کتاب آموزشی ict دکتر علی محمدی

کتاب یادگیری ICT اثر دکتر علی محمدی چطوره بنظرتون؟

مفت نمی ارزه حیف پولی که بابتش دادم…

1 لایک کرده

دوره های ویدیویی خیلی بهتره این کتاب فقط در حد اینکه بفهمی یه سری مفاهیم چیه خوبه که برای همونم ارزش خرید نداره

1 لایک کرده

سلام رفیق
من اصلا پیشنهادش نمیدم. بهترین حالت یادگیری ICT یادگیری از خود مایکله (که به وفور زیرنویس منتورشیپاش هست). درسته مسیر طولانی و سختیه اما اینطوری عمیق تر یادمیگیری و میتونی با ترجیحات خودت و طبق شخصیتت پلنت رو بسازی ازش.

2 لایک کرده

آموزش ویدئویی مباحث پیشرفته در سبک ICT توسط میلاد ذاکر | فراچارت: آموزش رایگان بورس و بازارهای مالی

3 لایک کرده

آقای ذاکر عالی هستن

خیلی رون و ساده توضیح میدن

چندتا هم ستاپ گفتن با کلی مثال و بکتست

1 لایک کرده

نه بابا؟من یکمشو خوندم بدک نبود ینی رات میندازه ولی میخواستم بدونم ارزش داره این همه بشینم پاش تمومش کنم یانه

1 لایک کرده

حالا من ICT رو خیلی وقته کار میکنم و خب متاسفانه وقت نشد برم سراغ ویدیو های مایکل خواستم برم که اینترنت ها قطع شد

1 لایک کرده

حله داداش دمت گرم

من هیچ منبعی از ویدیو های مایکل ندارم حالا زیر نویس یا دوبله اگر مشکلی نداری آیدی ای چیزی ازت داشته باشم بعد اتصال اینترنت ها یه منبعی برای پیدا کردم ویدیو های مایکل بهم بدی🙏🏻

1 لایک کرده

دوره های مایکل

1 لایک کرده

آره بخون واسه اطلاعات عمومی خوبه ولی تریدرت نمیکنه. برای اینکه تریدر خوبی بشی سعی کن سبک های مختلف رو یاد بگیری و از همشون نکات مهمشو استخراج کنی بعد بری رو چارت تمرین کنی آخرش متوجه میشی قیمت چرا حرکت میکنه و راحت میتونی سودده بشی. اینکه فقط یه سبک یاد بگیری تریدرت نمیکنه. باید سبک های مختلفو ببینی تا بفهمی چرا قیمت حرکت میکنه. در واقع باید سایکل بازار و نقدینگی رو درک کنی.

نه من ۳ ساله کار میکنم و از اولش فقط رو ICT بودم و هر منبعی بگی رو رفتم و وقتی مطمئن شم که هیچکس جز مایکل دیگه نمیتونه چیز جدیدی یادم بده میرم سراغ اون باز دمت گرم🙏🏻

2 لایک کرده

من خیلی نوکرتم داداش❤️

2 لایک کرده

داداش من یجا دیدم گفته بود بیش از هزار ساعت آموزشه ولی این اینطوری نیست اون درسته یا این درسته چجوریه

1 لایک کرده

من خودمم دوره های دیگه ای رو دیدم ولی فکر نمیکنم هزار ساعت باشه حالا الان که نت قطعه فقط از همین سایت میشه دید از هیچی بهتره

1 لایک کرده

دستت درد نکنه داداش🙏🏻

2 لایک کرده

حتما عزیز
@FXTradingGem آی دی تلگراممه

1 لایک کرده