دوره های مایکل رو کدوماشو ببینم

سلام دوستان

تازه پرایس اکشن رو تموم کردم و میخوام برم ict رو یاد بگیرم

دوره های مایکل رو از کجا پیدا کنم و کدوماشو ببینم؟

(پست توسط نویسنده حذف شد)

1 لایک کرده

میتونی دقیق تر بگی چیا رو ببینم؟

1 لایک کرده

رواله داداش دمت گرم❤️

2 لایک کرده

لقمه واسه خودت نپیچون برای ict هیچ راه میانبری نیست مستقیم خود مایکل ببین
ونت و 2016 شروع خوبی هست خودش roadmap داده
Ttrades و MzIct تو فراچارت هستند ولی باید بیس کارو بلد باشی

2 لایک کرده

حالا چرامیخوای مابکل ببینی؟ یعنی رسما میاد بر اسای احتمالات ترید میزنه و هیچ کاری به پرایس اکشن نداره

1 لایک کرده

پرایس اکشن با قطعیت ترید میزنه ://

مهم ترینش منتور 2016 هست ولی این ترتیبیه که من دیدم

1 لایک کرده

دوره ونت ندیدی ؟

دیدم بدردم نخورد پاکش کردم, فک کنم همون فولدر 1 بوده که پاک شده تو لیست نیست

سلام دوست عزیز وقتت بخیر

شماره من ۰۹۹۰۸۹۳۵۵۹۰ هست اگر میشه در ایتا یا بله یک پیام بگذارید یا جسارتا شماره بگذارید من پیام بدم ، اگر مقدور باشه من این فایلها رو یکجا از شما بگیرم ، تو اینترنت نتونستم پیدا کنم ، خیلی از شما متشکرم

سلام دوست عزیز وقتت بخیر

شماره من ۰۹۹۰۸۹۳۵۵۹۰ هست اگر میشه در ایتا یا بله یک پیام بگذارید یا جسارتا شماره بگذارید من پیام بدم ، اگر مقدور باشه من این فایلها رو یکجا از شما بگیرم ، تو اینترنت نتونستم پیدا کنم ، خیلی از شما متشکرم

سلام دوست گرامی به شخصه دو دوره ی منتورشیپ ۲۰۱۶ و ۲۰۲۲ برام مفید واقع شدند بقیه هم خوب هستن اما تکرار مکررات هستن . برای ساخت یک ستاپ خوب همین دو دوره کافی هست البته نظر و تجربه شخصی من هست . من دوره ها را از یوتوب مایکل دیدم اما الان که در دسترس نیست مثل اینکه دوستان میگفتن یسری اساتید در سایت فرا چارت هم تدریس کردند به اونجا مراجعه کن .

سلام, سلامت باشید

حجم فایل ها خیلی زیاده متاسفانه نمیتونم براتون ارسال کنم💔

من هزینه فلشی که بشه داخلش کپی کرد رو بزنم براتون یا فلش پست کنم براتون ؛ یا اگر مقدور هست راهنمایی بفرمایید از کجا میتونم تهییه‌شون کنم ، خیلی علاقمند هستم این سبک رو یاد بگیرم . واقعا محبت بزرگی میکنید.

یک کانال هست در تلگرام پیکنیک آموزش اونجا همرو گذاشتن که متاسفانه تلگرام وصل نیست . در سایت فراچارت هم یه سرچ بزن شاید اونجا بود .

ممنون رفیق :tulip: با آرزوی موفقیت

1 لایک کرده

مخلصم رفیق همچنین موفق باشی و پرسود :folded_hands:

داخل تلگرام هست, فلش هم پست کنی برات بریزم مشکلی نیست, ۶۵ گیگ فیلمه

خاستی روبیکا پیام بده تا هماهنگ کنیم

AbZare0