکه شاید اصلا نشه و نتیجه نگیرم اذیتم میکنه
این مسیر صبر میخواد.و این مارکت هم به آدمای صبور پاداش میده
طبیعیه که فکر کنی اگه نشد اگه نتونستم اگه…
اینا حفره های مغزه برای فرار از اینکه ممکنه پاداش دریافت نکنه.پس نباید اسیر تله ها شد و ادامه داد.با چنین روحیه ای میشه اما کی؟بستگی به شخص داره و قطعا کوتاه نخواهد بود.باید تجربه کرد و آموخت و خطاها را رفع کرد.
شما بخوای تو هرکاری متخصص بشی قطعا زمان بره.ترید هم مستثنی نیست و اون تجربه و زمان لازم باید طی بشه
اتفاقا اگر کاری انجام ندی عقب میمونی چون هیچ کاری نکردن قطعا مساویست با عقب ماندن
در کل همه عقبیم تو این کشور ولی باید تلاش کرد.راهی جز این نیست.مگر اینکه نخوای تریدر بشی که بحثش جداست
اینم بگم البته یک شغل دیگه هم باید در کنارش داشته باشی تا اموراتت بگذره تا موقعیکه به سود مستمر برسی
تشکر بابت توضیحات کامل روانم آروم تر شد مرسی❤️
بهترین دوره مایکل از نظر من
Mentorship 2023
Mentorship 2016
Mentorship 2024
Mentorship 2025
Charter
MarketMaker Series
سلام به همگی،
من در حال حاضر با مفاهیم پایهای تحلیل تکنیکال و پرایساکشن که در لیست زیر آوردهام آشنا هستم و تا حدی روی آنها تسلط دارم:
* ساختار بازار:** BOS و CHoCH
* کندلشناسی و الگوها: پینبار، انگالفینگ (بردبار)، حرکات شارپ (اسپایک)
* مناطق عرضه و تقاضا: حمایت و مقاومت، اوردربلاک، FvG و iFVG
* ابزارهای کمکی: فیبوناچی، RSI، انواع کانالها (داینامیک، استاتیک، تایچنل) و سشنهای معاملاتی
* مفاهیم حرکتی: پولبکها (داخلی/خارجی/همسطح)، پیوتهای ماژور و مینور، برکاوت و فیکبرکاوت
* مدیریت پوزیشن: تعیین حد سود و ضرر (TP/SL)
-–
####
سوال من از اساتید و دوستان عزیز:
با توجه به این دانش اولیه، برای اینکه معاملاتم را به سطح حرفهایتری برسانم، به نظر شما تمرکز روی چه مباحثی (یا چه سبکهای معاملاتی) اولویت دارد؟
بهطور کلی، بین سبکهای زیر کدام یک برای “ادامه مسیر” و ترکیب با دانشی که دارم پیشنهاد میشود؟
1. پرایساکشن کلاسیک/ساختار محور: تمرکز عمیقتر بر روی رفتار قیمت و ساختارها.
2. عرضه و تقاضا (Supply & Demand): تمرکز بر نواحی نقدینگی و ورودهای دقیقتر.
3. سبکهای ترکیبی: استفاده از اندیکاتورها برای تأییدیه در کنار پرایساکشن.
پیشاپیش از راهنمایی و اشتراکگذاری تجربیات ارزشمندتان سپاسگزارم. اگر منبع یا نکته خاصی برای تسلط بر این مفاهیم (بهویژه تشخیص شکستهای کاذب یا فیلتر کردن سیگنالها) دارید، خوشحال میشوم بشنوم.
اخه نام اور ![]()
موون ماله کیه؟
لینکشو برای من ارسال کن لطفا
خوشحالم میشم شرکت کنم
داداش لطف میکنی اگ سبک بچه هایی ک میگی هستن ای سی تی هستن لینکو بدی منم جوین بشم
![]()
سلام دوستان وقت همگی بخیر
اگر از دوستان ویدئوهای آموزشی تخصصی درمورد power of 3 دارن، ممنون میشم لینک یا آدرسشو بهم بدین. خیلی مچکر
دوست عزیز با احترام به نظر جنابعالی فکر نکنم با دوره نام آور کسی بتونه ترید کنه من دوره اش را دیدم هیچی نمیگه اگه واقعا کسی بخواد ict کار کنه باید وقت زیاد بزار از مایکل یاد بگیر و یا اینکه از کسی که واقعا بلد هست آموزش ببینه به نظر من باید یه استاد داشته باشی و هزینه کنی برا یادگیری و وقت بزاری اگر کسی که یاد میده واقعا مسلط باشه هر چقدر هم هزینه کنی ارزش داره چون بعدا که به سود دهی میرسی در میاد و از همه مهمتر نفر همیشه هست وکمکت میکنه
کاملا با نظرتون موافقم
اخه ادم مایکلو میزاره میره از نام اور ای سی تی یاد میگیره
دوره رایگان و فارسی ict توسط میلاد ذاکر نفر اول مسابقات فانددنکست در 2023
قطعا فقط عرضه و تقاضا کار کن بقیش گیجت میکنه
کلیپ های لایو ترید مایکل رو دیدم،خیلی لذتبخش بود.
سوال ذهنیم اینه مایکل آیا رکورد خاصی تو بازار ثبت کرده که قابل استناد باشه؟
مثل لری ویلیامز و …
مایکل به عمد دوره هاش رو خیلی کش داده و نامرتب هم گفته خودش هم اعتراف کرده که معلم خوبی نیست با این همه آی سی تی رو باید اول از مایکل یاد بگیریم بعدش اگر به یوتیوب دسترسی داشته اید آموزشهای مرتبط با ای سی تی رو از افراد دیگه که از مایکل یاد گرفتن تعقیب کنید. وقتی به مربی ایرانی پول بدید که خودتون مایکل رو لااقل کامل دیده باشید و برای رفع اشکال به مربی ایرانی پول بدید چون وقیت مایکل رو دیه باشید دیگه هر مربی ایراین نمی تونه دوره خودش رو به شما تحمیل کنه و شما به یه نگاه به حرفای مربی ایرانی می فهمید که ایا این شخص واقعا جوابی برای مشکلات شما در سبک آی سی تی داره یا نه. منظورم از یوتیوب هم آموزشای انگلیسی یوتیوب هست با زیرنویس ترجمه فارسی به راحتی می تونید استفاده کنید البته وقتی که دسترسی به نت بین الملل باشه.
سلام دوستان من دوره ونت رو میخوام ببینم کسی داره ؟ زیرنویس باشه ؟
سلام بنده در مورد FVG های ICT سوال داشتم..کسانی که دوره ها رو دیدن لطفا راهنمایی کنن.ممنون
سوالم در مورد نحوه کشدین FVG روی چارت هست زمانی که در اطرافش Volume Imbalance وجود داره.
درون یک ویدیو گفته که ناحیه FVG در حالت خاصی از شدو کندل بالا و پایین باید تا بادی(یعنی همراه با Volume Imbalance )در نظر گرفته بشه.
اون حالت خاص جوری که من توی ویدیو متوجه شدم اینکه؛ زون FVG رو تا بادی و همراه با والیوم ایمبلنس در نظر بگیری, اگر شدو به ناحیه ۵۰ درصد نرسید, زون با Volume imbalance در نظر گرفته میشه ولی اگر رسید بدون آن(ویدیو دوم دوره منتورشیپ ۲۰۲۴ از ۱:۰۵ تا۱:۱5 —ICT ۲۰۲۴ Mentorship Lecture ۲ ۶ August)
این چالش های متفاوتی ایجاد میکنه که مهمترینش اینکه در دو طرف FVG؛ Volume imbalance داشته باشیم.اونموقع باید چگونه رفتار کرد؟؟!
اگر کسی در مورد نحوه نمایش زون FVG زمانی که اطرافش Volume Imbalance داریم (چه بالا چه پایین و چه دو طرف) اطلاعات کامل داره لطفا راهنمایی کنه.ممنون
چالش اصلی بعد از دیدن این قسمت برام ایجاد شد((ویدیو دوم دوره منتورشیپ ۲۰۲۴ از ۱:۰۵ تا ۱:۱5 )—(ICT ۲۰۲۴ Mentorship Lecture ۲ ۶ August)